Cum pr. Papacioc a interpretat gresit cuvintele ierodiaconului Visarion Iugulescu

Minutul 1:31:29 „eu mai întâi sunt născut, nu făcut
M-a născut Duhul Sfânt din copilărie la viață…curată
Cei care sunt făcuți, pentru că au învațat și ei puțină carte, nu știu mai nimic, nu știu mai nimic din cele ce sunt duhovnicești
Aceia care caută să îmi găsească vreo vină, sau diferite pricini, sunt vicleni , farisei, și nu urmăresc mântuirea sufletului.

===e foarte clara explicatia acel nascut se refera la nasterea duhovniceasca si nu la o nastere asemenea Fiului din Tatal

pr. Papacioc face refererire la Stapanul Hristos dar oricine poate sa isi dea seama ca intelesul lui facut e: omul lumesc, dar cum a facut legatura cu:

 • nasterea Mantuitorului din Tatal atribuind-o Duhului Sfant eu asta nu voi intelege niciodata,
 • cum nu voi intelege nici cum a trimis lumea la documente cu cnp666

====Dovada ca ierodiaconul Iugulescu nu a gresit un exemplu asemanator:

Sfântul Grigorie Palama OPERE COMPLETE III, edit. Gândul Aprins 2015
pag. 660
după sfântul Maxim «Cuvântul veșnicei bune-ființări140 vine – după har – la cei vrednici, aducându-L pe Dumnezeu, pe Cel mai presus de tot începutul [sau obârșia], Care pe cei ce după fire au început și sfârșit îi face după har fără-de-început și fără-de-sfârșit»141, de vreme ce și marele Pavel, nemaitrăind viața cea vremelnică, ci «pe cea dumnezeiască și pururea-fiitoare a Cuvântului sălășluit [întru el]»142, s-a făcut – după harfără-de-început și fără-de-sfârșit, [cum] și Melhisedec «nici început al zilelor nu a avut, nici sfârșit al vieții»143 nu după firea cea zidită, după care a și început a fi și a și încetat, ci după harul cel dumnezeiesc și nezidit și pururea fiitor mai presus de toată firea și vremea, [cel] de la Dummezeu Cel pururea fiitor. Așadar zidit a fost Pavel doar până ce trăia viața cea prin porunca lui Dumnezeu făcută din cele ce nu sunt; iar când nu o mai trăia pe aceasta, ci pe cea făcută [lui] din sălășluirea lui Dumnezeu, nezidit s-a făcut după har, precum și Melhisedec și tot cel ce L-a dobândit înlăuntrul său, ca Singur viu și lucrător, pe Cuvântul lui Dumnezeu.

(17.)
Dar acestea le spune și marele Vasile, [cum] că «ceea ce este mișcat de mișcarea pururea-fiitoare a Duhului s-a făcut sfânt viețuitor; și a luat omul, sălășluindu-se Duhul înlăuntrul lui, vrednicie de proroc, de apostol, de înger, de Dumnezeucel [ce] mai înainte [era] pământ și cenușă»144. Și, iarăși, «prin Duhul Sfânt părtaș a se face de harul lui Hristos, fiu al luminii a se unge, de slava cea pururea-fiitoare a se împărtăși»145. Iar dumnezeiescul Grigorie al Nyssei «iese dincolo» zice «de firea sa omul, nemuritor făcându-se din muritor și din stricăcios nestricăcios și din vremelnic pururea-fiitor și, din om, dumnezeu pe de-a-ntregul; pentru că cel învrednicit a se face fiu al lui Dumnezeu negreșit că va avea înlăuntrul lui vrednicia tatălui»146. Astfel sunt, așadar, după har, toți cei cu-chip-dumnezeiesc și ca niște dumnezei.

https://ayeaye20.wordpress.com/2017/09/26/cum-sfintii-au-gresit-dar-tot-sfinti-au-ramas/

37 thoughts on “Cum pr. Papacioc a interpretat gresit cuvintele ierodiaconului Visarion Iugulescu

 1. Se poate ca Visarion sa se fi referit la nasterea duhovniceasca, iar nu la cea trupeasca. Dar el avea cnp sau era imotriva?

  1. Doamne ajută. Cântarea instrumentala în Biserică este blasfemie. Conform Scrierii din Filocalie a Sfinților Părinți.

 2. Uite frate, zici ca greseste Parintele Arsenie Papacioc, pai si spune in filmare Parintele Papacioc ca a ascultat o caseta intreaga (deci nu a ascultat doar ce spune aici pe gura ci mult mai mult..), adica Parintele Papacioc a ascultat si aceste grozavii de mai jos cu care se lauda taica Visarion cu prorpia lui gura, care sunt “Doamne fereste” , iar matale ii tot aperi inselarile in credinta – ale lui taica Visarion, ceea ce este foarte rau iar daca ti le-ai si insusit – asta iti face foarte rau, ori nu vreau asta ci tocmai pe dos, dar ma abtin de la polemici , pentru ca degenereaza.. !
  Apreciaza si evalueaza te rog, oare asa se comporta un “Sfant” , asa au facut “Sfintii” ca auto-laudele in public la scena deschisa ale lui taica Visarion …???
  Am facut o selectie cat de cat, ca sa nu pierdeti timpul, ascultati-le va rog si pe astea, cugetati mai adanc si nu va repeziti !
  Iar daca judecati cele pe care le-am scris mai sus in duh de razboi la adresa matale, inseamna ca nu eu sunt cel
  care greseste , in mod sigur gresesc sigur si eu , dar nadajduiesc ca Mantuitorul Iisus Hristos sa va spuna ceea ce nu am reusit sa -ti spun aici !

  min 9, 30 , min 14, 20 , min 17 , 30 , min 20, 20 , min 20, 53 , (min 22, 30 .”porumbelul”..min 23, 20 ), min 33, 30,
  si min 36: 40 (apostol..) !

   1. Popa Visarion a fost un escroc, ce traia bine cu amanta lui , Elena Penciu, și lua zeciuiala de la amărâții de creduli care au rămas necăsătoriți și singuri..

  1. mai citeste pe Sfinti si vezi pe Dreptul Iov , si Sf Pavel zice m-am facut nebun si v-am spus ce nu se spunea de viata mea sfanta ptr. ca voi m-ati silit…m-ai citeste ca la fel facea si site-ul deasaimparatasirecunevrednice, adica are doar bucati din anumita situatie si e normal ca daca nu stie si cealalta atitudine a sfintilor sa creada doar bucata ce ei au studiat-o asa si tu…si pr. Papacioc nu e infailibil

 3. Serios …???
  Sa mai incerc inca o data !
  Sper sa nu te consideri si tu vreun “Apostol” caruia eu acum ii “ranesc” amorul propriu, la fel ca lui taica .. ???
  Si nu despre persoana Parintelui Papacioc este vorba asa cum manipulator incerci tu penibil sa deviezi subiectul si daca este adevarat sau nu ceea ce spune despre taica Visarion, iar dupa cu bine vezi (“te lauzi ca vezi Harul”), nu dupa Parintelui Papacioc mai iau eu, caci nu zice mai nimic fata de nalucirile expuse in discursul lui taica… !
  Iar tu ce faci acum , vezi ca nu mai ai argumente si incerci sa ma descurajezi ca pe copii cu sperietori “sa nu ma paraseasca Harului”….???

  Unde ai vazut sau ai auzit de vreun Sfant sau Apostol sa se laude cu “performantele nivelului sau duhovnicesc ” ca acest “silit” taica Visarion, a se lauda in adunare cu el insusi cat este el de “Apostol”, cine l-a silit, slava
  desarta in chip de inger de lumina. . ???
  Cine i-a cerut lui taica Visarion sa faca propovaduire , si sa se laude cu el insusi , visul lui din copilarie care i-a
  ghidat toata viata lui si a altora, dupa propiile spuse ..???

  Te las pe tine sa pui si sa-ti pui singur diagnosticul.. !!!

  In mare :
  1) Plin de sine, taica Visarion auto-intitulat si auto- laudat “Apostol ce se auto-asemanat cu Apostolul Pavel zice
  ” nemultumirea mea este ca nu inteleg si nu pot sa vestesc Evanghelia si m-am rugat la Dumnezeu sa mi-o descopere ca sa mantuiesc si pe altii.. ” !
  Deci taica Visarion s-a auto-chemat , s-a “ales singur” caci nu a ascultat de nimeni (cum singur recunoaste) si a
  ajuns sa se laude a fi “Aspotol”, “nascut , nu facut ” ca de aia ” la rugaciunea lui taica s-au deschis cerurile si
  i s-a asezat porumbelul pe cap,de era sa ia FOC…! ” !

  2) Apostolul Pavel care scrie “Fara voie vestesc Evanghelia ” sau ca Moise care s-a rugat (Moise) sa fie iertat de
  Dumnezeu de la misiunea pe care Voia sa I-o incredinteze, de a propovadui Cuvantului Lui poporului Israel !

  In mic :

  1) taica Visarion – “La 17 ani tineam adunari de 2,3 ori pe saptamana…..,dar nemultumirea mea era ca nu intelegeam eu asa de bine sa propovaduiesc si sa explic Evanghelia….., si intr-o Duminica pe cand eram in
  adunare m-a apucat “fiorii si caldurile launtrice ca sa fac rugaciune ” sa rog pe Dumnezeu sa -mi deschida si sa-mi lumineze mintea ca sa inteleg Evanghelia .sa ma mantuiesc si SA-I INVAT SI PE ALTII .. !
  Am urcat pe un deal, si pe deal am gasit o troita si …in timp ce ma rugam si contemplam in rugaciune in acea
  livada de pomi catre Mantuitorul ca sa-mi deschida mintea cu Evanghelia , “s-a deschis cerul si de sus a aparut un porumbel alb, s-a invartit asupra capului meu, s-a asezat pe cap , iar in timpul acesta credeam ca am luat foc…. ,iar de atunci mi s-a dat sa cunosc Scriptura, Sculptura si Pictura ! Am multumit (“Lui Dumnezeu “) nemaiputand de bucurie “, de atunci s-a inmultat ” Harul ” in multe feluri acestea sunt “semnele” “”AVETI IN FATA UN APOSTOL ” zice taica Visarion ! Aoleeoo, cum asa …???

  2) Sfintii Lui Dumnezeu :
  Inceputul necautarii slavei desarte este pazirea gurii , cu atat mai mult omul duhovnicesc trebuie sa se FEREASCA sa-i invete pe altii , si chiar de ar vesti Cuvantul Dumnezeesc, dupa cum invata Sfantul Macarie Egipteanul .Cel care este rugat sa le vorbeasca fratilor si sa le spun cuvant de mantuire trebuie sa se intristeze pentru aceasta si sa fuga ca de FOC, indepartand de la el gandul si ispita ca sa nu cada in slava desarta din pricina vorbelor !!!
  a) Aminteste de Moise care indemnat de Dumnezeu sa vesteasca Cuvintele Sale Lui Israel , s-a rugat (Moise) sa fie iertat spunand “O, Doamne, eu nu sunt om indemanatic la vorba “! Iesirea 2.10
  “10. Atunci Moise a zis către Domnul: “O, Doamne, eu nu sunt om îndemânatic la vorbă, ci grăiesc cu anevoie şi sunt gângav; şi aceasta nu de ieri de alaltăieri, nici de când ai început Tu a grăi cu robul Tău; gura mea şi limba mea sunt anevoioase”.”
  b) Ieremia care tot asa , s-a ferit zicand “O , Doamne, Dumnezeule, eu nu stiu sa vorbesc, pentru ca sunt inca
  tanar ”
  “6. Iar eu am răspuns: “O, Doamne, Dumnezeule, eu nu ştiu să vorbesc, pentru că sunt încă tânăr”
  c) Apostolul Pavel care scrie “Fara voie vestesc Evanghelia ” !!!!!!
  “16. Căci dacă vestesc Evanghelia, nu-mi este laudă, pentru că stă asupra mea datoria. Căci, vai mie dacă nu voi binevesti!17. Căci dacă fac aceasta de bună voie, am plată; dar dacă o fac fără voie, am numai o slujire
  încredinţată ”

  Deci prin comparatie cum erau si ce faceau Sfintii – Alesii Lui Dumnezeu cand era sa primeasca Darul sau
  misiunea de la Dumnezeu (refuzau si ascundeau Darurile ! ) si ia vezi cum procedeaza “Alesul tau” cel LAUDAROS care se lauda mai ceva ca o vedeta in public, cat de tare este el cu “minunile lui ” si cat de “Apostol este el , chiar ca Pavel ” …!

  La minult 10 , iata cum faceau Sfintii !
  Tamaduirea SLAVEI DESARTE si MANDRIEI (10)

  1. mai citeste ca vrednicia de Apostol o au cei care iarta pacatele fie ei si simpli calugari cum spune Sf. Simeon Noul Teolog el se Spovedea si primea iertare de la un astfel de calugar ce avea aceasta vrednicie, is 4 volume la Deisis cu Sfantul Simeon raspunsul ce il cauti e acolo, aveti multe goluri din lipsa studiului talcuirilor

  2. uita-te la echilibristi oare nu i-a parasit harul de au inventat partasul la erezie ortodox? oare pe Ungureanu nu l-a parasit harul ca la balacarit pe pr Rafail Berestov , nu a fost azvarlit la pamant acest Ioan Ungureanu si nu i-au spart usile Bisericii? si acum nu e purtat in procese si oare ptr ca e marturisitor??

 4. Apostolul Pavel vorbea depre el insusi si despre experinta sa supra-fireasca ca despre o alta persoana, atat era de SMERIT , zicand ca eu sunt cel dintai pacatos !
  Prin comaparatie, unde poti sa vezi la taica Visarion urma de smerenia , in laudarosenia sa publica despre “minuninile sale” si cat este el de “Apostol la fel ca Pevel” ca tot se compara cu Sfantul Apostol Pavel ???!

 5. tu nu esti in stare sa faci rost de o cheie normala si tu te lupti cu sfintii lui Dumnezeu??? vezi ale tale nu te mai baga in lucruri ce te depasesc duhovniceste, ca de erai duhovnicesc nu asteptai Creta

 6. Alooo, esti ortodox, unde ai vazut si auzit tu vreodata de mandria asta si de laudoresenia asta la vreun Sfant (prezenta la necrutatorul Boca si inspaimantatorul taica Visarion) sau
  unde ai auzit tu pe Sfantul Imparat Constantin cel intocmai cu Apostolii sa se laude el insusi pe sine in fata multimii cum ca este “Apostol” sau “intocmai cu Apostolii ” !???
  Tu chiar nu pricepi nimic din Ortodoxie, lin credinta ta este ori lauda ori osanda, ca la potestanti sau esti si tu in duhul lui taica Visarion si ii calci fidel pe urme …???
  Esti total strain de Duhul Ortodoxiei , poti sa citesti tu biblioteci de tomuri, le intelegi in duh protestant !

  1. tu vorbesti de Duhul si hulesti pe Tatal ca nu se poate picta, nu iti e de ajuns ce au patit ingraditii ca Staicu ca tot de la hule li s-a tras sa nu recunoasca Anathema ROCOR, voi vreti toate rasounsurile dea gata cautatile si voi cum ati cautat cu homepoatia si pe astea le gasiti dar in carti fizice nu pe net

  2. o data ce nu ai vazut harul cum poti sa zici ca intelegi ortodox, orbul se bate cu cel ce vrea sa il ajute asta spune Sf Simeon, asta e intelegerea orbului care se vrea ortodox o intelegere care lui i se pare ca e ortodoxa d-aia nu a iesit nimic bun din marea majoritate a celor ce au aplicat can.15

 7. @ ayeaye20 – Unde erai tu in 1999 cand a venit papa in Romania si a fost primit ca un arhiereu , erai si tu ca turist la rugaciunea in comun facuta la Bucuresti , sa nu mi te lauzi ca ai intrerupt inca de atunci comuniune cu ereticii, tu asta laudarosul – plin de duhovncie in tine , care nu ai asteptat Creta ..??? Pai este si normal , daca te lauzi peste tot ca “vezi Harul “…!
  P.S. Daca ajungi in Rai sa te rogi si pentru mine !

   1. Ai dreptate, esti foarte avansat , de aia te si lauzi ca “vezi Harul”, pentru ca ai cu ce sa te lauzi !
    Nu am cu ce sa ma laud, ca sunt slab, nestiutor si gresesc foarte des, insa recunosc atunci cand gresesc si cand nu stiu ceva, nu le stiu pe toate.
    Inca o data iarta-ma pentru cele pe care ti le-am gresit si iarta-ma si pentru acele greseli restante ,pentru care nu mi-am cerut inca iertate !
    Raman la credinta mea , ca dreptatea fara iertare, in duhul neiertarii duce in gheena.
    Dumnezeu sa ne lumineze.

 8. Eu cred ca singurul scop pentru care P.V. a indraznit să comunice mai mult din trăirile personale a fost pentru credinciosi, nu pentru sine. A dorit ca, crestinii sa fie uniti si toate celelalte. Ca atare, a utilizat toate mijloacele pentru acest lucru. Totusi, a fost un mos bun si rugaciunile sale au fost extrem de bune pentru foarte multi oameni cu diverse infirmitati. Deci…cineva a facut o comparatie foarte buna: oare daca mama ta naturala, care te-a iubit si te-a crescut ar fi injurata sau vorbita de rau, ai rabda (sa nu o aperi)? Asta-i tot! Cat despre a avea sau a nu avea voie sa pictezi…sau ca icoanele pictate de tine nu au….punct de fuga…pardon…cine stie sa priveasca va sti sa citeasca si pictura Pr Arsenie si pictura p Visarion. Sunt milioane de picturi in lumea asta, măi. Alegeti-vă ce vă place fiecăruia și nu mai vorbiti de rau. Nu mai uniformizati pe toata lumea dupa cum vreti, ca nici toată pictura bizantină nu îmi este particulară și ajutătoare pentru a mă apropia de D-zeu într-un anume stadiu. Intuiesc de ce aceasta este asa, dar nu ma simt atrasa de ea. Fiți sinceri cu dvs si recunoasteti ca, cumulați preferințe bizantine pentru a vă crește orgoliul și prestigiul în ochii celorlalți. Dar cât de mult anume înțelegeți din ele…nu vreți să recunoașteți. Desigur, nu vă puneți nici problema de ce au fost pictate așa…Tipic masculin!!!

  1. era un mosulet cu har Theofor…pacat ca unii ingraditi il critica netraind nici macar 1% din ce spune el, mereu mi-am pus intrebarea cum compara eu ceva cand ei nu au trait nici o harisma????

 9. Da pai critici au fost si la adresa Pr. Arsenie B., după atâtea predici folositoare și rugăciuni jertfelnice, mântuitoare. Totuși mă întreb de ce nu ascultați cu urechea sufletului. Eu nu văd mândrie în intonația celui care predică. Mai vedeți și inflexiunile vocale să vedeți scopul, și ce anume este exagerat și uneori trebuie să urmați modelul nu neapărat tot ce spune modelul că poate nu tot este pentru toți. Sunt unii împietriți la suflet care vor să fie scuturați. Combinați cu viețile sfinților contemporani, care sunt mai accesibile și încercați să răzbateți mai departe, să vedeți ceea ce nu se vede din minunile lui Dumnezeu cu noi. Mă refer la Pr. Paisie (Eznepidis) și Porfirie (Bairaktaris).

  În fine…sunt multe de spus…dar rămân la exemplul albinei. Iar de taica Visarion toate bune, să-l odihnească Dumnezeu în pacea Sa și în sânul Său că tare mi-a mai plăcut cum a adunat oameni sinceri, luptători și uniți în Dumnezeu și pe care mă bucur să-i întâlnesc pe stradă, fără să le spun nimic, doar trecând pe lângă ei… îmi crește sufletul. Este adevărat că se cer unele corecții ca cele legate de vestimentație sau aspectul părului, mândrie la unii sau dorință de a conduce pe alții – la alții, dar bănuiesc că toate se setează după rezolvarea situației: ”Căutați mai întâi Împărăția Cerurilor și toate celelalte se vor adăuga vouă”. Una peste alta: copii buni!

  Aaa uitam, purtatori de Hristos sunt toti cei care il iubesc pe Hristos si respecta ceea ce El iubeste. Mie mi-a fost mereu frica sa nu greșesc judecând pe vreun om, pe care să nu-l cunosc destul. Ție de ce nu-ți este frică? Și dacă tot vrei să lupți pentru Adevăr de ce nu colectezi probe plauzibile? Evangheliile sunt pline de exemple în care Mântuitorul ne învață cum să-L mărturisim. Toate argumentele tale pică, în lumina acestora.
  Și eu am văzut multe însă sunt femeie, nu am nici un grad preoțesc și aș vrea să spun, dar nu știu cui, căci mi-ai face și mie asemenea parintelui Visarion, tu și cei asemenea ție. Însă ceea ce port în mine îmi ajută să pot trece prin viața aceasta cu bucurie.

  Mai vreu să-ți spun că pentru creștinii trăitori (și cunosc câțiva) lucrările lui Dumnezeu sunt normale, fac parte din viața lor cotidiană, văd multe, dar noi ceilalți nu le putem purta. De aceea mărturisirea în public a unora dintre aceste evenimente este un lucru obișnuit pentru ei iar unora, din public, li se pare laudă.
  Nu este laudă ci oferirea unui indiciu pentru noi ceilalți referitor la relația cu Dumnezeu, un fir asupra a cum lucrează sau ce dorește să transmită. Mai adaug și dorința Mântuitorului ”Şi aceasta este viaţa veşnică: Să Te cunoască pe Tine, singurul Dumnezeu adevărat, şi pe Iisus Hristos pe Care L-ai trimis.” Bine ar fi să vedem fiecare cum stăm față de acest verset.

  Uite, am vorbit cam mult. Eu sunt pentru max 5-7 min concise. Cred ca ți-e frică să asculți din predicile p. Visarion pe motiv ca este înșelat. Să o luăm gradat: toate predicile au la bază cărți pe care el le-a citit și a extras esența vie pentru tine (eu chiar am găsit una a unui preot rus care se potrivește în procent de 90% cu predicile). Doi: amprenta vocală este cea a unui om blând dar hotărât iar predicile nu pot fi alcătuite de un om dezechilibrat. Trei: icoanele emană, toate, blandețe. Patru: chiar dacă în unele predici critică, o face fără entuziasm, pentru că a fost rugat să ia atitudine (asculta cu atentie). Dorința sa, după cum intuiesc, a fost să fie lăsat în pace, să-L contemple pe Dumnezeu, în retragere.
  Cinci: Dumnezeu a vindecat multe neputinte si infirmitati, cancere si multe altele prin intermediul rugaciunilor parintelui, care, purta in sine, iubirea parintelui sau duhovnic si a parintelui Arsenie B. cu care se consulta. Si mergem mai departe: daca P. Arsenie B. era prezent, si P. Serafim (Sarov) era prezent si toti sfintii cu ei. Asta era explicatia minunilor.

 10. Am recitit polemica de mai sus (foarte sus) si cred ca trebuie sa ne punem problema sub ce vremuri/timpuri s-au intamplat unele lucruri.
  Erau vremuri cand credinta in popor secase si era necesar un suflu nou si multa daruire. Jertfirea timpului personal pentru a invata si a argumenta cu probe credinta tuturor celor care aratau bunavointa de a cunoaste.
  Apoi au venit comunistii. Legatura cu vestul Europei era pe linie protestanta adica, ca si astazi, unii securisti erau protestanti. Apoi (exista), miscarea Legionara si miscarea cu numele Oastea Domnului care dorea sa creeze cumva o apropiere de protestanti dar necedand credintei stramosesti.
  Ce erau? Niste oameni care isi mai ostoiau necazul prin cantece. Eu am ascultat pe youtube la vremea cand erau puzderie si inteleg despre ce este vorba in sensul ca nestiind cum au fost create versurile (unele) provoacă sentimente de mândrie ascultătorului care nu are dispoziția interioară a celui care a scris. Pentru ca nu esti pe aceeasi linie ca si sentimente. O persoana care a suferit mult pentru Hristos se exprima mai direct. Ia incercati un pic in gand sa probati. Acum au sters toate cantarile instrumentale si vocale si au lasat numai poezii recitate pe linie melodica de fundal, care sunt mult mai aproape de spiritul crestin și sunt mai bine receptate. Sunt mai reusite si comunicarea valorilor pe care poeziile le exprimă este mai buna. Folositoare. Ziditoare.

  Dragii mei, toți facem eforturi sa fim corecti. Unii merg chiar pana in Africa sa crestineze popoare. Toate bisericile si toate cultele. Fiecare crede ca face bine ceea ce face. Sa incercam sa fim mai buni, mai intelegatori, mai iubitori cand vorbim unii cu altii. Incercati sa ajustati “tonul” pentru ca nimeni nu doreste sa fie strivit de bocancul nimanui. Suntem fiinte libere in fata lui Dumnezeu. Liberi să ne mântuim dar liberi să ne și pierdem. Poate nu ne pierdem de tot. Poate vom avea chemarea in momentul știut de Dumnezeu. Totuși să nu pierdem mâna întinsă, fiecare oportunitate pe care Dumnezeu ne-o dă. Faceți cumva să fiți mai prezenți în decursul celor 24 de ore.
  Sper sa pot recomanda site-ul acesta tuturor celor ce vor sa secere mântuire. Banuiesc ca a fost creat pentru uzul personal al initiatorului. Numai bine! Mântuire! Har și pace de la Dumnezeu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s