Ce se intampla cu cei ce nu aplica canonul 15 I-II, simplu inventeaza noi si noi erezii

https://youtu.be/PKaV7D0Mp5I

Advertisements

6 thoughts on “Ce se intampla cu cei ce nu aplica canonul 15 I-II, simplu inventeaza noi si noi erezii

 1. danielvla: Cum se poate ca unul ce are cod numeric personal, sa se considere rob al lui Hristos, cand bine stim ca prin Cnp, suntem inscrisi in Cartea\Calculatorul numit ”fiara” de la Bruxelles. cum să fie cineva înregistrat într-un computer universal si sa stea fara griji? Computerul este idolul principal al epocii noastre. Dar este un idol inteligent, progenitura a antihristului. Iar când sufletul ajunge în el primind un număr omenesc(CNP), diavolul îl înscrie în cartea sa a morții, Dumnezeu are Cartea Sa a Vieții, iar diavolul o are pe a sa, despre aceasta spunea în predicile sale Sfântul Ioan de Kronstadt: ,,Este imposibil să fii înscris și într-o carte și în cealaltă așa cum este imposibil să slujești la doi stăpâni” Eu personal dupa ce am ars buletinul si certificatul de nastere, precum si celelalte documente, am simtit o libertate si o pace pe care nu pot sa le spun in cuvinte, de aceea este obligatoriu sa renuntam la ele si sa nu mai stam pe ganduri nici o clipa, indiferent de situatie, caci de ne prinde moartea astfel, avand cunostinta de cauza, vom fi judecati ca unii ce s-au lepadat de Dumnezeu si robi ai antihristului, nemaiavand nume. Asatar va indemn cu toata certitudinea si trairea, sa renuntati la tot ce este al “statului” antihristic, si sa alegem Crucea in locul painii. Cu pilda si rugaciunile Sfintilor Brancoveni sa ne dea Dumnezeu Mantuire!

  1. Gabriel
   Pai ce, tu crezi ca daca ti-ai ars buletinul nu mai ai CNP acolo inscris undeva la ei? Sa fii sigur ca il ai. Ca nu mai folosesti tu buletinul… putin ii intereseaza. Inscris tot esti.
   Dar pe mine nu m-a intrebat nimeni daca vreau sa ma inscrie la ei in Fiara lor. Asa cum nimeni nu m-a intrebat daca vreau sa intru in CMB. Si nimeni nu m-a intrebat daca vreau sa intru in UE.
   Cartea Vietii este altceva decat Fiara lor. Nu sunt similare.
   Foarte bine daca ai renuntat la el si cauti sa te rupi total de sistem.
   Si daca voi ziceti ca e si un progres duhovnicesc… se poate…

 2. Pe ortodoxinfo,sacciv, Buza, Iovita, nici o vorbulita despre ispravile minciuno-ep. Onufrie. Iar despre casatoria preotilor, o lasa in coada de peste, nici un comentariu hotarat impotriva.

  1. pai aici e buba cu ecumenisti or mai dao din colț in cloț dar cu papaistasii (vrajmasii Fiului Meu -cum a spus Maica Domnului) dar si cu monofizitu’ care e taiat de la sinod 4 Ecumenic nici acolo nu merge teoria VASELOR COMUNICANTE cu monofizitii zic , pe unde or mai scoate camasa ????Onufrie trebuie depus din treapta dupa canoane, daca Sf Vasile zice ca numa ptr mandrie diaconu sa fie depus, dar ce face Onufrie e cu mult mai mult o TRADARE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s