​UN STRIGĂT DIN «CATACOMBE»

Cei care au oprit pomenirea ierarhilor apostaţi împreună cu mirenii care îi urmează, au intrat în «catacombe». Nu vă temeţi Hristos este cu noi !
Am fost judecat în consistoriul monahal al Arhiepiscopiei Vâlcea şi m-au exclus din monahism, cu inderdicţia de a purta hainele monahale. Slavă lui Dumnezeu pentru toate ! Mă bucur că sunt prigonit pentru Dreapta Credinţă şi mă rog Domnului Iisus, Maicii Domnului şi Tuturor Sfinţilor să mă ajute să păstrez credinţa curată, neschimbată şi neînnoită.
Cu ajutorul Domnului i-am înfruntat, criticat, am vorbit împotriva ecumenismului şi al sinodului eretic din Creta dar şi împotriva sistemului antihristic şi consistoriul de judecată mi-a dat această hotărâre.
Să urmăm Sfinţilor Mărturisitori din toate veacurile care au fost adevăraţi Stăjeri ai Ortodoxiei, să mergem după părinţii chilioţi din Athos care au întrerupt pomenirea.
Fericiţi vom fi de toţi Sfinţii, de vom păstra în adevăr mântuirea, căci învăţătura lor ne învaţă să alegem între Ortodoxie sau moarte !

Să ne opunem numerelor, cnp-urilor şi tuturor documentelor electronice, ca să nu ne lepădăm de numele de la botez şi să nu acceptăm sub nici o formă implantul cipului care este pecetluirea şi pentru care nu vom avea iertare de la Dumnezeu.
Cu ajutorul şi din îndemnul Maicii Domnului «Portăriţa», nu sunt de acord cu nici un document antihristic cu cnp sau fără, fiindcă Sfinţii din «Sarea Pământului» ne-au avertizat : «să nu vă semnaţi pe nici un act, nimic demonic nu trebuie acceptat, lepădarea de Hristos începe de la primirea oricărui document al acestei conduceri antihristice». Sfinţii nu binecuvântau să se primească nici un fel de acte, nici un fel de buletine. Diavolul îşi însemnează slujitorii săi cu numere, Dumnezeu cu nume.
Cu binecuvântarea Maicii Domnului care s-a arătat acelor persoane din Rusia şi le-a spus: «să nu se primească nici un document antihristic», mă dezic de ele pentru că este o închinare la Fiară. Buletin nu mai am, pentru că are cnp- ul care este numărul Fiarei care înseamnă înregimentarea în sistemul satanicesc şi nu mai sunt trecute numele părinţilor. Acest buletin cu cnp cât şi celelalte documente care conţin cnp sau fără cnp constituie lepădare de Hristos – prima treaptă. Şi noi, în privinţa globalizării numerelor, buletinelor şi tuturor celorlalte acte cu cnp sau fara cnp, trebuie să ţinem cont de învăţătura lui Hristos.
Zice în Pateric că pasărea care se prinde în plasă doar cu o gheară piere toată, aşa şi noi, de ne vom agăţa puţin de cnp şi de orice document, atunci ne vom pierde sufletele pentru totdeauna. Dacă veţi primi un act, îl veţi primi şi pe altul, un act demonic de veţi primi, veţi primi şi pecetea, nu veţi mai avea putere să luptaţi. Ne vom mântui sufletele prin refuz şi fugă de sistem. Sfinţii au văzut în acte pecetea lui Antihrist prin etape şi ne îndeamnă să nu recunoaştem autoritatea Fiarei, să nu primim nimic de la noua guvernare. Nu trebuie să ne închinăm sistemului Fiarei. Scopul elitei globale este distrugerea totală a omenirii prin numere, o religie unică, un guvern mondial şi un conducător planetar. Scopul ordinii mondiale este să pregătească omenirea pentru venirea lui Antihrist. Ei doresc să distrugă Sfânta Ortodoxie şi să unească lumea într-un singur lagăr electronic şi fiecăruia să-i atribuie câte un număr de identificare, pentru a controla omul prin intermediul acestuia. Ceea ce şi astăzi se întâmplă, vor să ne robească şi să ne ducă la picioarele lui Antihrist.
Chiar dacă suntem scoşi în afara condiţiilor vieţii societăţii contemporane suntem în «surghiun» pentru Hristos, fiindcă spun marii duhovnici : «În vremurile de pe urmă creştinii adevăraţi vor fi ilegali din punct de vedere statal şi vor sta pe unde va rândui Dumnezeu».

Deziceţi-vă de toate documentele şi public, aşa cum făceau primii creştini care nu jertfeau idolilor. Să urmăm îndemnul celor din «Sarea Pământului» şi din «Convorbiri răspândite în Apocalipsă». Părinţii prigoniţi din Rusia spun să fugim de sistem, să nu intrăm în el şi dacă suntem să ieşim ca să ne mântuim.

Vremea a sosit, să luptăm cu Antihrist, ferindu-ne de înşelările, amăgirea şi semnele lui mincinoase.
Nu vă lepădaţi de Hristos, fiţi vigilenţi căci timpul este pe sfârşite.
Valerică Buşă –

fost frate la Măn. Lacul Frumos
Com. Vlădeşti,

Sat Pleaşa

Jud. Valcea

26.05.2017

Advertisements

31 thoughts on “​UN STRIGĂT DIN «CATACOMBE»”

 1. Îl poți păstra ca mesaj privat
  Hristos a Înviat!
  Este adevăratelea ce spui, mai devreme sau mai târziu vor ajunge tot mai mulți la aceasta concluzie. Nu toți văd dar fetele celor care au rămas in erezie au început a se înnegri. Mare osândă este împărtășirea in păcat de moarte. Cred ca ați văzut ce duhuri au intrat in biserici..mai încolo se va împlini sincuvintele cărora biserivile vor fi pline dat adevăratul credincios nu va putea intra. Cine Lenca umple? Duhurile vor atrage oamenii..ceea ce vine peste pământ si urmează sa ne ferească Dumnezeu. Sa va rugați si pt noi, Alexandru, Chiril si Chiara. Luptam din toate puterile sa ieșim la liman.
  Hristos a înviat!
  Salutați pe pr Grigorie.

  1. Mai stim de o fata care a renuntat la postu de profesoara, si ptr ca nu a acceptat sa pastreze cnp-ul parintii au dat-o afara din casa , acum e undeva la tara la bunica ei …deci sunt oameni care ptr Stapanul Hristos renunta la cnp, ca sa ramana cu Stapanul Iisus…lumea ORTODOXA tre sa afle si sa le urmeze exemplul …

 2. In Sarea Pamantului se vorbeste de codul de identificare a persoanei in Rusia. Acolo lucrurile stau diferit. Acolo au 3 de sase chiar pe actele de ideintitate direct! Lucrurile trebuiesc privite cum sunt, nu aduse adaugiri!! Eu intrebam de CNPul romanesc, cod care a fost implementat in 2 martie 1978! Despre acesta stie cineva exact unde sunt cei trei de sase? Unde erau in 1978 cei trei de sase in cod? As vrea sa vad asa cum am vazut foarte clar si la cipuri si la codurile de bare!!
  Si inca ceva extrem extrem de important!!!! Daca admitem ca exista trei de sase in CNP, cum de Parintele Cleopa, Parintele Justin Parvu sau Parintele Arsenie Papacioc nu au aruncat buletinele pe foc?! Putea Parintele Cleopa (cel induhovnicit sau chiar sfant) sa primeasca rugaciunea inimii daca ar fi avut trei de sase in actul de identitate? E nevoie de mult discernamant cand vorbim de fiecare lucru mai ales in ziua de astazi.

   1. Scrie la dumneata pe blog 🙂
    Citez din vorbele Parintelui Justin Parvu:
    “La data de 15 februarie 2003, am făcut cununia cu soţia
    mea Gabriela, la Mânăstirea Petru Vodă – Neamţ, moment în care
    Părintele Justin Pârvu ne-a spus să nu ne luăm acte de identitate
    din acestea noi ci să cerem de la Poliţie buletine tip vechi.”
    Deja ai inceput sa jignesti si asta arata ca de fapt nu iti doresti sa cauti adevarul, iar cei care nu adera la ce crezi dumneata sunt buni de jignit si cine stie ce mai urmeaza. In plus duhul de manie in care ai dat ultima replica si cu care m-ai si judecat nu e ortodox si nu cred ca e calea de a gasi Adevarul!
    Sa ne lumineze pe toti Bunul Dumnezeu sa ne pazim de toate cele rele din zilele pe care le traim.

   2. Tu vii aici cu fofârleli sa iti motivezi caderea, atunci te intreb eu de ce Sf Vasile zice sa nu urmam gresala lui Dionisie care accepta botez eretic, somn usor Matrix.

  1. Nu raspundem noi ptr ce a zis si a facut pr Arsenie sau oricare altul noi raspundem fiecare ptr noi, asta e cea mai mare prostie a gandi ca doi oameni vor fi judecati la fel

  2. Da se pot “obtine” harisme si face chiar minuni si sa nu te poti mantuii, s-a mai discutat inselarea ca daca fac minuni is automat bagat in Rai, Iuda invia morti (spune Sf Teofilact al Bulgariei )si a ajuns in iad

  3. Ereticii din creta la documentu cu postu zic decdiscernamant ca si ereticu de teodot de la petru voda care huleste pe Sfintii care ii cinstea pr Serafim Rose si Sf Maximovici

  4. Da de ce nu ziceti ce a zis pr Justin ca, cardurile astea ce nu au parintii pe ele reprezinta renuntare la radacinile familiei, deci oare sunt deacord cu sodomitii cei ce accepta astfel de buletin/card

  5. Cu minunile Sf Maxim Grecul, Scrieri Dogmatico-Polemice pag. 68, : Şi ceea ce este mai mult decât orice vrednic de uimire şi teamă este faptul că El îi
   izgoneşte amenințător de la judecata dumnezeiască tocmai pe cei care au săvârşit minuni, au
   izgonit pe viclenii diavoli de la oameni şi au proorocit în numele Lui dumnezeiesc. Acelora le
   mărturiseşte că niciodată nu i-a cunoscut, deoarece ei au irosit harul duhovnicesc spre
   mulțumirea poftelor sufletelor lor şi nu s-au îngrijit niciodată să Îl preamărească pe Domnul pe
   pământ prin mădularele lor, aşa cum ar fi trebuit. Iar acestea, de asemenea, sunt în zadar.

 3. Eu vroiam sa stiu despre CNP. Nu stiu daca imi este de folos si mantuitor sa pun sau sa raspund la asa multe probleme odata. Cat despre Sarea Pamantului le-am vazut acum multi ani de zile, pe vremea cand nici nu erau uplodate toate pe net.
  Doamne Ajuta

  1. Cnp e numar fara el nu primesti amenda, nu poti lua o slujba, nu poti merge la scoala, daca te prezinti fara asta ce? Am vb cu un jandarm am zis ca vreau sa fiu scos din calculator replica a fost ca nu se poate , oare de ce???? Numele nu conteaza ptr ei e doar cnp, cnp tau e recunoscut si in Rusia la tranzactii bancare si nu numele tau

  1. Mai pr Justin si bunicii nostri nu aveau cnp nici pe certificatu de nastere, lu tata i l-au trecut cu pixu ca nu il avea abia in 1993, si buletinele erau pe toata viata, nu veni cu d-alea noi cauta raspunsurile si nu le amesteca

 4. Ce sfant a spus ca CNPul contine trei de sase? In codurile de bare si in cipuri exista dovezi care arata unde si cum a fost introdus! Dar in CNP unde sunt cei trei de sase?

  1. Cuvantul “filioque” are trei de 6? Nu are, dar tot erezie este, deci simbolic are. Daca nu sunt trei de sase, nu inseamna ca nu e lepadare. Cnp-ul e numarul omului din Apocalipsa, iar la pecete probabil ii vor pune si trei de 6. Lepadarea e lepadare si cu trei de 6, si fara.

   1. ban calculatoarele functioneaza pe 666 cnp e introdus acolo in calculatoru ce are 666, unele programe functioeaza cu secvente de program: râul demonizat, componente sclav-stapan, link=legaturi si are simbolu unui lanț, ca in picturi cum e legat satana cu lanțuri , arhicunoscutul www= 666, e o simbolica satanica in tot ce tine de calculator, bancomatu recunoaste numaru nu numele si cei ce au renuntat la cnp harul a lucrat mai tare prin ei unii au primit harisme si Dumnezeu a facut MINUNI prin ei, cea ce prin cei cu cnp foarte foarte rara se intampla, pacat ca unii au dat peste popi ecumenisti si au revenit iar la documente cu cnp, ba unii au luat in caderea lor pe altii

   2. Asa zic si eu, cnp-ul are trei de sase oricum, ori in calculator, ori simbolic, tot nu e bun.

   3. Is mai multe negari tagaduiri pe el de exemplu omu are scris acel drac pe frunte , care in nici un card din lume nu scrie exact pe frunt ca in prorocia Sf Zinovie 1666 pe fruntea lor scris satana , apoi mi a zis un notar ca din 2010 parca toate cardurile sa nu aibe parintii pe ele ptr ca ii supara pe sodomiti(si sa fie trecut tata tata mama mama) dar studiind problema s-a constatat ca o persoana din Bucuresti nu avea parintii trecuti inca din 2007. Deci ei le aplica dinainte de o data termen is vicleni, multe mrz-uri au in ele 666 vizibil cu numele si cnp-ul mrz e ca un fel de banda magnetica si e verificat printr-o tastatura speciala ca si cardurile bancare prin trecerea mrz-ului printr-o fantă cititoare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s