Prorocia si Chivotul

 “Sfinții ruși din Sarea Pământului, ne avertizează astfel:
CÂND VOR MODIFICA CREZUL, TATĂL NOSTRU, PRESCURA ȘI CHIVOTUL DIN ALTAR, NU AVEM VOIE SĂ PĂRĂSIM BISERICA.””

Advertisements

24 thoughts on “Prorocia si Chivotul

  1. Asa a scris cel de unde am preluat, adica daca nu se schimba Crezul si Crezul l-au schimbat la Creta, au pus falsa cruce deci au modificat chivotul a mai ramas, Tatal nostru, ce rost are sa merg acolo unde doar cu buzele se Rosteste Crezul dar din pix ei l-au modificat la Creta, exact cum a zis Sfantul Maxim ce folos ca tineti Sinoadele daca voi ati semnat ACTE care neaga Sinoadele asa si aici, cand vedem Crezu Schimbat gata: game over(” jocul ” s-a sfarsit), a aparut si Chivotul si lumea tot nu pleaca o sa vina si antihrist si ei tot acolo o sa ramana, deci Sfintii au zis sa ii lasam cu “Crezul” Lor, cu Chivotul lor…ai inteles?

 1. Din ce in ce mai multe ,,cruci” cu 3 brațele amplasate pe Bisericii, acestea sunt crucile lui bahomet, iarăși de pot observa in multe parohii “icoane” renascentiste

 2. http://prieteniisfantuluiefrem.ro/2017/12/13/mirenii-ortodocsi-din-diaspora-inaltpreasfintite-mitropolit-serafim-joanta-gestul-dvs-de-la-assisi-este-cu-totul-si-cu-totul-neortodox/

  Iată cum pana si scrisoarea este scrisă din punct de vedere eretic! Cum pot sa i se adreseze cu ips unui eretic. De aici se vede fiecare din ce punct de vedere vede sau nu erezia.

  Puteau sa îl numească eretic dar cine. Câți preoți vor întrerupe comuniune acum ca esre de ajuns acest gest, din Germania?
  Nici unul!
  De ce?

  Experimentul Pitești este deja aici si posesia demonica in care sunt ereticii ecumenisti medium ale duhurilor New age cu care sunt in comuniune prin recunoașterea lor ca “biserici”, prin hulirea Harului sidogmei despre Biserica Soborniceasca, mințirea celor din afara Bisericii despre starea lor care nu ii duce la mântuire, au făcut așa încât sa fie acum in erezie (despărțire de Biserica) in comuniune prin recunoaștere cu toate “bisericile” diavolului si sa ajungă toți satanizati si bucuroși ca hinduisti care se închina Satanei. Au ajuns închinătorii satanei si diavolului si idolului “bisericii ecumeniste” căruia se închina.
  Religia New age este deja si nimeni nu o vede si mai crede ca este totul in regula. Însă lumina care ii umbrește pe ecumenisti sunt îngerii de lumina căruia li s-au închinat si care ii arată magnetici si magnifici dar tot satanici.
  Mai plânge cineva pt Hristos sau uitam ca este răstignit din nou pt a doua oară!
  Oare cineva nu are bate si pietre casca scoată pe diavolul joanta afara din peștera, vânzătorul si Fariseul sinedriului lui Caifa !!
  Ma dezic de așa ceva si de tot poporul care tace si accepta așa o hula!
  Mâna papei este mâna Satanei prin care lucrează acest blestemat si vrednic de plâns om care va sta cu Iuda in brațele diavolului in iad, cel puțin dacă joanta nu îl convertește prin acel sărut care este o palma peste fata lui Hristos si asupra celor care încă mai cugeta puțin ortodox!!

  Rușine tuturor ereticilor din Germania care tac malac si le este frica sa îl scoată afara si sa îl dezbrace de hainele preoțești. Ii cumpăr eu putina stofa violet ca măcar sa nu ii amintească pe protestanții si ereticii din Germania.

  1. Mai si sfintii au zis ca is: crestini cu numele unii, dar daca ii ziceau direct poate ca se trezea…pai se tot zice ca au schimbat Crezul dar nu au urechile inimii deschise sa auda, nici prorociile(ca asta cu chivotul) nu le mai vad se intampla in fata lor si ei nu vad…ecumenistu Ciobotea nu are nici o lumina e negru ca taciunele, zici de plans plange tu mai intai renuntand la TOATE ACTELE DRACESTI, plus ca ti-am zis ptr acte cu 666 nu se da impartasania asa repede fara pocainta si pastrarea altor documente dracesti ,cei cu documente dracesti NU TREBUIE IMPARTASITI ptr ca ei is lepadati (au acest pacat asupra lor cei cu documente dracesti) si cu acest pacat ii impartasesc cica antiecumenisti care cica ii iubesc si ii baga de vii in iad cu lepadarea( fara pocainta la aceasta lepadare cu documente 666) si impartasit, si tu vei sta cu Iuda daca te prinde moartea cu documente dracesti, Joanta impartaseste eretici

   1. Răspunsul patriarhiei vizavii de înmormântarea regelui pe întuneric: iarna nu este că vara, pretextul? Ziua este mai scurta, exact că la aia de la grădiniță

   1. Ai auzit de omonimie? Vorbesti prosti, stii ca Sf Damaschim a zis de monoprajiti ca is ortodocsi? Asta inseamna ca monofiziti is ortodocsi…toti Buzzzării si Chirilaci isi dau cu parerea , ar trebui anathematizati echilibratii apostati cu proiectul lor eretic de rezolutie

 3. Chiar ami spunea cineva care este in Germania că deja aghiazma de la Serafim joanta se înverzește și prinde miros și l-am rugat când are ocazia sa fotografieze

 4. mai,fratiloe nu va grabiti asa de tare ca inca se mai poate merge la Biserica deaorece sunt valide Tainele..pai,daca sunt valide de ce fugim de ele …pai at.cum ne mai mantuieste Domnul IISUS HRISTOS!

  1. A zis cineva ca nu is valide? , dar prin simpla pomenire ca ierarh a unui eretic asta e o MINCIUNA , cum poti sa te impartasesti cand cu cateva minute inainte ai mintit? Ai curajul matale sa faci asta?

  2. Asta cu is valide deci sa ne impartasim e ptr orbii care nu au vazut harul necreat, cei ce vad harul vad ca cei ce se impartasesc se innegresc nu se lumineaza

  3. Plus ca pomenirea episcopului arata ca avem aceeasi credinta prin POMENIRE: De altfel, obştea duhovnicească a celor de aceeaşi credinţă şi ascultarea desăvârşită faţă de păstorii autentici se exprimă prin pomenire.

   Din revista „Sfântul Grigorie”, a Sfintei Mănăstiri Grigoriou, Sfântul Munte, nr. 21/1996

  4. Plus ca Sf Teodor Studitul zice in doua scrisori sa nu luam impartasanie de la cel ce pomeneste episcop-eretic si sa nu o dam(impartasania) celui ce pomeneste eretic-episcop, deci despre ce vorbim??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s