Marele Olog Buza Claudiu eretic si schismatic ce apara ereticii si schismaticii fratii lui cu care s-a rugat in consistoriu si s-a LEPADAT DE HRISTOS

ortodoxiamarturisitoare.wordpress.com/2018/09/22/de-ce-votez-da-la-referendum-e-un-foarte-bun-leac-pentru-heterofobie/

Mihai pe 23 septembrie 2018 la 10:37

Atenție Ioane, B.O.R este una, iar ,, ierarhia” apostată ,,b.o.r”-s.r.l este cu totul altceva, aceasta la sinodul tîlhăresc din Creta sa autoexclus din B.O.R și implicit din ortodoxie

Preot Claudiu pe 23 septembrie 2018 la 17:02

Atenție Mihai la exagerări de genul „autoexcludere” din BOR și din Ortodoxie! E nevoie de Sinod pentru a ne pronunța cu privire la statutul ierarhilor apostați în Biserică. Da, sunt propovăduitori ai ereziei și trădători ai credinței! Însă, instrumentul nostru pentru a „protesta” lecuitor este întreruperea pomenirii. Orice altă atitudine poate conduce la derapaje grave. A se vedea exagerările pseudoacriviste postcreta!

==== Nu e de mirare ca promva si promoveaza inca a treia stare: partasul la erezie-ortodox, habar nu are cine e in Biserica Soborniceasca si cine nu, nu e de mirare ca se roaga cu schismaticii impotriva canonelor facand asta, si iar nu recunoaste Anathema 1983 care arata clar cine sunt ereticii, dar el e sinod(Buza) si stie mai bine ca trebuie sa fie alt sinod care sa ii spuna acelasi lucru, ca deh cine promoveaza o erezie dupa el e ortodox deci partas la erezie, astfel de personaje(ca Claudiu Buza) nu mai sunt de mult in Biserica Soborniceasca chiar si de au intrerupt pomenirea ptr. ca au o intelegere gresita despre Biserica Soborniceasca, eretici schismatici, canoane, hotarari sinodale deci cam tot. Mihai a sustinut ce scrie in pidalion oare o sti Buza ce e ala Pidalion 1844???

Advertisements

22 thoughts on “Marele Olog Buza Claudiu eretic si schismatic ce apara ereticii si schismaticii fratii lui cu care s-a rugat in consistoriu si s-a LEPADAT DE HRISTOS

 1. măi băiatule ! de cand esti tu judecator peste preotii nepomenitori? Te-a pus Domnul Iisus sa judeci care-i mai bun si care-i mai putin bun?
  ai luat darul ăsta pt. multele tale osteneli si nevointe peste fire?
  sau prin smerenia ta prea mare ai castigat una ca aceasta, adica sa judeci pe toti nepomenitorii si sa te iei de ei cu ravna nebuneasca si rautacioasă !
  macar te rogi sa vezi daca nu cumva superi pe Domnul prin rautatile astea?
  te rog mult în Domnul Iisus Hristos Cel Rastignit si Înviat, sa ai grijă sa nu numesti tu “eretic” si “lepădat”. pe cei care au intrerupt pomenirea tocmai pt. a marturisii Ortodoxia si sunt izgoniti pt asta . Stim de la Domnul cine sunt eretici si lepadati, iar pe cei care tu din indemnul propriu numesti aiurea ( cu tot cititu din canoane) , pe aceia Hristos îi va judeca cum sunt si unde sa mearga.
  iar tu vezi-ti mai mult de conduita proprie, roaga-te pt iertarea pacatelor din fiecare ceas si aduna-ti cat mai multe fapte bune care sa te apere la vremea trecerii in cealalta lume.
  crezi ca publicand articole intregi pe internet faci lumea sa fie placuta Domnului? mai gandeste-te de 3 ori , nu cumva trece timpul fara rod aflandu-ne ca smochinu care era bun numa de umbra; nu mori de cald langa el, dar mori de foame ca n-are rod.
  Fii sanatos! Iertati pe mine, pacatosul.
  Domnul sa ne ierte! Amin.

  1. nu eu i-am facut eretici pe ortodocsii simpli si nu eu am bagat partasi la schisma in Biserica ca fiind ortodocsi, si ereticii nu is in Biserica cum zice indemnatorul la acte cu cip, pr Rafail le-a spus ca vor face pe teologii au implinit prorocia, tu ai vazut harul ca sa te poti numi macar crestin? e eretic Claudiu Buza cat timp baga ereticii in Biserica Soborniceasca, ei nu marturisesc nimic invata la lepadare prin cnp 666 si invata ereziile lor partasul la erezie-ortodox, ereticii sunt in Biserica…cata vreme vor incerca sa amageasca cu falsa lor ortodoxie le vom sta impotriva ptr asta e situl ptr a sta impotriva falsilor si mincinosilor, oare cum va judeca Dumnezeu pe unu ce indeamna la carduri cu cip 666 si falsifica ortodoxia si cauta adepti?

  2. oricum mai va aparea un articol in care acesta Claudiu Buza il contrazice pe Sf. Simeon Noul Teolog, daca va fi timp de postat ca la cate erezii zic falsii nepomenitori sa stai sa zici de ele nu iti ajunge timpul…oricum ei tot in ereziile lor or sa moara, ca le e greu sa recunoasca ca is praf si cenusa si ca gresesc deci mandria e la mare pret ptr. ei

 2. taci măi omule, nu vorbi aiurea si nu fa pe teologul ca nu-i chiar asa.
  prea o iei pe aratură , un fel de fariseism cu ” ai vazut harul …” , etc…
  deja cand un om vorbeste asa ca tine se observa ca e o deraiere in comportamentul tau. Mai ales pt ca din cate imi dau seama esti si tu un tanar care nu de mult s-a pus pe pocainta si vrea sa faca fapte bune, dar care deocamdata esti si tu invatacel.
  nu cred ca esti nici frate de manastire, nici monah, nici duhovnic, nu stiu daca te consulti cu duhovnicu inainte sa postezi public despre teme asa importante.
  De capul tau zici toate astea?
  vezi ca singur e greu, vine si mandria si inselarea usor daca nu te mai sfatuiesti cu 2-3 oameni imbunatatiti din care cel putin unul are Harul duhovniciei.
  treaba ta. dar eu zic ca gresesti fata de nepomenitori.
  judeca-i mai bine pe cei care sigur au fapte ecumeniste, care sunt de acord cu sinodul ..etc.
  dar pe cei care nu sunt de acord cu sinodul si resping si prin fapte ecumenismul ..lasa-i in pace mai !

  si nu e buna parerea cum ca CNP e lepadare. astea is aiureli. vezi de treabă.
  daca cnp era lepadare atunci parinti ca Arsenie P., Iustin P, Adrian F. etc nu mai primeau la impartasanie pe acestia.
  asteas prostii cu cnp mai.
  nu stii ce o zis pr. Arsenie P despre treaba cu codurile astea?..: a zis ” a aparut un 6, mai tre sa apara doi..”.
  adica e ceva inaintemergator , dar nu e pecetea definitiva.

  p.s.: io cred ca ai facut o “patimă” din a te lua de cine nu e nevoie.
  cred ca de la jocurile pe calculator de care bine ca te-ai lasat, acum te-ai apucat iarasi cu patima de calculator , doar ca pe teme religioase ortodoxe.
  nu te judec , nu zic nimic, ca eu is mai impatimit ca tine, doar atata ca nu-i bine ce faci luandu-te de parintii antiecumenisti

  1. ce culoare are harul? ereticii sunt in Biserica Soborniceasca? ai voie sa te rogi cu schismaticii ecumenisti acuzatori la constistorii care iti conditionaza marturisirea printr-o rugaciune ce implica lepadare de Hristos?

  2. vezi ca de orbi ca voi vorbea Sfantul Simeon ca orbi fiind dati in cei care vor sa va ajute…asta e dovada ca nici tu nu ai vazut harul si nici macar crestin nu te poti numi chiar de esti botezat

  3. adica tu esti mai mare ca Maica Domnului si Iisus Hristos care au spus ca e lepadare? nu vezi ca esti apostat si contrazici pe insusi Hristos si Maica Domnului care s-au aratat si au spus asta oamenilor…habar nu ai ca in ani 80 unii nici nu aveau cnp tata abia in 1992 i l-au pus, pr Justin avea buletin cu foi si cnp i l-au pus cu japca si nici macar nu a fost de acord cu el a zis: sa fie de capul lor; iar vorbiti nestiind nimic dar va dati ca stiti, plus ca grecii sti ca nu au cnp? au amka cei ce vor sa faca bișnită am vazut buletin grecesc din 2018 pe care il avea soferu lu Macarie din Athos cel la care ii curgeau balele marii semnatari ai Marturisirii Hulitoare de necredinta de la Roman si de ce le curgeau balele ca il aprobau ca nu exista har si apoi au semnat la Roman si se dau teologi asa ca pr Rafail i-a vazut inainte ca vor face pe teologii dar si unii si altii cei cu MSC dar si cei cu Staicu zica ăialati is eretici, dare oare cine au facut pe teologii prin marturisirii si rezolutii e si greu sa ne dam seama?, intreb si eu cum impartasea pr Fageteanu cand el aproape mergea? cum impartasea pr. Justin ca in 2012 nu a zis nici o ectenie la Sf. Liturghie de la 12 noaptea? unde nu era pomenit ereticul Miron Cristea, pai aici e faza ca pr Papacioc nu e Hristos si nu a vazut bine au 666 in ele plus ca pr Papacioc prima data nu a fost de acord cu pr Justin ca cipu e periculos dar a revenit si a zis ca pr Justin a avut dreptate, dar ptr tine duhovnicii is mai importanti ca Hristos care stie toate subtilitatile si lepadarile , baiatule ai probleme mari si medici(duhovnici) nu mai gasesti

  4. tu iti dai cu parerea de patimi care is nevazute, tu care nu vezi lepadarea cnp?, dar poate vede Staicu si ne zice de diavolitrionu cu codu qr cu 666 pe care il foloseste ca sa intre in Athos nici aia nu e lepadare nu?

  5. religia e cinstea/inchinarea adusa demonilor nici macar atat nu stii, Hristos a zis credinta ta te-a mantuit si nu religia ta…asa ca eu nu is ptr ora de religie ecumenista care spune sa ne inchinam cu toti ereticii copii sectari din clasa si ca ortodoxia e religie deci inchinarea demonilor, si nici cu constitutia care spune ca din motive de constiinta religioasa(adica din motive de inchiare la draci) refuz actele cu cip, rade dracu se se sparge de asa nerozii

  6. tu zici cu buzele ca esti impatimit dar cu inima te crezi mai mare ca Dumnezeu ba ti-ai si pus tronul peste al Lui Dumnezeu cand il contrazici pe Stapanul Iisus ca cnp e un feleac, vorba lu Sergiu: un fleac ne-au ciuruit cu patimi draci prin acest cnp cine are ochi sa vada sa vada, cine are urechi de auzit sa auda

 3. nu cadem la un acord.
  nu ma pot potrivi dupa tine.
  atâtea spui, si intr-un asa hal… sari in toate felurile sa mă faci.
  asta nu-i atitudine de om destept.
  treaba ta. dupa tine toti suntem lepadati.
  Eu însă nădăjduiesc ca sunt al lui Hristos Iisus , si pe cat pot sau nu pot , ma straduiesc sa-I slujesc Lui .
  Doamne ajută. Fii sănătos.

 4. nu stii sa fii spus Hristos asta ! Domnul ne-a lăsat duhovnicii sa ne avertizeze.
  Apocalipsa tot Domnul ne-a lasat-o.
  Eu nu ma pot lua dupa niste oameni simpli care nu au induhovnicire , numa ca Li S-a arătat lor sau au murit si mers in Rai si venit cu vesti noi.
  Pur si simplu nu pot sa am încredere deplina decât in Sfintele invataturi, in ce au zis Sfintii.
  Vezi ca acu sunt atatia “vazatori cu duhul” chiar si preoti care de când cu Pr. Arsenie B., nu ma mai dau in vânt dupa duhovnici vazatori cu duhul si nu stii ce. Intelegi?

 5. uite am citit de niste preoti din zilele noastre si am si auzit de ei ca is mari duhovnici, vazatori cu duhul, scot dracii, te stii când te duci la ei , iti stii viată ta…tralala,…fiindca ma atrăgea treaba asta , preoti cu har , dar când am văzut ca nu au luat atitudine cu sinodu nu ma atrage sa merg la vreounu din ei pt. sfat.
  astai baiu, lipsa de bun duhovnic de încredere .

 6. Ma refeream la ai nostru in tara, unu la frasinei, altul prin iasi parca si vreo 2 is de-a lui A.B. care nu ma miră.
  Pr. Rafail nu e duhovnic, simplu monah. Nici nu e cunoscut ca ar fi un mare pustnic sau nevoitor.
  Doar asa ca s-a auzit ca nu stii ce.
  Si tu mănânci tot ce zboară?
  ” o primit darul de la Iisus”.
  Asta o marturiseste el singur.
  Vietile Sfintilor pustnici ne arata ca nici ei nu ziceau ca au primit dar. Ziceau altii despre ei sau povesteau ei ca pt. altul.
  O zis vreodată pr. Iustin ce daruri a primit? Sau Arsenie Papacioc, sau pr. Cleopa ca a primit darul vorbirii?
  Ai auzit pr Marcu Dumitreasa sa zică despre sine lucru mare?
  Altul a zis despre el ce dar are.
  Asa se face ., zic eu.
  Darul smereniei si al dragostei îl primeste tot monahul care cu dragoste sta in manastire.
  Da sa zici despre tine ca nu stiu ce… eh.
  Duhovnic bun mai e pr. Iulian Lazăr.
  Problema e ca se afla departe. Nu poti tine legatura cu sfinția sa.
  Am văzut acu vreo 4 clipuri cu el de anu asta pe youtube de la ceva vizitatori, dar care erau pe lângă dupa cum se vede.si n-au pus întrebări actuale.

  1. Sf Maxim Marturisitorul era un simplu monah nu era duhovnic…pr Justin a zis de harismele lui intr-o carte(parca e pe situl deasaimpartasirecunevrednicie), si iti zic una ca nu o prinzi din zbor pr Rafail de ce crezi ca a schimbat clima din Athos cu cea din Creta ?de la prea multul post aspru!, dovada ca nici nu stiti cine e pr.Rafail si da Sf Grigorie zice ca uneori sfintii vorbeau pe față si nu cum (vorbea sf Ap Pavel)ptr ca interlocutorii ii cam “obligau” ptr ca erau prea slabi duhoniceste(acesti interlocutori) si era nevoit sfantul sa se dea pe fata dovada ca nu stii toate partile cu vorbitu pe față multi au stiu ce sti si tu dar le mai lipseste o bucata ca sa vada imaginea de ansamblu dar si partea lipsa cand o s-o adaugati(ca sa aveti o vedere completa)? asta arata orbirea duhovniceasca a considera ca asta e tot ce zboara :))) foarte slabi duhovniceste sunteti confundati omu sfant cu falsu si ereticu cu marturisirea de credinta de la Roman ortodox, bravos aveti multe lacune/lipsuri plus ca nu ati trait harul si e “normal” sa loviti in cel bun si sa periati ereticii…fie ei si nepomenitori/ingraditi daca erau ortodocsi renuntau la ereziile ce le promoveaza

 7. No..hai ..te-am lăsat.
  Măcar azi nu m-ai ponegrit si vorbit urat.
  Deci se poate si mai intelegator.
  Singurul lucru care nu-mi place la matale e ca vorbesti urat la adresa nepomenitorilor.
  E urat tare. Spune si tu ca nu-ti place ce a zis cutare sau nu esti de acord.
  Dar e urat ” eretic”.
  ” schismatic””..
  Bleahhc.
  treaba ta.
  la asta nu mai răspunde ca stricam conversatie.
  Sa rămână pasnic.
  Doamne ajuta! Fii sănătos.

  1. odata ce fac pe teologii si baga ereticii in Biserica si altii scot ortodocsii ca fiind ereticii cum se pot numi oare cei ce inventeaza noi erezii si fac schisma prin inteles gresit?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s