dojo,Judo,Karate,RYU,Aikido

a intra intr’un dOJO asta E INTRARE in temple IDOLESTI ce faceau Sf Mucenici din Proloage intrau la aceste SPURCACIUNI ??—NU INTRAU!asa ca nu e nici o VIRTUTE a intra acolo E PACAT si TREBUIE SPOVEDIT ..si da jUDO tot in dojo se face plus ca E ALTA CALE =DO

A dojo is a Japanese term which literally means “place of the way”.Initially, dōjōs were adjunct to temples.
dojo E un termen Japonez care literal inseamna LOCUL CAII .Initial dojourile erau incoroprate la TEMPLE
Care cai fratilor???? NU a zis Mantuitorul si Dumnezeul Nostru sunt Calea de cand sunt DOUA CAI?????
Sfânta Evanghelie după Ioan
Capitolul 14
6.Iisus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine.

http://www.sakurabudokan.com/the-traditional-japanese-dojo

http://en.wikipedia.org/wiki/Dojo

—..the meditation and prayer hall of Buddhist acolytes was referred to as a dojo
SALA DE MEDITATIE SI RUGACIUNE a practicantilor budisti e denumita ca dojo
—Do or michi, is the Japanese word for a road or pathway.
Do sau michi e cuvantul japonez ptr drum sau CALE
ju-DO
aiki-DO
from Japanese dōjō Buddhist seminary, from Sanskrit bodhi-manda seat of wisdom]
din sanscrita LOCUL INTELEPCIUNII ?????

http://dictionary.reference.com/browse/dojo

http://www.frjudo.ro/istoria-judo-ului-mondial

do (drum sau cale)
si ei zic da is prea ORBITI de satana si ii zic sport desi ei zic ca E CALE
Totuşi se pot găsi dovezi că artele marţiale erau practicate încă din vechiul Babilon.
kito-ryu şi tenshin-shinyo-ryu, ultimele două contribuind la dezvoltarea judo-ului.

Ryu is a baby boy name and the meaning of this name is ‘dragon’.
RYU e un nume de copil si inseamna DRAGON dar inseamna si CALE

ryūha scoala a GANDIRII ,Stil,SISTEM

http://en.wikipedia.org/wiki/Ry%C5%AB_%28school%29

acel drgon nu e balaurul de se zice prin Apocalipsa?????
Si Balaurul i-a dat Fiarei puterea lui si tronul … Sf Averchie zice in cartea ” Apocalipsa Sfantului Ioan – un comentariu ortodox” : cu ajutorul Balaurului sau diavolul

ei zic ca e sport asta nu inseamna ca judo e sport
DO INSEAMNA CALE punct
intrarea in astfel de dojouri e LEPADARE inca de cand se intra in ele se ACCEPTAT INCOSTIENT ALTA CALE acel DO de la doJO

http://ro.wikipedia.org/wiki/Karate

Karate-dō (空手道) este o artă marțială japoneză introdusă în Japonia (și ulterior în lume) din Okinawa în 1922. În japoneză kara înseamnă gol, te înseamnă mână iar dō înseamnă cale, rezultatul fiind calea mâinii goale.
Locul în care se practică karate (sala de antrenament) se numește dojo. Termenul este folosit și în cazul altor arte marțiale japoneze.

Proloage vol 2 pag 710 coloana 2: Ca de va gresi cineva cu ORISICE,INTRU ACEEA SI PEDEPSIT VA FI,de nu se va POCAI.IAR de se va intoarce si se va Pocai CU ADEVARAT,isi VA MANTUI SUFLETUL SAU

in aikido se folosesc mantre repetare de cuvinte ca de exemplu : ame no minaka nushi
amenominakanushi in mitologia japoneza si in shintoism ..a fost primul kami

 

http://eos.kokugakuin.ac.jp/modules/xwords/entry.php?entryID=38

 

=========
kami =
Zeitate; fiinta divina. Poate fi tradus ca “dumnezeu”, dar nu in sens iudaic-crestin. Dat fiind ca japoneza nu face distinctie intre singular si plural, termenul kami se poate referi atat la un KAMI anume, cat si unei pluralitati. Cuvantul KAMI este compus din caracterele KA (Foc) si MI (Apa).

 

dai clik pe litera K si vezi cei kami la :

 

http://www.aikirei.ro/dictionar.html

 

(ZEITATE = Idol unii zic chiar DUMNEZEU auzi la ei Blasfemie pe fata ce zice in Psaltire Psalmul 95 versetul 5.Ca toti dumnezeii neamurilor sunt idoli; iar Domnul cerurile a facut.
uite no kami= insemna nenumarate kami (spirite,ingeri,dumnezei,idoli) uite linku sa nu zici ca inventez http://en.wikipedia.org/wiki/Kami.

aikido isi are radacinile in arte martiale mai vechi si exercitiile de purificare din shinto
auzi ce spune william gleanson despre respiratia inversa ce a zis-o onisaburo deguchi mentoru lu morihei : Aikido and words of power pagina 87-88 ” adu toata puterea fiintei tale impreuna si scuturati intreg corpul in timp ce canti/reciti numele lui ame no minaka nushi ” si ce avem aici un Dumnezu Shinto vai oare asta ce o fi ,coincidenta ?,oare asta nu e invocare de demoni de satana..???

 

———-
Si ptr cei ce promoveaza SPORTUL : Sf Nicodim Aghioritul : “Se cade încă a numi cineva cântecele şi jocurile SPORT (întrecere) şi luptă a diavolului; iar loc al nevoinţei şi stadie, este casa în care se lucrează şi se săvârşesc acestea; răsplătitor însă şi dătător de cununi, care sade pe scaunul cel înalt al casei, este diavolul. Privitori ai sportului, sunt toţi dracii care privesc şi se bucură; iar luptători şi nevoitori sunt jucătorii şi cei ce cântă din organe şi din gură, fie bărbaţi, fie femei. Şi oricine din aceştia, cântă din organe sau joacă, sau cântă din gură mai bine decât altul si-l întrece, primeşte în loc de cunună, păcatul şi veşnica muncă.”

4 thoughts on “dojo,Judo,Karate,RYU,Aikido

  1. cu articolul asta voi sunteti spalati pe creier rau de tot, eu sincer sa fiu vreau sa ma apuc de karate si asta doar pentru a face sport si ca autoaparare. Dar acum nu imi spuneti voi mie ca sunt un satanist sau inchinator la idoli ca vreau sa fac asa ceva. Nu aveti voi dreptul sa impuneti oamenilor ce sa faca.
    Vreti sa controlati viata oamenilor la cel mai mic detaliu? Nu va mai permit oamenii asta, acum Biserica nu cauta altceva decat sa controleze oamenii si sa detina controlul intr-un mod foarte posesiv.
    Normal ca dupa gandirea voastra si fotbalul e pacat, doar e pacat si cand respiri (asta dupa gandirea voastra fanatica), asa ganditi voi oamenii spalati pe creier de unii preoti din Biserica.
    Unde scrie ca sportul e pacat? Dar unde scrie ca este pacat sa practici luptele pentru a face sport sau pentru autoaparare? Voi nu stiti cum sa faceti sa speriati oamenii? Voi nu stiti altceva decat sa bagati oamenii in panica cu imbecilitati de genul: „vine sfarsitul lumii, pocaiti-va ca ardeti in iad”, „orice sport e pacat, e inchinare la idoli, o sa ardeti in iad”, „sfarsitul e aproape, pocaiti-va cat mai repede”.
    Fanatici spalati pe creier ce sunteti, eu sincer, oricat de absolvent de teologie as fi, nu va suport pe voi fanatici spalati pe creier, care din orice faceti pacat. De ce nu lasati oamenii sa traiasca? Eu sincer am auzit de la un fanatic ortodox „teolog” ca cica este pacat si sa traiesti. Cum sa fie pacat sa traiesti ca Dumnezeu iti da viata si trebuie sa o traiesti, dar voi spalatii pe creier si imbecilii ganditi ca e pacat orice faceti. Chiar am auzit de la un popa habotnic de al vostru ca e pacat si sa ai relatii intime cu sotia ta (sot si sotie cununati) si asta mis e pare o tampenie sa fie un pacat relatiile intime intre sot si sotie, dar si cel mai penibil mi se pare cand un popa retard ii intreaba pe ei la spovedanie cum o fac, ba chiar si in ce pozitii si de cate ori, chiar ii intreaba daca au orgasm sau nu. Eu sincer am patit asa ceva cu duhovnicul cu sotia mea si am suportat odata, de 2, de 10 ori, dar la un moment dat l-am injurat, l-am dat in p***a masii de popa si m-am dus la altul la spovedit. Nu sunt eu dator sa ii zic unuii handicapat de popa in ce pozitii o fac cu sotia si de cate ori, si mai ales daca eu sau ea avem orgasme, asta doar pe noi ne priveste nu pe altii care incearca sa se bage in viata noastra.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s