Sfantul Ilie Tesviteanul si nepomenirea ereticilor

Emanuel Iscru

O minune recenta s-a intamplat cu parintele nepomenitor Manolisis din grecia si un mare si cunoscut teolog care a povestit in aceasta duminica la conferinta din Grecia ce I sa intamplat in timpul sf Liturghii.Cum a ajuns acolo unde se spune si ne rugam pentru Episcopii care invata drept cuvantul adevarului(pentru ca el numai pomeneste episcopul sau care a tradat la Creta) in momentul acela ii venea sa spuna din obisnuinta si numele episcopului cand deoadata a aparut Sf Prooroc Ilie Tezviteanul care l-a impins si I-a spus sa nu cumva sa pomenesti acel nume….

4 thoughts on “Sfantul Ilie Tesviteanul si nepomenirea ereticilor

  1. Nici o problema, ca vine acu’ tovarasu’ Chirila cu p. Buza si cu saccsiv si il fac schismatic pe sf.Ilie, ca nu aplica iconomia, nu-i asa?

    1. Iconomia nu se aplica cum o aplica tovarasii, sfintii au zis sa nu slujeasca si pomeneasca eretic,si daca pomeneste eretic nu putem sa luam sau sa ii dam impartasanie ,si i se face iconomie daca nu slujeste constient cu ereticu dar iconomia e la cantat,mancat si binecuvantat si atat , Serafim de Pireu slujeste cu ereticii deci ce iconomie???? Ce iconomie sa sa fie la impartasit la Vulcanescu care pomeneste unu ce e dat anathema de ROCOR ptr partasie/impsrtasire cu ereticii ecumenisti din sinodu Greciei si mai e si spovedania pe e-mail, deci pomeneste un ERETIC ca Serafim de Pireu , care participa la pomenirea lu Ciobotea si Kiril cu patronajul lui Bartolomeu (alt eretic), deci tovarasii is lipsiti de har si se vede clar ca nu il au, gandind o iconomie de ei scornita, adica acel har nu e lucrator in ei asta nu inteleg unii

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s