Despre cnp

Justina Popovici
Ce e de făcut?

Un subiect mă preocupă cu înfrigurare: după cum știți și dv., unii din cei mai mari sfinți contemporani Vasile Novicov și Sf. Gavriil Urghebadze, dar și Sf. Dimitri afirmă foarte clar, deși noi refuzăm să credem și să înțelegem situația în care ne aflăm, faptul că primirea CNP-ului și a documentelor electronice constituie acceptarea peceții lui Antihrist.

Majoritatea creștinilor cred că lepădarea se va face prin întrebare directă: vrei să te lepezi de Hristos, sau nu? Și ei, eroii, să zică cu mare glas: Nu mă lepăd!

Lucrurile nu stau așa, dragii mei. Vedeți voi, când diavolul a dorit să scoată pe om din Paradis, nu s-a dus zicându-i pe față hule la adresa lui Dumnezeu, nu i-a îndemnat deschis, fățiș la ură împotriva lui Dumnezeu, ci cu mare vicleșug a ascuns lucrul ce voia să-l facă. Asemenea și acum, nu pe față și la arătare este lepădarea, ci cu viclenie și în ascuns, ca să nu ne dăm seama.

De aceea zic Sfinții Părinți că cei de pe urmă care vor rămâne credincioși lui Hristos vor fi mai mari decât toți sfinții cei din veac, fiindcă mucenicii din primele secole creștine erau întrebați dacă se leapădă de Hristos, pe când cei de pe urmă suntem subminați trupește, duhovnicește și intelectual, ca voință, ca gândire prin toate procedeele diavolești cu putință: prin transmiterea de gânduri și comportamente de la distanță, manipularea conștiinței, crearea unor modele de viață sociale și a unor mentalități potrivnice învățăturilor Sfintei Evanghelii, prin moleșirea trupului, a minții și a voinței datorită traiului în confort și în belșug, și multe altele, care toate contribuie la subminarea noastră fizică și duhovnicească.

În câte moduri se va face lepădarea de credință, și părtășia cu antihrist? Iată ce spune Apocalipsa:

”Și ca nimenea să nu poată cumpăra, sau vinde fără numai cel ce are semnul, sau numele fiarei, sau numărul numelui ei.

Iată, deci trei modalități diferite de pecetluire: antihrist va pecetlui pe oameni astfel: oamenilor li se va atribui fie: un semn, fie vor fi numiți cu numele fiarei, după cum credincioșii care se închină lui Hristos se numesc creștini, posibil că cei ce vor adera la religia lui antihrist se vor numi cu numele lui; fie li se va atribui un număr, care reprezintă de asemenea numele fiarei codificat.

După cum susțin toți Sfinții contemporani cât și cuvioșii călugări de la Sf. Munte Athos, în special călugării de la Sfânta Mânăstire Esfigmenu, atât codul de bare cât și CNP-ul reprezintă numărul numelui fiarei, al lui antihrist, și, după cum spune Sf. Vasile Novicov, constituie deja păcatul lepădării.

De ce li se atribuie oamenilor CNP? Pentru a fi inventariați. Ca un om proprietar de anumite bunuri, cum sunt de pildă, inventariate cărțile într-o bibliotecă, cum un contabil ține evidența bunurilor sale, etc. Așa antihrist numerotează oamenii care sunt ai săi. Prin acest număr creștinul se leapădă de creștinism și acceptă (să nu fie!) ca stăpân pe diavolul. De aceea e așa de mare lupta în Rusia pravoslavnică împotriva documentelor, cu cip sau fără cip, împotriva CNP-ului și a documentelor electronice.

Al doilea, ne punem întrebarea: de ce consideră Sfinții ruși și greci, periculoase documentele electronice: Fiindcă ele au o bandă magnetică pe care sunt scrise tot felul de informații, informații despre noi, la care noi înșine nu avem acces și nu știm ce conțin ele.

Poate să fie, de pildă, scrise aceste cuvinte pe care Sf. Efrem Sirul le scria cu peste 1500 de ani în urmă: că persoana de bună voie se leapădă de Sf. Botez, de Hristos și de Sfânta Cruce, și zice că diavolul îl pune pe om să declare: ”de bună voie vii la mine, iar nu de silă”. Spune Sf. Paisie Aghiritul că lepădarea se produce la semnarea cererii de primire a documentelor electronice, iar Sf. Vasile Novicov spune că atunci când ne fotografiază, ni se pune cu raze laser semnul lui antihrist pe frunte, în mod nevăzut.

O altă inventariere pe care o face antihrist este aceea a produselor alimentare și nealimentare, prin care el inventariază și trece ca o avere personală toate bunurile lumii care au pe ele codul de bare, dar mai există și un alt scop, mult mai important pentru noi, acela că prin punerea semnului satanic, produsele capătă puteri malefice de distrugere a sufletului, întunecarea conștiinței, a cugetării, omul nu mai poate judeca drept, corect, adevărat. ca omul să nu mai găsească soluția salvatoare la problema mântuirii sufletului, să nu mai poată raționa logic. Acesta este un lucru extrem de important. Pentru aceea, cuvioșii Părinți de la Mân. Esfigmenu au refuzat și refuză până în ziua de azi să consume produse cu codul de bare pe ele.

Ce e de făcut?

Un prim pas, foarte important ar fi, să refuzăm CNP-ul, iar dacă ne-a fost dat, să li-l returnăm. O simplă declarați, nu cerere, prin care declarăm că nu suntem de acord cu sistemul antihristic de numerotare a persoanelor, și nici nu suntem de acord cu documentele cu bandă magnetică.

Cred că încă putem să luptăm pentru sufletele noastre, numai trebuie jertfă. Fără jertfă nu vom putea intra în Împărăția lui Dumnezeu.

Al doilea, refuzați toate produsele cu cod de bare, cumpărând de la producătorii agricoli și fermieri produse necipuite și fără cod de bare.

Lepădați cardurile de toate felurile. Înțelegeți că fără mucenicie nu vom avea viață veșnică.

Zice la Apocalipsă:

”Și am văzut scaune, și au șezut pe ele, și li s-au dat lor judecată, și pe sufletele celor tăiați pentru mărturisirea lui Iisus, și pentru cuvântul lui Dumnezeu, și cei ce nu s-au închinat fiarei, nici chipului ei, și nu au luat semn în fruntea sa, și în mâna sa, și au viețuit, și au împărățit cu Hristos, o mie de ani.”

Cine sunt cei ce s-au mântuit? Cei ce nu au fost înșelați de antihrist, care: nici nu s-au închinat fiarei, nici chipului ei nu s-au închinat, și nici nu au luat semn în fruntea sa, și în mâna sa.

Acuma eu zic să nu desnădăjduim, ci să ne împuternicim mai mult, să ne îmbărbătăm și să luptăm cu mai multă râvnire pentru sufletul nostru, și să începem prin a lepăda de la noi toate documentele cu cip, cu bandă magnetică și cu CNP. Astfel ne vom simți liberi în conștiința noastră, refuzând tot ce este al lui antihrist. Fiindcă nu putem sluji la doi domni: Lui Hristos și lui antihrist.

Dumnezeu să ne întărească, să ne lumineze, să ne înțelepțească să facem voia Lui cea sfântă, să ne mântuiască, amin.

Advertisements

8 thoughts on “Despre cnp”

 1. Fratilor cnp e lepadare doar la rusi si moldoveni.La noi e in acte din 1978.NOI NU AM ACCEPTAT DE BUNAVOIE CNP UL CI NE A FOST IMPUS.Pe cand la rusi si moldoveni cine isi face acte cu cnp il accepta de bunavoie.De aia nici Sf Paisie Aghioritul si nici P Justin Parvu n au vorbit despre cnp.Intelegeti?Atunci te lepezi cand il accepti de bunavoie nu cand te trezesti cu el in certificatu de nastere.Am cercetat si eu problema asta si am sunat pe la manastiri sa intreb….

  1. Si daca acum ti s’a spus de ce nu faci ce iti zice Dumnezeu acum prin Sfintii Lui ?si daca ai o patima nu te mai lupti cu ea o lasi acolo ca deh’ ti au transmis-o bunicii, la 14 ani cine ti-a impus sa iti faci card ?si cine te a indemnat sa semnezi in lagaru electronic?, cei de la CNAS au zis CHEIA DE INTRARE IN SISTEM E CNP-UL, ….astea sunt indreptatiri ce spui , la Rai nu se intra cu indreptatiri ci cu recunoasterea pacatului Lepadarii de care ne facem vinovati, si unde ai intrebat ? Daca Dumnezeu si Maica Domnului zic, ca e lepadare noi pe cine ascultam? 29. Iar Petru şi apostolii, răspunzând, au zis: Trebuie să ascultăm pe Dumnezeu mai mult decât pe oameni.Ce declari tu aici e asemenea unui preot care zicea : eu nu ma consider lepadat…dar nu asa se pune problema ci : cum ma considera Dumnezeu ? Si Dumnezeu a zis clar cnp leapdare de Hristos , apoi ce te faci cu mrz-ul sa nu zici ca nici de ăsta nu stii ce e ???, nu mai arunca fumigene, in cartea Apocalipa 13 Ingineru Mircea Vlad zice de mrz si descrie actualu card=drac de identitate, tu imi zici ca nu e problema ,dovada uitate mai bine se demonizeaza lumea si nu au card cu cip dovada e aici : > https://youtu.be/lSNNYzDaJWo, zi si mie cati am spovedit acest pacat al Lepadarii prin cnp ,mrz, lepdare de numele paraintilor care nu mai e pe card/dracu’ de identitate.Ce zice la Spovedanie : De vei ascunde de Mine un pacat toate indoite le vei avea, mai sunt unii vorbesc de dragoste si noi suntem lepdati in Apocalipsa zice ca dragostea se va raci si ei spun ca ecumenistii satanisti eretici ca acu e dragostea mai multa , Sf Vasile Novikov neavand cnp tot zicea : Doamne, iarta-ne pe noi lepadatii !da noi netaiatii imprejur la inima si tari la cerbice zicem sus si tare : Eu nu-s lepdat, nu e lepdare! In loc sa plangem acest pacat greu ,noi ne contrazicem ca Sfintii nu au dreptate ,ca e alt cnp, da oare cand facem cele din sistemu satanei nu suntem intrebati de cnp si nu numele de la Sf Botez???

 2. Justina Popovici
  Tot nu ați înțeles? Dv. tot gândiți să trăiți confortabil: nevoință pentru Hristos, iată ce trebuie. Cum se poate să toace atât de mult la urechile dv. toți sfinții, și să nu înțelegeți nimic? Întunecarea vă este mare. Mucenicia pentru Hristos nu înseamnă să trăiți în belșug în continuare, de ce nici nu ascultați măcar ce săun acești sfinți? Doamne Dumnezeule, cât de neînțelegătoare este lumea! Cum să fim fără identitate, fără acte? Dar lumea cum a trăit înainte fără documente? Dacă ne lepădăm de identitatea antihristică, avem identitateas de creștini, aparținem lui Hristos, nu putem fi și creștini, și antihriști, nu putem să aparținem și lui Dumnezeu și lui satana. Cine vrea cu Dumnezeu, trebuie să o demonstreze: să rabde foame, lipsa locuinței, tot felul de chjinuri, și moartea. Avem exemplele sfinților mucenici. Numai așa se poate la Rai. Comoditatea și identitatea antihristică vor duce la iad.

 3. Asta e habotnicie.Sper k nu esti Alexandru Voicescu.Dumnezeu sa te lumineze.Eu am avut card bancar si pasaport nou.N am stiut problema apoi le am lepadat.Am fost si la P Justin Parvu.Si P Justin a avut cnp.

  1. Vai ! Daca Dumnezeu a zis prin Sfintii lui ca nu vezi Raiu : Sfântul Monah Zinovie în anul 1666 scrie o proorocie că, cel ce va avea cartelă pe ea scris “lepădare” şi pe frunte va avea scris “satana”, pe aceia Dumnezeu nu-i va ierta nici în veacul acesta nici în veacul următor. PE FRUNTEA TA SCRIE DRAC/CARD/Satana, oare al cui slujitor esti tu ?
   https://ayeaye20.wordpress.com/2015/10/10/in-lupta-cu-statul-pentru-acte-fara-cnp-1/
   La data de 15 februarie 2003, am făcut cununia cu soţia
   mea Gabriela, la Mânăstirea Petru Vodă – Neamţ, moment în care
   Părintele Justin Pârvu ne-a spus să nu ne luăm acte de identitate
   din acestea noi ci să cerem de la Poliţie buletine tip vechi.

 4. AM INTELES SITUATIA VICLEANA IN CARE NE AFLAM, DAR CUM PUTEM INLOCUI ACESTE DOCUMENTE VICLENE SI ANTIHRISTICE CU ORIGINALUL DOCUMENT CARE SE DA IN MOD NORMAL LA NASTERE, ACEL DOCUMENT CARE SA CONFIRME FAPTUL CA SUNTEM FIINTE VII NASCUTE IN CARNE SI OASE SI NU UN NUMAR AL SOCIETATII, AL SATANEI. LA NASTERE DIN CATE AM INTELES PARINTII NOU-NASCUTULUI NU SUNT INFORMATI DESPRE ACEST DOCUMENT SI SUNT INSELATI, EI IN NECUNOSTIINTA DE CAUZA PREDAU NOU-NASCUTUL STATULUI, ASTFEL INREGISTRANDU-L CU ACEST NUMAR SATANIC DE 13 CIFRE. NOI PRIMIND ACEST NUMAR SATANIC NE ASEMANAM SATANEI PENTRU CA SATANA ARE SI EL NUMAR, IAR ACEST NUMAR DUPA CUM BINE STIM CU TOTII ESTE 666. ASTEPT UN RASPUNS CLAR. VA MULTUMESC!

  1. Acel document fara cnp nu e o alternativa ptr ca 1 unii au primit doar copie dupa el si 2 cine detine asa ceva chiar si fara cnp arata ca se supune celor ce dau legi antihristice adica sodomie, cipuire documente cu cip si alte ilegalitati deci se face complice la pacat si supunere fata de pacat, daca era nevoie de un document Dumnezeu ni-l dadea El de la nastere soultia e doar asta: https://ayeaye20.wordpress.com/2014/04/21/mucenic-ermoghen-al-tobolskului-si-siberiei/
   —–
   ILEGALITATEA CA SA-TI PASTREZI CREDINTA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s