Ereticul omul minciunii sau cei cu pseudo-învățături(minciuno-învățături)/ cei cu învățături mincionase ca în pseudo-sinodul din Creta 2016

Psalmul 5 (Biblia Anania) pag.623 :
6 pe cei ce grăiesc minciuna Tu îi vei da pierzării,pe omul ucigaș și viclean îl urăște Domnul d.
d) Fericitul Ieronim crede că omul pacătos (ucigaș, viclean), deși urât de Dumnezeu, rămâne încă viu (deci, capabil de pocăință și îndreptare), pe când omul minciunii, care nu e altcineva decât ereticul, e destinat pieirii, adică unei condamnări sufletești definitive, ca unul care se nimicește pe sine și-i atrage și pe alții către pieire.

2 thoughts on “Ereticul omul minciunii sau cei cu pseudo-învățături(minciuno-învățături)/ cei cu învățături mincionase ca în pseudo-sinodul din Creta 2016

 1. “Intre 4 si 23 septembrie 2016, un eveniment major va avea loc în orașul vechi din Ierusalim. Acesta va reuni actori, artiști, muzicieni și persoane din mass-media din întreaga lume.
  Lideri romano-catolici, musulmani, evrei se vor reuni pentru una dintre cele mai mari și mai lungi servicii interconfesionale din istoria lumii, chiar în orașul vechi din Ierusalim.
  Serviciul va combina cele trei religii monoteiste sub un singur acoperiș într-o casă de cult pentru toți credincioșii. O parte a evenimentului va avea loc intre 5-11 septembrie și va reuni evrei, musulmani și crestini sub genericul “o pasiune pentru Ierusalim, în care ei vor coexista temporar sub aripile Celui Atotputernic.”

  “În luna iulie, Francisc a fost forța motrice din spatele unei ceremonii în S.U.A. numită “Împreună”, organizată pentru a aduce pe toți creștinii în fața obeliscului inalt de 6660 inch, falusul lui Osiris, pentru închinare. Unul dintre cele mai importante simboluri pe care le-am văzut in 2016 la evenimentul “împreună” a fost Ouroboros, sau șarpele care isi mănâncă propria coadă. Cea mai veche legenda a Ouroboros este asociata cu Osiris și fiul său, Ra.
  Ouroboros este un simbol ocult care indică sfârșitul unei ere, sau sfârșitul timpului. În ocultism, capătul unei ere are ca urmare, o resetare (un nou inceput) adus de un eveniment cataclismic. În acest caz, Ouroboros reprezintă întoarcerea lui Osiris ca să locuiască in Templul lui pe pământ. Faptul că acest simbol a fost pus pe ecran pe tot parcursul evenimentului “împreună” 2016 ne arata adevarata fata demonica a organizatorilor.

  Integral la sursa: http://www.glasulstramosesc.ro/blog/francisc_satanicus_il_va_proclama_pe_lucifer_ca_dumnezeu_al_noii_religii_mondiale_pe_23_septembrie_2016/2016-08-24-152

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s