Masonu’ si genocidu’

de pe net: 

CER PUBLIC ANALIZAREA VACCINURILOR IN CAUZA, LA NOI IN ROMANIA, DOMNULE PRIM MINISTRU Mihai Tudose, Guvernul României!!!!
NU AM INCA COPII DAR VOI FI PRIMUL CARE VA CONTESTA SI BLOCA IN INSTANTA ABERATIA REFERITOARE LA VACCINURILE CARE OMOARA SI IMBOLNAVESC GRAV, COPILASII ROMANILOR!!!!!
Referitor la declaratia ministrului Tudose privind parintii care nu-si lasa copiii sa fie vaccinati cu forta cu orice vor ei: Articolul 438 din Codul Penal Roman care spune două chestiuni importante pentru noi:

1).”transferarea forţată a copiilor dintr-un grup într-altul“, comisă cu intenţia de a distruge, în totalitate sau numai în parte, un grup naţional, etnic, rasial sau religios, se numeste genocid.

2). “I-n-c-i-t-a-r-e-a la săvârşirea infracţiunii de genocid, comisă în mod direct, în p-u-b-l-i-c, se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.”

E bine să știm că sînt părinți care nu își vaccinează copiii din motive religioase, etice, morale, ceea ce e dreptul lor, consfințit de Constituția țării (art. 48) și Codul Civil (art 487), fără să le pună nici măcar pentru o clipă sănătatea sau viața în pericol. Nu există nici un studiu științific care să demonstreze aberația că nevaccinarea duce la deces; dimpotrivă, sînt nenumărate studii care arată riscurile grave ale vaccinurilor, care merg de la erupții cutanate și dermatoze atopice, pînă la cancer, autism, diabet sau chiar moarte.

8 thoughts on “Masonu’ si genocidu’

  1. Dar am observat ca si in texte, de cele mai multe ori nu folosesti articulul „l”, ceea ce da impresia, la citirea articolelor, unui limbaj rudimentar si neingrijit. N-ar fi mai bine sa adopti, pe blog, o limba mai literara? Scuze ca mi-am dat cu parerea.

    1. Eu nu scriu carti , noi ne ocupam doar cu informare si scoaterea pasajalor din cartile ortodoxe (nu scoaterea din context sau trunchiarea lor) care dau rezolvarea unor probleme de moment ptr a vedea pozitia Bisericii Ortodoxe si a vedea cine greseste ereticii ecumenisti sau antiecumenistii…in rest fiecare alege ca oricum sfaturile chiar de is date nu is urmate, unii prefera sa ascunda , pentru ca aceste pasaje le rastoarna credinta lor proprie(si nu Credinta Ortodoxa pe care ar trebui sa o aibe e rasturnata ) cum zicea Sfantul Vasile Novikov

  2. Bravo fratilor , in timpul sfantei liturghii ,va apucati sa dati apa la moara ecumenistilor !Stiu ca acest comentariu nu va fi aprobat dar sa-l lasam pe Dumnezeu Cel in Treime Slavit sa JUDECE!

    1. Tu faci potiru comun cu ortodocsii fiind nebotezat si vi sa vorbeste??, unde sa mergem??? La ciobotea si fratii lui catolici??? Ala e un antihrist ca si tine nebotezatule, va arde dracu ca nu jucam in hora antihristica cu voi a ecumenismului dracesc ???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s