​(UN ÎNDEMN DUHOVNICESC CĂTRE CEI CARE DIN MOTIVE DE CREDINŢĂ NU MAI AU CARTE DE IDENTITATE, CNP-URI ŞI ORCE DOCUMENT ANTIHRISTIC CU CNP SAU FĂRĂ ŞI SUNT ANTIGLOBALIZARE!)

 Vă îndemn în Numele Domnului Iisus şi al Maicii Domnului: fiţi tari şi cu suflet de diamant, rămîneţi pe baricade luptînd pentru Hristos, rămîneţi în surghiun-fiincă renuţînd la orce documente, şi buletine vechi dar şi actuale la cnp-uri-numele sunt scrise în Cartea Vieţii şi şterse din cartea morţii. Maica Domnului este cu noi în încercări în această cea mai mare şi ultima bătălie nu ne va părăsi fiincă a transmis un mesaj de foc unor Sfinţi că va fii cu cei ce nu au cnp şi documente…Fiţi fericiţi! Că nu vă mai închinaţi la fiară şi chipului ei respingînd numerile de identificare. Findcă cartea de identitate actuală cu toate simbolurile oculte sataniceşti în ea dar şi cu semnul 666 cu numărul antihristului este tot o lepădare de Botez şi de Credinţă(prima etapă) şi înseamnă negarea Domnului Iisus şi constituie depărtarea de Dumnezeu, să fim foarte atenţi fiincă pecetluirea înaintează şi prin codificare, cnp ş.m.d… orice document legat de stat este închinare la fiară şi chipului ei e închinare la sistem şi zice Sf. Andrei cel nebun pentru Hristos:”ferice de aceia ce în vremile de apoi vor birui pe tiran (şi sistemul)”. Ferice de voi care nu mai primiţi crezul cel blestemat al hulei şi al pieirii adică al sistemului antihristic. Hristos vă binecuvintează cu amîndouă Mîinile şi vă sărută cu drag e cea mai mare fericire să fi prigonit pentru Hristos acum cînd şi El este prigonit şi nu are unde să-şi plece Capul. Cerul întreg se bucură că aţi ales “Crucea şi nu pîinea” şi că nu mai ascultaţi de stăpînire şi de cerinţele ei. Dă-ne putere Doamne să fim biruitorii fiarei şi să procedăm cum trebuie. Pentru rugăciunile Sfinţilor care sau opus fiarei apocaliptice şi nu au avut cnp şi nici un document să ducem cu bine această anevoioasă nevoinţă AMIN!( Fratele Valerică Buşă, com. Vlădeşti sat Pleaşa jud. Vîlcea).

Advertisements

4 thoughts on “​(UN ÎNDEMN DUHOVNICESC CĂTRE CEI CARE DIN MOTIVE DE CREDINŢĂ NU MAI AU CARTE DE IDENTITATE, CNP-URI ŞI ORCE DOCUMENT ANTIHRISTIC CU CNP SAU FĂRĂ ŞI SUNT ANTIGLOBALIZARE!)”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s