Cnp-ul Iconomah, partasi la pacatele ei

===Numele omului: Florin, Ion, Maria, Elena arata Ipostasul deci prin cnp=numar666 omul renunta la Ipostas si daca nu exista Ipostas nici nu exista icoana/chip a celui ce nu mai are Ipostas, deci omul renunta de buna voia lui la CHIPUL dat lui de DUMNEZĂU, straşnică lepadare!!! si popoii gen echilibristii si ingraditii din România spun: biometricul sa nu il luati si ca pastrati cnp-ul ca nu e lepadare, si eu le zic lor: E ICONOMAHIE PE FAȚĂ ŞI ANATHEMA TUTUROR CELOR CARE VOR INDRAZNI SA INDEMNE LUMEA LA LUARE SI PASTRARE a CNP-ului 666 stiind toate acestea!

======

5. Ce simbolizează broasca ţestoasă? Este o imagine ce semnifică instalarea treptată a sistemului care, tot aşa ca o ţestoasă uriaşă, se îndreaptă asupra locuitorilor planetei. Tot astfel în Apocalipsa vedem ieşind din mare „fiara” căreia i se vor închina toţi cei care locuiesc pe pământ, ale căror nume nu sunt scrise, de la întemeierea lumii, în Cartea vieţii, a Mielului (Apoc. 13,8). Numeroşi tâlcuitori ai Apocalipsei sub chipul „fiarei din mare” subînţeleg tocmai sistemul autorităţilor luptătoare-de-Dumnezeu.

6. Acest sistem îl atacă pe om drept în cap, ceea ce arată că angrenajul distrugător este îndreptat înainte de toate spre anihilarea personalităţii umane, cu alte cuvinte este un sistem de depersonalizare a omului. La om personalitatea (duhul) este esenţială, este chipul lui Dumnezeu în el, în principiu este omul însuşi. Dacă omul încetează de a vieţui ca o personalitate duhovnicească, asemănătoare lui Dumnezeu, atunci din punct de vedere duhovnicesc el se transformă într-un cadavru. Distrugerea a însăşi naturii umane zidite de Dumnezeu, adică a transformării omului într-o bestie, a sălbăticirii lui spirituale – iată scopul mistic primordial al acestui sistem antihristic.

7. Faptul că Anna a ieşit din edificiul cu cele trei încăperi se potriveşte cuvintelor Mântuitorului din Apocalipsa despre cum ar trebui creştinii vremurilor din urmă să se raporteze la ceea ce le propune cultura modernă ultimilor creştini care se află în noul Babilon desfrânat (societatea modernă civilizată) – „curva cea mare”, „şezând pre o fiară roşie, plină de nume de hulă, având şapte capete şi zece coarne” (Apoc. 17,3). Domnul le porunceşte: „Ieşiţi din ea, poporul meu, ca să nu vă faceţi părtaşi la păcatele ei şi să nu fiţi loviţi de pedepsele sortite ei. Fiindcă păcatele ei au ajuns până la cer şi Dumnezeu şi-a adus aminte de nedreptăţile ei” (Apoc. 18,4-5). Şi Sfântul Apostol Pavel spune: „Nu vă înjugaţi la jug străin cu cei necredincioşi, căci ce însoţire are dreptatea cu fărădelegea? Sau ce împărtăşire are lumina cu întunericul? Şi ce învoire este între Hristos şi veliar. Sau ce parte are un credincios cu un necredincios? Sau ce înţelegere este între templul lui Dumnezeu şi idoli? Căci noi suntem templu al Dumnezeului Celui viu, precum Dumnezeu a zis că: „Voi locui în ei şi voi umbla cu ei şi voi fi Dumnezeul lor şi ei vor fi poporul Meu”. De aceea: „Ieşiţi din mijlocul lor şi vă osebiţi, zice Domnul, şi de ce este necurat să nu vă atingeţi; şi Eu vă voi primi pre voi. Şi voi fi vouă Tată, şi veţi fi Mie fii şi fiice”, zice Domnul Atotţiitorul (II Cor. 6, 14-18).

….Ce înseamnă aceasta? Oare aşa s-a întâmplat în realitate? – întreabă Sfântul Ierarh Teofan şi tot el răspunde: „Nu. Prin acestea toate sunt preînchipuite gândurile fiecăruia pe paturile lor spunându-şi: nu vede Domnului. Prin fiare se preînchipuiau patimile de care erau pline inimile lor, iar prin tămâiere, robia lor faţă de aceste patimi.” (din cartea Viaţa lăuntrică. Cuvintele episcopului Teofan. Ed. Mănăstirii Russikon, Muntele Athos, 1893).

aparatorul.md/scopul-primordial-al-acestui-sistem-antihristic-e-distrugerea-naturii-umane-zidite-de-dumnezeu-adica-transformarea-omului-intr-o-bestie/

——-

 1. P.S. Sf. Justin Parvu spune ca, capul sunt dogmele credintei

ziua.ro/display.php?data=2008-07-22&id=240496

https://ayeaye20.wordpress.com/2017/10/16/sfantul-marcu-nu-ii-primea-intru-partasie-pe-eretici/

14 thoughts on “Cnp-ul Iconomah, partasi la pacatele ei

 1. Insfacatorii anti-Hristului sa fie numele lor, caci sunt Insfacatori propriilor fii duhovnicesti ! Vai, vai , vai !
  Gruparea iconomistilor tradatori – UZURPATORII – sunt calul troian al ecumenistilor in lupta anti-ecumenista , in burta calului troian au intrat instrumentele uzurpatoare din Rusia-Ukraina-Romania-Grecia in personele EVREUL (s-a aflat pana la urma ceea ce el MSC a tinut ascuns , a recunoscut sotia lui !) – Mihai Silviu Chirila – mirean : Mitrop Serafim Pireu – Episcop Longhin- prof T Zisis – mon. Serafim Zisis – Pr. Matei Vulcanescu, Pr Claudiu Buza, Pr. Cosmin Tripon, Ieromon, Macarei Banu, Ieromon. Grigorie Sanda , Pr Ioan Ungureanu si altii …, pe care poate nici nu ii stiu !
  Viclenia Pr. Matei VICLENESCU loveste vicleneste din nou la momentul potrivit, asa cum a mai facut-o si in trecut, dupa cum bine stim, fix pe aceeasi tema : „CIP nu e nimic, ” gandeste fix ca pr Calistat Barnova care cemea supliment un camion de CIP-uri pentru romani…!
  Halal !
  Preotul Matei Vulcanescu scrie pe blogul “Marturisire Ortodoxa” ca „Atâta timp cât cineva primește un buletin cu cip sau card, etc și nu i se cere să se lepede de Hristos atunci nu îl afectează în viața lui cu Dumnezeu.”
  Postez aici ca sa ramana scris pentru istorie ca poate o sa-l stearga cu timpul !
  https://ortodoxinfo.ro/2019/04/30/preotul-matei-vulcanescu-scrie-pe-blogul-marturisire-ortodoxa-ca-atata-timp-cat-cineva-primeste-un-buletin-cu-cip-sau-card-etc-si-nu-i-se-cere-sa-se-lepede-de-hristos-atunc/
  O sa incep cu concluzia , de care numai Viclenescu era in stare ! Asa ceva ???
  „Sfantul Porfirie il cearta cu dragoste pe Parintele Paisie Aghioritul!””
  Continutul articolului
  „Pentru cei ce încă nu știu, fratele Mihai-Silviu Chirila împreuna cu o parte a preotilor nepomenitori și-au făcut un blog denumit „MARTURISIREA ORTODOXA”:
  https://www.marturisireaortodoxa.ro/
  Domniile lor sunt cei cu Sinaxa de la Botosani din 1 mai 2019.
  Urmare a articolelor Vreau mesaj ANTI CIP la Sinaxa de la Botoșani, din 1 mai 2019. Mai vrea cineva? si EU CRED CA GRESESTE: Preotul Theodoros Zisis spune ca Sfântul Paisie Aghioritul a fost influențat de neoprotestanti și liniștește credinciosii asigurandu-i ca nu exista cifra 666 nici în cipuri și nici în buletine de pe Ortodoxinfo, preotul Matei Vulcanescu a postat pe respectivul blog „MARTURISIREA ORTODOXA” articolul Sunt actele cu cip semnul fiarei?. Mai jos îl public integral iar la nota Ortodoxinfo îl voi comenta:
  În limba greacă, limba apocalipsei, numarul 666 este asocitat cu literele ΧΞΣ adică avem monograma lui Hristos ΧΣ care este spartă de Ξ, deci este monograma lui Hristos spartă.
  Semnul fiarei este pus prin lepadarea de bunavoie și în mod liber-conștient de Hristos.
  Aceasta nu se poate face în ascuns, printr-un cip, ci numai în mod deliberat, conștient. Când cineva inconștient primește ceva rău nu il afectează decat exterior, nu îi afectează libertatea interioară.
  Sunt multi îndraciți, care deși au demoni în trupul lor, Hristos îi mântuiește și chiar îi considera mucenici, pentru că nu cu voia lor au fost demonizați.
  De aceea nu există lepadare inconștientă de Hristos, ci numai lepadare conștientă, voită.
  Atâta timp cât cineva primește un buletin cu cip sau card, etc și nu i se cere să se lepede de Hristos atunci nu îl afectează în viața lui cu Dumnezeu.
  Așa cum spune IPS Serafim de Pireu, ca cineva sa fie vinovat pe timpul lui Antihrist, trebuie să colaboreze cu el și cu organele sale (în mod conștient). Iar Sfântul Porfirie Kapsokalivitul spune că dacă noi am trimite portocale cu semnul crucii în ele la turci, turcii nu devin în mod magic ortodocși, nu se sfințesc, pentru că nu devin credincioși în mod conștient.
  De aceea Sf Porfirie îl ceartă pe Sfântul Paisie care fusese influențat de unii monahi influentați de neoprotestanții din America pe acest subiect.
  Mitropolitul Serafim de Pireu răspunde la problema actelor de indentitate cu cip și semnul fiarei
  IPS Serafim de Pireu despre cipuri si acte biometrice
  Valentin Vulcanescu
  Published on Sep 15, 2014
  iIntrebare: Care este viziunea Bisericii Greciei asupra problemei acteror de indentitate cu cip? Avand in vedere ca si Parintele Paisie Aghioritul si alti Parinti ne-au spus sa nu le luam.
  Raspunsul Mitropolitului Serafim de Pireu:
  Exista in aceasta tema o problematica dubla. Prima este problema libertatii care este cea mai scumpa bogatie a omului, si a doua este tema eshatologica ce are legatura cu venirea antihristului. Trebuie insa sa fim foarte atenti si sa nu avem incredere in „voci” diferite ci doar in ceea ce Biserica prin episcopi si prin preoti ne daruieste ca Adevar, pentru ca trebuie sa stim ca conditia prealabila fundamentala ca sa fim inaintea lui Dumnezeu VINOVATI in epoca lui antihrist, este sa conlucram cu el si cu organele lui pentru ca in Apocalipsa Sfantului Evanghelist Ioan se mentioneaza clar ca aceasta incizie 666, toti care o vor lua atunci, o vor lua cu voia lor libera, si toti care nu o vor lua nu vor avea puterea economica de a cumpara, nu vor avea drepturi cetatenesti, vor fi inafara lumii si a societatii. Sa nu credeti ca aceasta incizie (666) se va face in chip magic si ascuns pentru ca antihristul-diavolul si organele lui vor participarea in mod constient la lucrarea lor. Prin urmare, ca sa nu va obosesc, trebuie sa fim foarte atenti la aceste teme, sa nu incepem sa demonizam totul, dar in acelas timp sa nu acceptam totul fara discernamant si libertate. Pentru ca exista o incercare la nivel mondial de a distruge libertatea oamenilor, de aceea sa avem mare atenti la ceste subiecte.Multumesc.
  Sfantul Porfirie il cearta cu dragoste pe Parintele Paisie Aghioritul!”

  1. aia e falsa iconomie, iconomia se face pe o perioada de timp tocmai ca sa ii tragi din pomenirea eretica pe cei ce pomenesc eretici ala era TOT SCOPUL ICONOMIEI ADEVARATE : SA INCETEZE INTR-UN FINAL Pomenirea numelor ereticilor si NU VESNICA pomenire a ereticilor

 2. e nauc Viclenescu Sf Paisie a spus ca il vor pune si IN ASCUNS cica cei ce au semnul nu mai mor si vor prinde judecata in viata fiind, din nepomenitori mai e Vasile Iovita care cu gura zice nu cip dar nu vrea anticip la Botosani exact ca Buza nu is bune cipurile dar din iconomie luati-le , sau cum ii ziceau unui prostanac ce se milogea la Staicu si la Buza si ziceau Staicu si Buza ca nu e bune actele cu cnp dar ca sa ii faca cununie tre sa prezinti document de la starea civila ca nu esti bigam :))) eu is lamurit cu ingraditii si echilibratii poate da Dumnezău sa se trezeasca si saccsiv care a fost pacalit de ăstia, plus ca nici unii nu accepta 1983 ANATHEMA desi ingraditii zic ca o accepta prin ce au semnat la Roman-Mestecanis O NEAGA(pe anathema) asta arata cine is ei de fapt is mai ceva ca un sinod de sfinti cu moaste ca Filaret si Costantin, ei care au toate : qr-cod, cnp, permise auto, pasapoarte toate cu 666 dar ei is mai mari ca sinodul local nici acu nu le VEDETI MANDRIA DRACEASCA ????

 3. Asta daca vrei sa pui ori niste linku-uri ori raspunsuri , ca sa ramana si pentru altii care nu stiu ce a fost acolo si cauta raspunsuri sistematizate !

  1) Legat de gruparea fasilor”nepomenitori ” – IPS Serafim de Pireu – Grecia , IPS Longhin Jar -Banceni- Ucraina, Prof. Teodor Zisis, Pr Matei Vulcanescu, Pr, Claudiu Buza, Pr, Ieromon Grigorie Sanda, Ierom Macare Banu, Pr . Cosmi Tripon, Pr. Ioan Ungureanu a fost raspuns mai sus !

  2) Dar ,ca tot veni vorba aici si este bine sa fie un raspuns complet, Pr. Staicu,P.r. Sava si cei din gruparea lor care au semnat la sinaxele Roman, Mestecanis si Beius, asadar in concret , prin ce anume, punct sau formulare din textele sinaxelor sau poate omisiune , neaga si calca in picioare atat ROCOR 1983 cat si invatatura – Predania Bisericii de veacuri in strict aceasta privinta sau poate in altele, de a numi si a ne pozitiona corect (cei ingraditi ) fata de cei care sunt in erezie , in contextul in care ne aflam ?

  3) Acelasi lucru trebuie raspuns si in privinta sinaxei nationale de la Botosani 2017 , pe care si o grupare cat si alta o considera ca fiind un punct comun (unificator , si dupa care se acuza reciproc de renuntare la acea linie …! ), unde si ce anume din textul sinaxei nationale de la Botosani 2017 a negat , calcat in picioare sau omis atat ROCOR 1983 cat si invatatura – Predania Bisericii de veacuri in strict aceasta privinta sau poate in altele, de a numi si a ne pozitiona corect (cei ingraditi ) fata de cei care sunt in erezie,in contextul in care ne aflam ?

  1. la Roman punctul 3. Părtășia la erezie cu știință sau fără știință este tot erezie
   Acolo anulau (ei)prin aia(punctul 3) ROCOR 1983 , apoi s-au Contrazis la Mestecanis spunand un adevar partial cu can. 18 Timotei care le contrazice acel punct 3 si parintii din Catacombele Rusiei zic de cei simpli si aici se incadreaza nu numai copiii din can. 18 Timotei, apoi Legatura ROCOR cu Sin 7 ecumenic e fraza : cei ce constient/ cu buna-stiinta au comuniune cu … pe care ei refuza sa o accepte si prin acel punct 3 au facut peste Hotararea 1983, cata vreme pastreaza semnatura arata ca nu sunt in acord cu 1983 dar nici cu sinodul 7 Ecumenic si cum s-a zis la Sinodul Sf Fotie cine nu accepta sinodul 7 nu le accepta nici pe cele 6 Ecumenice de dinainte deci Sava- Staicu- Radeni neaga ORTODOXIA!. Dovada ca nu accepta e ca nu au scris nimic de ea in asa-zisa lor marturisire- LUPI IN BLANA DE OAIE!!!, si chiar de scot punctul 3 din asa-zisa marturisire nu e bine ptr ca si celelate puncte 10 sunt inteles tot prin punctul 3 deci e NEVOIE CA TOATA MARTURISIREA SA DISPARA si sa fie inlocuita cu Anathema din 1983, ptr ca repet cei ce au scris aia de la Roman inteleg toate punctele asa: si cei simpli-ortodocsi is eretici, ptr ca intelesul marturisirii il da cel ce a conceput-o nu eu care o corectez deci ori dispare toata si totu e bine ori chiar si de dispare numai punctul 3 tot acelasi lucu exprima ca si mai inainte(adica cei simpli is eretici) chiar si fara punctul 3, e ca boala ori dispare toata ori esti mereu cu ea poate nu chiar total 100% dar tot nevindecat esti asa si cu Roman-Mestecanis e o BOALA ERETICA ori dispare ori Bolesti pana mori in erezia ca ortodocsii is eretici ca asa vrea Sava-Staicu si ei (Staicu-Sava) is mai ceva ca Sinod de Sfinti si de Harul Duhului Sfant care a vorbit prin ei in 1983

  2. La rezolutia eretica Botoseneana la punctul 2 cu masoneria nu stiu DIFERENTA sfat, Hotarare de aici e samanta neacceptarii 1983(deci implicit neacceptarea sin. 7 Ec. si celor sin. 6 Ec. de dinainte) care e Hotarare OBLOGATORIE si nu sfat tot aici e si radacina can. 15 care ptr ei nu e porunca Adevarul insa este acesta: ptr ca implica erezia se leaga de PRIMA PORUNCA din decalog si deci ptr ei(echilibristi) e tot un SFAT can. 15 I-II adica nu e obligatoriu, dar primul inteles a ramas si la cei cu Romanul dar si la cei cu Botosani care nu accepta 1983 adica Hotararea Obligatorie ptr ei e sfat adica neobligatoriu, la pct 4 nu au respins ecumenismul ci l-au acceptat prin trimiterea oamenilor la cei cu gandire ortodoxa care AU CONSTIENT comuniune cu ecumenistii (a se vedea cazul lui Vlad Herman care se impartasi la Macarie al Europei de Nord care a semnat la Creta pe motiv ca pe el(Herman) nu il afecteaza aceasta comuniune, o fi vaccinat cu nesimtire/imunitate de Craiu ala cu mercur 10 miligrame? dar si cazul Longhin ce ii trimite pe cei din Italia tot la ecumenistii ce impartasesc popi papstasi la Liturghie ) au acceptat ecumenismul neidentificand cine e ortodox si cine nu adica au inventat erezia Partasia la erezie constienta- ca ortodoxie deci ereticul devine ortodox ca asa vor ei, adica pe dos de ce spune ROCOR , la pct. 7 ei trimit si la ganditorii de la Hamangia- ortodocsi deci aia cu fecventarea nepomenitorilor e doar de fațada adica din informare s-a ajuns la comuniune cu ganditorii ortodocsi, apoi e o nuanta intunecata in mintea lor ei echilibratii nu au inteles comuniune=partasie, de aceea se mentioneaza doar ca “ierarhii” is partasi la erezie iar cei ce au comuniune cu “ierarhii” nu au partasie deci is ortodocsi. Cuvintele exacte sunt astea: “întrerupă comuniunea bisericească cu cei părtași la erezie” adica vezi frate noi nu eram eretici stiind despre ecumenismul acelor”ierarhi” si pastrand partasia cu ei constient ci doar ecumenistii”ierarhi” is parte cu erezia deci iata PARTASUL LA EREZIE CONSTIENT – ORTODOX, la pct 9 se adoarme constiinta crestinului ca daca nu esti in CMB e totul Bine! a se vedea cazul lui Ilia al Georgiei ce numeste Biserica “Biserica Catolica” desi nu a fost la Creta le accepta(documentele cretane) dar le si da binecuvantare ptr denumirea istorica de “Biserica” chiar si fara sa semneze Ilia la Creta, plus ca nu a/au ANATEMATIZAT DOCUMENTELE CRETANE nici macar atat, daramite sa dea anathema pe ereticii ce au semnat, la pct 10 iar se sugereaza ca doar “ierahii” is “părtași ai ecumenismului și ai adunării din Creta” adica aceeasi idee ca partasul la erezie constient este ortodox doar “inaltii/dupa adevar scunzii” is eretici deci iar o NEGARE A ROCOR 1983 si la pct.11 e samanta ptr cei care aveau sa nu accepte “calea echilibrista” adica vor fi numiti de echilibristii eretici cei ce se vor opune ereziiilor lor vor fi catalogati ca schisme/schismatici ceea ce face acu’ Chirila cu mai multi adica ii numeste schismatici ca nu adera la ereziile si tampeniile ce ii vin in cap asa va face si acu la Botoşei 2019 cine nu va adevra la “calea echilibrista” din capul lor va fi denumit in documente si mai clar ca schismatic si poate si eretic luptator impotriva caii echilibriste uitand ei ca e o singura CALE su acela e Adevarul si nu minciunile echilibriste si reinterpretarile mandre care nu recunosc ca au gresit …

   1. Din capul locului precizez ca nu pot fi de acord, cum nu am fost de la început cu ideea ca problema ecumenismului se poate rezolva numai prin convocarea unui Sinod Ecumenic, știind faptul ca in istoria Bisericii au fost doar 7 Sinoade Ecumenice , nu 7 Sinoade Ecumenice acum s-a mai spus !
    Asadar , sunt de acord si susțin idea ca este nevoie de un Sinod Mare , însă după cum putem vedea realitatea nu ne permite convocarea in momentul de fata convocarea a unui astfel de Sinod Mare cu caracter Panortodox cum greșit este si a renunța la lupta pentru a obține un astfel de Sinod Mare cu caracter Panortodox , însă din motive de tactică si strategie se pot impune si Sinoade Locale in fiecare tara Ortodoxa cu Biserica Autocefala unde sa fie receptata de prin Sinod Local si cunoscut de pleroma Bisericii, textul Sfantul Sinod (Local) ROCOR din 1983 unde a fost aruncata ANATEMA ecumenusmuui si celor conștienți in partasie (comuniune) cu ereticii ecumenisti, demers comun ceea ce ar produce in acelasi timp si pacea in Adevar si comuniunea in unitatea de lupta contra ereziei ecumenismului, ceea ce vedem ca ne lipsește cu desăvârșire, creandu-se tabere,grupuri, partide si bisericute invrajbite intre ele, unii contra altora, nu pentru adevărul de credință ci pentru dreptatea proprie, care-i departe de Adevar, dupa cum se poate si vedea!

    Daca am fi inceput lupta de unde a ramas ea, pe baza textului ANATEMEI 1983 Sinod ROCOR, azi ar fi fost un front de lupta cu adevărat Ortodox si unit (am fi dat dovada de smerenie si de ascultare , de renutare la sine, la parerile proprii teologice !), dar se vede ca si aici , in lupta anti-ecumenista este falsitate, mai ales ca , cum era de asteptat ereticii si-au tirmis ciracii (cozile de topor), caii troieni !

    In ceea ce ma privește pe mine personal – Mihai R din Craiova , mărturisesc public ca nu am semnat textele nici unei alte sinaxe a nepomenitorilor apăruți de dupa Creta 2016 in Romania (nici cea nationala de la Botosani 2017), a nici unei grupari , mai mult nu am participat la nici una dintre aceste sinaxe, cu o singura excepția, cea de la București din (24 noiembrie 2018), ocazie cand împreuna cu un frate am participat la sinaxa aceasta cu scopul sa punem intrebarea legata de nerespectarea Sfantului Sinod ROCOR 1989 si la care am primit răspunsul ca nu este validă ANATEMA data de ROCOR 1983, plus întrebarea despre lepadarea prin CNP care a fost data la o parte, cenzurata prin omisiune, de catre toti părinții din sala, eu fiind in primele randuri si vazand cum a fost dat-o la o parte hartia cu întrebarea despre CNP !
    Iata dovada cu ANATEMA 1983 ROCOR nu e valida :
    24 nov. 2018 Pr Sava anathema ROCOR nu e valabila in 2018

    O singura scrisoare de mărturisire am semnat si o recunosc, cea pe care am semant-o si eu , adică scrisoarea Oltenilor către minciuno-mitropolitul Irineu al Oltenie depusa in 13 martie 2017 la Mitropolia Oltenie – Craiova de catre mine personal împreuna cu un alt frate, si semnată de alții 49 de frați, sub îndrumarea părintelui Grigorie Sanda de la Valcea , atunci bolnav de cancer la stomac, vindecat apoi prin minune făcută de Maica Domnului.
    http://prieteniisfantuluiefrem.ro/2017/04/18/scrisoarea-marturisitorilor-mireni-olteni-antiecumenisti-si-raspunsul-pastoral-in-dodii-al-mitropolitului-eretic-al-olteniei/

    Cine ma vadeste de mint sau exagerez cu ceva, sa scrie aici si sa ma contrazica !

    ===============================
    Sinaxa Ortodoxă de la Roman (25 ianuarie 2018) textele semnate:

    În discuțiile din cadrul sinaxei s-a căutat răspunsul patristic la mai multe probleme controversate pe care le generează ideea existenței acestei stări intermediare menționată mai sus. Participanții la sinaxă au concluzionat următoarele in 11 puncte :

    1. După apariția și răspândirea unei erezii, încă necondamnată sinodal, în viața Bisericii, un membru al Bisericii se poate situa numai într-una din cele două stări: ortodox sau eretic!
    2. Orice formă de comuniune bisericească cu erezia este erezie. Sfinții Părinți sunt categorici în această privință.
    3. Părtășia la erezie cu știință sau fără știință este tot erezie.
    4. Erezia, fie că a fost sau nu condamnată sinodal este tot erezie.
    5. Orice altă interpretare sau încercare de îndreptățire a ereziei nu îl scutește pe eretic de răspundere și de vinovăție în fața lui Dumnezeu, a Bisericii, precum și a propriei lui conștiințe.
    6. Respingem acuzația de schismă la adresa noastră, pe motiv că, fiind următori ai Sfinților Părinți, nu acceptăm părtășia la erezie ca fiind o stare distinctă față de erezia propriu-zisă.
    7. Nu susținem că Tainele pe care le săvârșesc ereticii ecumeniști (care nu au fost încă condamnați sinodal) sunt invalide sau că Hristos nu este prezent în Sfântul Potir.
    8. Tainele săvârșite de ereticii ecumeniști nu sunt spre sfințirea și spre mântuirea celor ce le primesc, ci spre osânda lor, datorită credinței lor eretice. Acesta este motivul pentru care noi am întrerupt comuniunea cu ei.
    9. Adevărata iconomie, cea lăsată nouă de Sfinții Părinți, este aceea că îi așteptăm pe frații noștri, clerici și mireni, care sunt în comuniune cu ereticii ecumeniști, să se îngrădească de erezie. Noi îi informăm pe toți, fără să obligăm pe cineva să facă ceva împotriva voinței lui.
    10. Ipoteza retragerii automate a harului datorită căderii în erezie anulează sinodalitatea Bisericii și este de origine papistașă, fiind condamnată de Biserică.
    11. Membrii sinaxei sunt de acord cu ideea că nu este necesar să acuzăm sau să apărăm vreun episcop pentru că însuși Canonul 15 al Sinodului I-II Constantinopol din vremea Sfântului Fotie cel Mare îl osândește dacă este eretic, iar cuvintele și faptele lui mărturisesc despre el.

    Sinaxa Ortodoxă de la Roman (25 ianuarie 2018) au semnat :
    0. Părintele Vasile Iovița, fratele nostru, a refuzat să semneze Mărturisirea de credință de la Roman. În timpul sinaxei nu a scos aproape nici un cuvânt, cu toate că vorbirea a fost liberă. La un moment dat, știind că este adeptul ideii că „în BOR s-a pierdut succesiunea apostolică”, am ridicat problema, iar părintele Sava i-a dat răspuns, arătând că succesiunea apostolică se pierde doar prin anathema sinodală asupra unei Biserici locale căzute în erezie sau asupra unui episcop.
    1. Ierochimonah Efrem Prodromitul
    2. Ierochimonah Sava Lavriotul
    3. Ierochimonah Ghedeon
    4. Peot Savin Vasile
    5. ieromonah Valerea Enea
    6. Preot de mir Cojoca Andrei
    7. Preot Popa Daniel
    8. Ieromonah Tihon
    9. Ieromonah Ghervasie
    10.fratele Ioan K. – (a renuntat – si-a retras semnatura public între timp)
    11.Monah Mihail
    12.Pr. E….
    13. Protosinghel Elefterie Tarcuta
    14. Preot Oros Emanuel
    15. Ieromonah Spiridon Rosu
    16.Ieromonah Xenofort
    17. Preot de mir Staicu Ciprian
    18. Preot Pamvo Juganaru

    Am mai semnat si 25 de mireni !
    —————————————————-

   2. Rectificare :
    “știind faptul ca in istoria Bisericii au fost doar 7 Sinoade Ecumenice , nu 9 Sinoade Ecumenice acum s-a mai spus !”

  3. PANA in PREZENT, azi 2 mai 2919 nu exista nici o POCAITA PUBLICA din nici o grupare , nici a celor cu Pr, Zisis – pr. Buza (parasul la erezie este ortodox) si nici a celor cu P.S. Sava – pr. Staicu (toți cei cu pomenitorii sunt eretici ) !

   Ar trebui completat cu fapul esential , ca pana la aceasta data – 2 mai 2019 , eu unul nu am auzit pana in prezent nici o cerere de iertare sau pocainta publica din partea celor din grupul Pr. Staicu Ciprian si Ps. Sava Lavriotul , si cum se vede clar au gresit , ba chiar ei insisi o recunosc deschis !
   Asadar , reiau eu unul nu am auzit si nici nu am vazt nici o POCAINTA publica din partea vreunuia din grupul lor , a celor care au semnat textele sinaxelor de la ROMAN, MESTECANIS, BEIUS , cu o singura exceptie, monahul Ioan Katanonovici care si-a cerut iertare public si si-a retras semnatura , acolo unde semnase textul sinaxei de la ROMAN,in felul asta s-a si retras din grupul lor ,iata dovada mai jos !

   Sinaxa de la Roman 25 ianuarie 2018. Marturisirea mea si retragerea semnaturii mele publice.

   P.S. Daca eu ma insel sau nu stiu, cine citeste sa ma contrazica !

   1. OGLINDA e ROCOR 1983 (si traducerea lui Staicu arata asta http://prieteniisfantuluiefrem.ro/2019/05/01/har-si-liniste/ ) prin ea se vede clar si limpede ca de la Botosani a inceput tot, apoi sau rupt intre ei si fiecare a luat ce a vrut de acolo cu interpretarile lor pe care acu’ vor sa le impuna ca “linie Patristica” dar ambele Grupari is pe langa ORTODOXIE , Ioan a facut bine ca si-a retras semnatura asta arata ca: se poate !(ca o mai avea si el greseli dar acelea is ale lui si nu le impune cu semnaturi altora cum fac distinşii cu sinaxele gârlă/multe pline de erezii si nimic concret si ortodox in ele, ci in ele e doar promovarea parerilor lor si egoului lor nimic mai mult) , dar poate ca la unii mandria e prea mare ca sa faca acesta fapta de smerenie(ca a lui Ioan) si cum zicea Sf. Paisie mandria o vindeca doar Dumnezău, se anunta o mare catastrofa la Botosani II daca erau smeriti il chemau pe pr. Rafail Berestov sa ii ghideze, dar ptr. unii e mai bine sa te ghideze unul cu doctorate si pro-cip, sau altul pro-cnp si plimbaret cu pasaport cum le place lor sa zica “pasaport simplu fara cip” de parca nu tot de la masoni e si acela(pasaportu’ zic)

   2. Mihai R, Si eu sint din Oltenia, daca cunosti preot ortodox fara cnp, sa-mi zici

  4. teaducerea cu Onufrie si Longhin

   Preotul dat are o vorbire specifica, parca ar fi rusa actuala impletica cu slavona veche. Din cite inteleg preotul isi continua discursul sau indiferent de urletele care se aud.

   21: 30 astfel se alunga mindria …(pe urma ceva neclar, parca ar fi vorbti in slavona veche) asa si Ulianov (din citecunosc Uianov e Lenin, asa ca posibil la el sa faca referinta) a fost uns cu mir dumnezeesc, dar din el a ramas se poate de spus doar amintirea..
   23:15 … maine vor vorbi astfel, credem in Marele Domn si Tatal ceresc
   23:40 … dar noua ni se va spune, de catre mitropolitul Onufrie si episcopul Longhin, ca nu puteti merge la nepomenitori caci ei sunt interzisi

   О церкви лукавнующих, о лжеепископах экуменистах, об их лжетаинствах , судах и о 15-ом правиле = Despre biserica răufăcătorilor, despre minciuno-episcopi, despre minciuno-taine, judecată şi despre Pravila (Canonul) 15

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s