Apocatastaza si Monothelismul

Reanalizand Rezolutia si Marturisirea de credinta de la Roman aratam ca:

1. Rezolutia prezinta in ea in ascuns erezia deja condamnata a apocatastazei cand ei spun ca ereticul e ortodox (adica ecumenistul ar fi ortodox)

2. Marturisirea de credinta de la Roman prezinta in ascuns erezia Monothelismului erezie si ea condamnata deja, cand ei afirma ca: nu mai exista ortodocsi, facand astfel din ortodocsi eretici(adica ortodoxul e ecumenist)

Atragem atentia celor ce au initiat si semnat acestea ca aceste doua erezii li se trag din starea neduhovniceasca in care se afla mimand ortodoxia, pactizand cu statul antihristic prin acceptarea de documente care sunt O LEPADARE, prin dispretuirea fratilor mai mici , calugari pe care ii evita in SFATUIRE si mireni neprimiti pe criteriul fals ca nu ar fi Teologi, (sa ne iertati de parca dvs sunteti cei care impart „diplome“ in Teologie si nu Insusi Bunul Dumnezeu cel in Treime slavit), va chemam la pocainta si spovedanie la parintele Rafail Berestov(desi stim ca unii nici nu se vor duce , Dumnezeu dragutu-l singur stiind daca chiar toti nu va veti duce dispretuindu-l iar pe unul din cei mici dar ortodox). Va mai aducem aminte ca dispretuind chiar numai si pe unul singur l-ati dispretuit pe Hristos Insusi care viaza in El, de aceea nici Dumnezeu nu ajuta eforturilor dvs anti-ecumeniste.

Noi, Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei dam anathema Rezolutia cu Apocatastaza ei ca sa nu cadem noi sub anathema apocatastazei, si dam anathema si falsa Marturisire de credinta de la Roman cu al ei mononthelism ca sa nu cadem sub anathema data monothelismului.

Dumnezeu sa ne fereasca si sa nu ne ingaduie sa dam anathema(nominal) si pe semnatarii celor doua erezii.

Pocaiti-va ca s-a apropiat Imparatia cerurilor !si Judecata bate la usi, si o judecata pe care voi nu o stiti deja a inceput de la Casa lui Dumnezeu!

Dumnezeu sa ii ierte pe cei ce semneaza astfel de erezii!orbi fiind si calauzind pe cei ce vad harul(dar in unele cazuri multimea de orbi trage in groapa si pe unul acela care vede harul ptr ca respectivul nu stie ca vede, deci este inexplicabil cum omul ce vede si stie ca vede ptr ca i s-a spus ca vede se lasa condus de orbi fie ei(acesti orbi)chiar si cu citate ale Sfintilor(citate pe care le au doar pe buze si nu si in inima prin TRAIRE)

P.S. Noi nu avem comuniune cu Radu Iacoboaie si Stefan Stancu

14 thoughts on “Apocatastaza si Monothelismul

  1. Da si ei cand au zis ca nu mai sunt ortodocsii i-au facut pe toti rai, firea omeneasca e rea dupa ei si e in opozitie cu firea Dumnezeiasca asta e ideea lor nu isi dau seama ce zic

   1. Asta nu are treaba cu monotelismul. Dar ei au zis ca desi sunt eretici, pot fi primiti inapoi daca isi revin, fara mirungere sau altele, caci inca nu a fost sinod impotriva lor, parca asa au zis.

   2. Citeste l-a Sfantul Damaskin acolo scrie aceasta, pai aici e cheia nu is toti eretici, ptr ca nu pe toti harul ii arde ci pe unii ii lumineaza asta spun cei ce vad harul, ei merg pe citate fara explicare, asa a patit si Ioan Miron el zice ca nu au Taine ca ce Stie Sf Nicodim si a luat doar partea ca ereticii nu au taine…adica a taiat in doua el s-a separat de Sfantul Nicodim explicatia Sfantului Nicodim e din vederea Harului

   3. Asta le spulbera si coabitarea gen Vulcanescu- Serafim de Pireu, si pe toti se impartasesc spre osanda
    : „prin urmare, acelora ce [în mod] conștient sunt în comuniune cu acești mai înainte-pomeniți eretici [ecumeniștii, sectele, denominațiunile și religiile]…ANATHEMA.“
    Vorba lu Sfantu’ Justin Parvu ce i-a zis-o unui baiat cu ceva timp inainte sa treaca la Domnul : Iubeșteti aproapele ,roagate ptr el dar NU TE AMESTECA CU ALUATUL LOR ( aluatu’ e invatatura gresita)

   4. Anathema asta e directa si nu zice SA FIE ANATHEMA adica adusi in sinod si judecati, ci zice Anathema, faza e cati stiu de anathema asta ca deabia anu asta au gasit-o in original cu intelesul ca e pusa in Duminica Ortodoxiei langa celelalte anatheme

   5. Nu e nici un monotelism aici!
    Nici macar nu zic ca nu mai sunt ortodocsi, din moment ce ei insisi se considera ortodocsi. Nu afirma ca firea omeneasca este rea!

    Si… in cealalta parte, din moment ce nu consideri pe cineva eretic, nu insemana ca afirmi apocatastaza. Nu il crezi eretic si gata. Apocatastaza insemana desfiintarea iadului.
    Nici a doua categorie nu vede ortodocsi peste tot!

    Exagerezi la greu.
    Te crezi super destept si luminat de Duhul Sfant. Macar de ai fi, sa ne luam dupa tine, dar…

   6. Pai du-te si semneaza daca e ortodox sau e lupta de clasa care sa fie conducatoru luptei anti-ecumeniste dar cu lepadarea cnp pe frunte mai nou ei zic ca documentele cu cip nu-s lepadare

    http://ortodoxinfo.ro/2018/01/31/ortodoxinfo-se-delimiteaza-de-preotii-semnatari-ai-sinaxei-de-la-roman/

    In 2010, actualul ieromonah Spiridon Roşu de la Radeni, traitor in acea vreme la Manastirea Petru Voda, a inceput sa imprastie “invatatura” conform careia acceptarea actului de identitate cu cip este echivalenta lepadarii si caderii din Har. Multi au luat de buna aceasta noua “invatatura” fiind incredintati ca insusi Marele Duhovnic Justin Parvu este de acord cu ea, ba chiar ca aceasta este noua politica a intregii manastiri.

   7. Duceti-va la pr Rafail Berestov el e LUMINAT SIGUR DE harul Duhului Sfant…va explica el toate asta daca aveti smerenie…Dumnezeu cunoaste inimile oamenilor

  2. Se vor taia intre ei mai ceva ca ecumenistii uite de pe neortodox: Asa ca au bagat-o pe aia cu Sinodul din Creta – Har – BOR – erezie si au tot dezvoltat-o si intors-o pe toate fetele pana au produs lozinca: “Nu exista o a treia stare in afara de Ortodoxie sau erezie. Iar cine zice altfel trebuie ars pe rug”. Nimeni dintre nepomenitori nu zicea despre o a treia stare, insa asta era cu totul neinteresant. Nu cel ce zice ca n-a zis decide, ci Instanta Suprema a noului grup, care, evident, nu putea fi alta decat vechiul specialist in chestiunea lepadare – cip, anume, Ieromonahul Spiridon Roşu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s