Ce se mai spune pe la pomenitorii de eretici. Dovada ca Daniel Ciobotea a semnat in Creta

In București li se spune celor ce nu au intrerupt pomenirea ereticilor ce au semnat in Creta ca Ciobotea Daniel ereziarhul nu a semnat in Creta, dovada ca au semnat toti cei 25 inclusiv Daniel Ciobotea:

https://orthodoxethos.com/post/scans-of-the-final-signed-documents-from-the-cretan-council-available-on-line

7 thoughts on “Ce se mai spune pe la pomenitorii de eretici. Dovada ca Daniel Ciobotea a semnat in Creta

 1. :)) Smecher.., a facut el o magie si s-a facut nevazut din sala, doar e patriahu , nu e om de rand…!
  “Hai domne, ca nu e semnatura lui, e contrafacuta pe calculator in fotoshop de “fanaticii ” aia, nepomenitorii , ca sa-i faca rau bietului om care ete cata catedrala de mare face, sa intre in ea toate cele 12 confesiuni si sa slujeasca impreuna …! ”
  In Craiova nu m-a crezut doamna vanzatoare , absolventa de teologie de altfel, de la magazinul mitropoliei Olteniei, nici dupa ce i-am dat adreasa de la site-ul oficial al sindodului cretan , ca sa intre singura acasa si sa vada semnatura lui sefu – so Irineu ! La altii, Irineu a trecut ca un fel de “marturisitor” asa, ca cica langa semnatura lui a scris din crez – fraza cu “cred in singura biserica…in fine” , si i-a mai dat si o lacrima in coltul ochiului stang si deci vezii, nu este ce spun aia “rai” de pe net, ba chair a facut marturisire , nici nu mai e valabil actul pe care l-a semnat, ca la teologie doamne ca la contractele de banca – unde semnatura pusa – gataaaa ! Saracu asta care mi-a zis-o pe asta ultima, era student in ultimal an la teologie, si a fost in Sfantul Munte trimis de mitropolie la Vatopedu sa se convinga, si aia i-ai spuns-o pe asta cu “semnatura pe actele astea nu e chiar asa, in teologie….” !
  Imi vedea sa evadez de pe Tera cand auzeam nebuniile astea de argumente cu care imi dadeau in cap, simteam nevoia sa empatizez cu pasarile cerului, cu animatele , dar oricum , sa evit oamenii si in sperial bisericosii .. !

  O sa le spuna tovarasii atia intr-o zi ca nici ca au fost in Grecia la sinod, ei a fost la plaja si la muzeu de fapt , au fost in trecere pe la sinod !
  Iar peste niste ani, o sa zica ca de fapt nici nu a existat sinodul ala; au si spus-o deja , cum ca nu este un sinod, ar fi asa doar o conferinta internationala esuata, si deci nu se pune ca ar fi sinod, ca si cum nu ar fi, deci nu a fost sinodul !
  Si cea mai tare si agresiva este marlania care vad ca merge ca unsa…:
  “Va dau “ascultare” sa uitati ca a existat Sinodul, nu e treaba voastra, eu dau socoteala in fata Lui Dumnezeu, nu voi, linistiti-va ca sa nu rupem biserica cu schisma, ca nici sangele muceniciei nu o spala, direct iadul va mananca.. ! “

  1. pai 1. degeaba a scris corect jos: una sfanta ca pe text scrie bisericii istorice deci contravine cu Da, da si Nu, nu ce a facut managerul Irineu cu Da, Nu valoare nu are, amestecatura erezie- ortodoxie=EREZIE
   si 2. au facut schisma cu Biserica asta spune canonul 15 si ei cica semnatarii apara Biserica de schisme :))) adica Hotul te fura si zice ca e bodyguardul tau si te apara ca sa nu fi Furat :)))

 2. Roagate pt Vasile ca a adormit…
  A murit la 80 de ani si a fumat de la 14 ani incepad cu păiuș ssau nu stiu cum de la papusoi parca. Sa spovedit si impartasit in ultimele zile el nestiind de creta si ecumenism si a fumat o tigara la 1/2 zile dupa ce sa cuminecat….dar a suferit f f mukt cam o luna si jumatete inainte sa moara, ma pot ruga pt el? Ca eram cam apropiati…macar roagate tu pt el…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s