Cam aceeasi pozitie echilibrat eretica adica antihristica si a ingraditilor in privinta cip-ului 666 si a cnp-ului 666

prieteniisfantuluiefrem.ro/2019/05/12/cuvant-al-pr-ciprian-staicu-despre-marcarea-izotopica-bucuresti-12-mai-2019/

Dacă ni se cere compromisul prin primirea cipului în pașaport – reducem de tot ieșirile în țările unde ni se cere pașaport!
Ni se cere permis de conducere cu cip, să încercăm să solicităm din acela fără cip (am înțeles că încă se
mai poate)!
Urmează să se elibereze buletine cu cip, să solicităm din acestea vechi, fără trăsături biometrice!
Avem card de sănătate, să cerem odată la 3 luni adeverință de asigurat!
Avem card bancar de credit și de debit, să mergem la banca de unde primim salariul sau pensia, și să
solicităm în scris că vrem să renunțăm la carduri, și să rămânem doar cu contul, iar de la ghișeu, lunar, ne vom
retrage salariul sau pensia!

=====

===Sa ramana doar cu contu ca daca il prinde moartea cu cont si cnp sigur va ajunge in “RAI” (raiul celalalt adica iadul) se vede ca s-au lepadat de chipul/icoana din ei prin acele indemnuri neconforme cu Stapanul Iisus Hristos si Maica Domnului! da ei stiu mai bine ca au epitrahil si inca nu le-a iesit popălatria din cap.

24 thoughts on “Cam aceeasi pozitie echilibrat eretica adica antihristica si a ingraditilor in privinta cip-ului 666 si a cnp-ului 666

 1. Bezna mintii, ce era de asteptat, sa bulversese oamenii si sa ii indemne sa ia buletinul nou dar fara cip, desi toate si cu cip si fara cip sint biometrice, deci odata ce le vor preleva datele biometrice la fotografiere ii vor insemna cu laser, insa mai scmecheri si cu mai multe “drepturi cetatenesti” vor fi cei cu cip, iar aia fara cip au mai putine “drepturi cetatenesti”. Numai tatal minciunii putea sa inventeze asa ceva, ca sa le dea de ales din doua rauri si ei sa aleaga raul mai mic care e tot rau.
  Dar odata ce ii insemneaza pe toti fiind toate biometrice si cu si fara cip, atunci ce relevanta mai are ca ia cu sau fara cip!?
  Parintele Iustin Parvu ne-a zis bine
  Transcript:
  Reporter: Parinte, da-s multi parinti care zic ca, is impotriva actelor cu cip dar zic ca totusi sa nu-i indeparteze preotii pe credinciosii care totusi le-au primit.
  Parintele Iustin Pârvu -Bai, credinciosii care raman aici cu cipul nu mai au nicio valoare, nicio valoare nu mai au, poti sa ai 700 de credinciosi, adica ei au cazut din Har, nu mai este! … toti care au pasapoarte, care au buletine, care au carnete…
  Reporter – Parinte, cu preotii care nu-s impotriva si poate chiar unii au chiar au acceptat acte destea…
  Parintele Iustin Pârvu – Aceia nu mai sint preoti … slujesti dar nu mai slujesti Domnului, slujesti antihristului.
  Parintele Iustin Pârvu – Ar sa vina vremuri grele, biserica noua, pictata, frumoasa, aranjata, te imbie la rugaciune, dar nu poti intra acolo pentru ca e un preot cu cipuri, cu tot modernismul.
  Reportre – Da` un preot care ia cipul pierde Harul preotiei?
  Parintele Iustin Pârvu – Pierde Harul preotiei, e cazut total din Har, si n-ai voie sa intri in biserica lui, n-ai voie sa te spovedesti… https://www.youtube.com/watch?v=QiRW36y_E_4…

  1. pai ei nici acum nu au inteles BIOMETRIC INSEAMNA SA FIE ceva TRANSFORMAT IN COD ori CNP e chiar COD NUMERIC , dar asa se intampla cand astepti cipu implantabil si crezi ca doar ala e biometric, orice poza digitala e biometrie curata, toata lumea stie ca 0110=6 cod binar, cod binar asta are si cipu’ cum grecoteii care l-au pacalit pe Zisis ca cipu nu are 666? cand insusi acest cod e in Cip in forma binara , teapa mare si-au luat echilibratii si ingraditii, lumea umbla cu pecetea si ei cer alternative cui ?? antihristului !!! de parca dracu prin antihrist ii va slabi , se vor duce sa isi ia buletine si se vor trezi cu semnu pe ei si apoi vor urî pe cei ce nu au semnul=ştampila=666

 2. Au mai săpat o treaptă spre iad, inventand manipulator un nou grupa de cuvinte cărora le-au reportat înțelesul si valoarea celor vechi, lasand sa se inteleaga ca cele vechi , nu mai sunt dracesti, si anume :

  Înainte erau dracesti “actele cu CIP”care deja sunt din 2009 parca , acum nu mai sunt dracesti, ci sunt dracesti noile “acte biometrice” care nu vor veni , deci in mintea lor “actele cu CIP” nu sunt egale si nici aceleași cu “acte biometrice” , mai sa fie ..?!
  Pai asta este un fel “partas la erezie cu cuget eretic ” – deci eretic si un “părtaș la erezie cu cuget ortodox ” deci ortodox , nu eretic, caci după ei poti fi eretic numai dupa cuget, adică dacă cugeti eretic (dar numai după teologia lor !), altfel poți sa te rogi si cu Daniel (numai sa nu te împărtășești cu el ), ca prin iconomie nu are nimic, nu esti eretic, ca doar nu se ia erezia prin aer , imi zicea un fiu duhovnicesc de-al lui Grigorie ! :))
  Deci , hai sa ne culcam si sa asteptam cuminti Sinodul cel mare , cel Ecumenic si eventual un Împărat Ortodox care sa-l impuna ! In starea jalnica in care suntem acum, cred ca împăratul ala care va face “sinodul ecumenic” si va “salva biserica “de ecumenistii cei rai, va fi mai degraba anti-Hrist, nu se vor prinde multi despre ce este vorba, vor crede ce li se va spune sa creada si se vor conforma, vor fi manipulati ! Sa nu fie.

  P.S. Pană la urma nu m-au lamurit, nici Pr Staicu , deci cum a intrat Parintele Gheron Sava in Rusia, cu ce fel de pașaport,cand zice ca i-a expirat cel vechi si zice ca intre timp nu si l-a innoit pt ca acum se eliberează numai biometrice, drept dovada al părintelui Alipie care este biometric , valabil 5 ani, eliberat in 2018 si despre care Pr Staicu o face pe nestiutorul…!
  http://prieteniisfantuluiefrem.ro/2019/05/10/a-ajuns-calomnia-teologie-pentru-ortodocsi-nu/

  1. Rectificare aici :
   Nu (“acte biometrice” care nu vor veni ) ci CORECT este (“acte biometrice” care vor veni ) si care de fapt inca nu sunt !

   Înainte erau dracesti “actele cu CIP”care deja sunt din 2009 parca , acum nu mai sunt dracesti, ci sunt dracesti noile “acte biometrice” care vor veni , deci in mintea lor “actele cu CIP” nu sunt egale si nici aceleași cu “acte biometrice” , mai sa fie ..?!

 3. „Monahul Sava , am avut pașaport cu CIP, dar nu era pașaport biometric !””
  Pai CIP-ul din pasaport la ce folosea, nu la stocare date biometrie ..??
  Monahul Sava a avut biometric si l-a aruncat, (mai sa fie…), Parinte Staicu, stii ceva, eu nu -l cred ca l-a aruncat, eu cred ca minte si acum cu o minciuna mai mare , cum si matale minți si manipulezi lumea !
  Cu ce pașaport a intrat Monahul Sava in Serbia in 22/04/2018, tot cu ala aruncat… ???
  Savvas Lavriotis 22/04/2018 (Serbia): Pe pseudo rapace Kolimbari Creta .
  Γέρων Σάββας Λαυριώτης 22-4-2018 ( Σερβία)

  Articolul lui Mihai Silviu Chirila !
  „Monahul Sava a dat o explicație din care reținem că are pașaport cu cip, emis în anul 2016, cu care a călătorit probabil și în Federația Rusă în octombrie 2017, exact cum am afirmat noi în articolele noastre. Mai precis, monahul ne spune că a avut un pașaport cu cip, pe care l-a aruncat, când ar fi aflat că are cip (nu a putut vedea direct, când l-a luat?). Nu știm când s-a întâmplat acest lucru, înainte de Krasnodar, după primul nostru articol pe această temă. Cuviosia sa nu ne spune. ”

  https://www.marturisireaortodoxa.ro/monahul-sava-recunoaste-ca-are-a-avut-pasaport-cu-cip/?fbclid=IwAR1pRz-w9ntklEAt0YbXm3NJEnEN0ea6cN91JPqDBPrR0RHMpY0Vthp390Y

  ––––––––––
  Nu creada nimeni ca ei se jertfesc pe altarul Dreptății si mor pentru adevărul de credință spus de Sfinți , nuuu, pe ei nu ii leaga doar minciuna si nu ii misca la actiune decat ura unora contra altora, atat , vazand doar barna din ochiul celuilalt, dar pe cea din ochiul personal, nu o mai vad …!

  ––––––––-

  Dar sa nu creada cineva ca Mihai Silviu Chirila si gruparea sa este pe latura buna cu CIP urile, ia citi pe Popa Matei Viclenescu cu care ei sunt in comuniune !

  https://www.marturisireaortodoxa.ro/monahul-sava-recunoaste-ca-are-a-avut-pasaport-cu-cip/?fbclid=IwAR1pRz-w9ntklEAt0YbXm3NJEnEN0ea6cN91JPqDBPrR0RHMpY0Vthp390Y

  „Comenariu facut de Preot Matei Vulcănescu, spune:
  13 mai 2019 la 15:18
  În privința cipurilor din documente- pașapoarte biometrice, carduri de sănătate, etc
  Și în acestă problemă trebuie să existe discernământ.
  Există o viziune apocaliptică exagerată, de tip adventist, împrumutată de unii ortodocși, și care a creeat isterie, tulburare și chiar lipsă de nădejde.
  De aceea cine urmărește cu atenție declarațiile lui IPS Serafim de Pireu, Părintele Theodoros Zisis și Sinaxa Clericilor și Monahilor Antgiecumeniști din Grecia o să observe o viziune echilibrată asupra acestei probleme.
  https://ortodoxiacatholica.wordpress.com/2014/10/07/ips-serafimd-e-pireu-la-manastirea-sfantul-apostol-filip-de-la-adamclisi-intrebari-si-raspunsuri-despre-mantuirea-neortodocsilor-existenta-sau-neexistenta-harului-la-schismatici-si-eretici-si-cipuri/
  Intrebare: Care este viziunea Bisericii Greciei asupra problemei actelor de indentitate cu cip? Având în vedere ca și Parintele Paisie Aghioritul si alti Parinti ne-au spus sa nu le luam.

  Raspunsul Mitropolitului Serafim de Pireu:
  „Există în această temă o problematică dublă.

  Prima este problema libertații care este cea mai scumpa bogație a omului, și a doua este tema eshatologică ce are legatură cu venirea antihristului.

  Trebuie însă să fim foarte atenți și să nu avem încredere în “voci” diferite ci doar în ceea ce Biserica prin episcopi și prin preoți ne dăruieste ca Adevăr, pentru că trebuie să știm că condiția prealabilă fundamentală ca să fim înaintea lui Dumnezeu VINOVAȚI în epoca lui antihrist, este să conlucram cu el și cu organele lui pentru că în Apocalipsa Sfântului Evanghelist Ioan se menționează clar că această incizie 666, toți care o vor lua atunci, o vor lua cu voia lor liberă, și toți care nu o vor lua nu vor avea puterea economică de a cumpăra, nu vor avea drepturi cetățenești, vor fi în afara lumii și a societății.

  Să nu credeți că această incizie (666) se va face în chip magic și ascuns pentru că antihristul-diavolul și organele lui vor participarea în mod conștient la lucrarea lor.

  Prin urmare, ca sa nu vă obosesc, trebuie sa fim foarte atenți la aceste teme, sa nu începem să demonizam totul, dar în același timp sa nu acceptăm totul fără discernământ și libertate. Pentru că există o încercare la nivel mondial de a distruge libertatea oamenilor, de aceea sa avem mare atenție la aceste subiecte. Mulțumesc. ”

  Părintele Theodoros Zisis în conferința de la Mănăstirea Sfântul Apostol Filip de la Adamclisi vorbește despre fobia Apocalipsei( frica de antihrist, frica de sfârșitul lumii) tipică pentru ereticii neoprotestanți și improprie ortodocșilor și despre concluzia sinaxei clericilor și monahilor ortodocși din Grecia – cipul, actele electronice din Grecia nu conțin simbolul lui antihrist. Din punct de vedere al mântuirii cipurile nu pot influența mântuirea omului ci cel mult se poate vorbi de o dorință de îngrădire a libertăților.

  IPS Serafim afirmă că atunci când antihrist- persoana va fi cunoscută, văzuta și anunțată tuturor, cei care vor lua semnul fiarei vor trebui să se lepede în mod conștient de Hristos.

  Semnul fiarei va fi primit în mod conștient după ce în prealabil omul s-a lepădat de Hristos, de Biserică și de Botezul Ortodox. Deci nu există o lepădare magică, inconștientă, fără voia omului, pentru că ar fi fără valoare și nu ar duce la lipsa de mântuire a creștinului ortodox. Pentru că oricum ceilalți pier, nu au parte de mântuire ereticii și păgânii. Fără a ajunge la conștiința omului că face lepădare nu e lepădare. Și comuniștii cereau în temnițe lepădarea conștientă de Hristos.

  Antihristul va fi închinat religios conform Apocalipsei Sfântului Ioan Evanghelistul.

  Asta nu însemnă că sunt pentru instaurarea vreunei forme de control dictatorial- fie ca se face prin cip, etc, sub nici o formă. Sunt împotriva oricărei forme de îngrădire a libertății pe care am primit-o de la Dumnezeu. Nu sunt de acord cu nici o dictatură și sunt împotriva controlului absolut al omului de către regimuri care pot deveni demonice, cum a fost și sistemul comunist- socialist.

  Sunt împotriva societății de tip orwellian și cred că trebuie să fim vigilenți la orice provocare de acest tip, dar nici sa-i trimitem la iad pe toți, din lipsă de discernământ, afirmând aberații de genul că un cip pe buletin însemnă pierderea Harului Tainei Botezului și osânda veșnică. Toate aceste aspecte trebuiesc privite cu dreaptă socoteală, fără verdicte fanatice și extremisme ieftine. „

 4. Multi dintre acesti “anti”ecumenisti care nu zic nimic impotriva acestui numar cnp probabil detin si documente biometrice si insemnarea cu laser pe mana dreapta sau pe frunte.
  Toate gruparile si bisericutele astea resping ce scrie in Apocalipsis a Sfintului Ioan CAP XIII ca numarul omului iaste iar numarul acesta la noi e CNP, imprelementat de N. Ceausescu in 1978 la ordinul fmi. Fara codul numeric personal statul antihrist nu te vede cum nu te vad fara numar nici europopii, si nu fac cununii ortodocsilor care nu accepta numarul omului.
  Practic de la numarul omului incepe caderea si nu trebuie primit cum zice si Sfantul Paisie Aghioritul, Parintele Rafail Berestov si multi alti duhovnici, inclusiv Parintele Iustin Parvu zicea. Oare de ce resping ce a zis Parintele Iustin Parvu despre buletin(cnp), permis(cip), pasaport(biometrie) toti ecumenistii si pseudo-ortodocsii rupti in diferite ramuri care pretind ca detin “adevarul”!? “Transcript:
  Reporter: Parinte, da-s multi parinti care zic ca, is impotriva actelor cu cip dar zic ca totusi sa nu-i indeparteze preotii pe credinciosii care totusi le-au primit.
  Parintele Iustin Pârvu -Bai, credinciosii care raman aici cu cipul nu mai au nicio valoare, nicio valoare nu mai au, poti sa ai 700 de credinciosi, adica ei au cazut din Har, nu mai este! … toti care au pasapoarte, care au buletine, care au carnete…
  Reporter – Parinte, cu preotii care nu-s impotriva si poate chiar unii au chiar au acceptat acte destea…
  Parintele Iustin Pârvu – Aceia nu mai sint preoti … slujesti dar nu mai slujesti Domnului, slujesti antihristului.
  Parintele Iustin Pârvu – Ar sa vina vremuri grele, biserica noua, pictata, frumoasa, aranjata, te imbie la rugaciune, dar nu poti intra acolo pentru ca e un preot cu cipuri, cu tot modernismul.
  Reportre – Da` un preot care ia cipul pierde Harul preotiei?
  Parintele Iustin Pârvu – Pierde Harul preotiei, e cazut total din Har, si n-ai voie sa intri in biserica lui, n-ai voie sa te spovedesti… https://www.youtube.com/watch?v=QiRW36y_E_4…
  De la astea li se trage poate si orbirea,dispretuirea si neluarea in seama a Anatemei Sinodului Episcopilor ROCOR 1983
  “Acelora ce atacă Biserica lui Hristos învățând că Biserica lui Hristos este divizată în așa-numite “ramuri” ce se diferă în doctrină și în felul de viață, sau că Biserica nu există vizibil, ci va fi alcătuită în viitor când toate “ramurile”, sau sectele sau denominațiunile, și chiar și religii vor fi unite într-un singur trup; si care nu deosebesc preoția și tainele Bisericii de cele ale ereticilor, ci spun că botezul și euharistia ereticilor sunt lucrătoare pentru mântuire; prin urmare, celor care știu că au comuniune cu acești eretici menționați anterior, sau care susțin, răspândesc sau apără noua lor erezie a ecumenismului sub pretextul dragostei frățești sau presupusei unificari a creștinilor separați,

  A N A T H E M A.”

 5. Nu mai ascultați in gura lui Sava, Staicu, Chirilă, ăștia-s dovediți a fi lucrători în via antihristului. Sava făcea pe neștiutorul cand a fost întrebat de anatema Rocor, acum vine și ne înșurubează teorii despre biometrice când ei umbla în toată lumea prin aeroporturi și pe la vămi, unde chiar daca nu ai biometric tot te scanează. Pe cine încearcă ei sa prostească?

   1. @ Radu Dacia – Asa este , foarte obositor, sa urmaresti jocul lor de contre in minciuni, dar ma silesc, ca sa zic asa, căci din experienta de viata am înțeles ca trebuie sa am si dovezi in fata mincinosilor , plus ca unii fii duhovnicesti de-ai lor, pe care eu ii cunosc, nu au posibilități si acces la internet , iar ei încă ii cred a fi oameni cu frica Lui Dumnezeu pe duhovnicii lor (..), căzând pradă acestei plase de minciuni si manipulări, ori chiar nu vreau să-i las sa fie duși de nas de acești slujitori ai anti-Hristului , cand exista dovezi irefutabile care vorbesc de la sine despre minciunile lor si pe care le pot arata si lor.

    Subiectul cu CNP-eu in ceea ce ma privește !
    Personal , desi posed inca CNP, nu am distrus inca buletinul, dar am in contra acestui CNP, deci nu sunt lamurit in privința lui, in pofida a ceea ce spuneți de voi ( care v-ati lamurit si renuntat, bravo voua)! adică , sa ma intelegeti , vreau sa renunț la CNP , nu asta este problema mea, insa nu pentru ca ma sperie unul sau altul cu iadul, nuuu, nu actionez si nu iau decizii doar pe criteriu ” de frica iadului “, ci din convingere , deși sunt conștient ca poate fi si asta o capcană a vrajmasului știind ca este greu sa ma conving in aceasta privinta…,însă nu astept minuni sau semne, nu am cerut niciodată așa ceva de la Dumnezeu , ma feresc de așa ceva căci sunt nevrednic si conștient cat de usor ma pot înșela , deși o spun aici, mi s-au intamplat minuni si semne, in ceea ce privește întărirea convingerii mele in cele legate de îngrădirea mea de eretici , minuni pe care le expun mai jos!

    Am sa le detaliez aici, ca sa fie scrise ca marturie scrisa :

    Prima minune contra pomenitorior a fost la începutul lui iulie 2016 (a doua duminica dupa 26 iunie 2016, dupa Sinodul Creta), am văzut anafura stricată si sfoiegita in bolul ce era pus pe masa care a participat la liturghia din Duminica aia, la care eu am stat afara din Biserica asteptad sa se termine liturghia , si am intrat in biserica dupa liturghie, la cuvântul de dupa , cu scopul sa aud daca popii zic ceva despre sinodu de la Creta si nu au zis nici in zua de azi (…) , incat am sarit in sus de frica, cu ochii la anafura pe care am vazut-o mai multi (4 persoane), caci era neagra ca smoala si am înțeles din asta ca nu mai trebuie sa mai calc la pomenirii ereticilor si sa nu mai am așteptări de la ei , sa-mi vad de drumu meu, deoarece sunt complici cu ei (au dat-o la pace cu ereticii, li s-a cumparat tacerea !), ori eu la momentul ala, luasem deja hotararea in inima mea sa ma ingradesc de eretici, fie ce o fi, caci stiam inca cu 6 luni dinainte ce si cum va fi , din 27 ianuarie 2016 stiam ca va fi un sinod in vara lui 2016 unde vor vinde Ortodoxia, ceea ce au si făcut , stiam asta de la Omilia tinuta de pr Zisis si pr, Matei Vulcănescu, pusa pe internet.si de care am dat intamplator intr-o noapte. !

    Mi s-a intamplat si o a doua minune contra falșilor nepomenitori, pt. întărirea convingerii mele in legatura ca îngrădirea mea(fiind iar singur împotriva tuturor !) de falsii nepomenitori si anume ca este o ingradire buna si ca nu ma insel; falsii nepomenitori de care eram deja îngrădit cu ceva timp înainte, sunt cei cu care au fost in comuniune pana la un moment dat, este vorba de cei cu “partajul la erezie este ortodox” !
    Așadar, in fapt , fiind eu cu bunicul meu aflat pe moarte la spital, le-am solicitat ajutorul acestor falsi nepomenitori, unii nu au răspuns nici la telefon, insa constans fiind de situatia in care ma gaseam, am tot insistat la ei; ca la un moment dat acești nepomenitori m-au trimis ei înșiși la un popa pomenitor cu “cuget ortodox” ca sa-l spovedesc si sa-l impartasesc pe bunicul meu muribund., cel care a facut asta este ierom Grigorie Sanda,- Valcea, care m-a trimis la popi pomenitori cu “cuget ortodox ” ,pe mine in mod personal prin telefon , pt bunicul meu, si nu numai pe mine, cat si pe multi alti fii duhovnicești ai sai , care ascultand si facand ei ce le-a zis duhovnicul lor – ierom Grigorie Sanda, sunt si acum in prezent ca si atunci, de partea ieromh Grigorie Sanda in contra mea (…acuzandu-ma cumva de trădare , ca sunt pus de pr Staicu si ale narozii din capul lor., sa-i tulbur si sa-i invrajbesc.., lucruri total neadevărate ! ), Desi auzisem ca Ierom Grigorie Sanda face asta, pe de o parte am avut si inca am si eu atat indoielile si slabiciunile mele in credința mea ,recunosc asta, plus ca nu ma iau după zvonuri si presupuneri (vb de cele de care era si este acuzat Grigorie Sanda , care pană la urma vad clar ca era si este acuzat pe buna dreptate, este vinovat !), dar minunea mi-a descoperit atunci si am avut confirmarea ca este rau ceea ce face Grigorie Sanda si nu este o defaimare a lui !
    Asadar, surprins de ceea ce Grigorie Sanda – falsul nepomenitor imi zice sa fac(ma trimile la pomenitori ), desi ca nu am fost de acord cu aceasta “iconomie fata de pomenitori” a lui de la inceput.., dar in acelasi timp nu am fost nici sigur pe ceea ce credeam eu din ceea ce citisem , si m-am îndoit de credința mea , crezand ca ma pot înșela si eu aici , așadar m-am lasat influențat si am facut greseala si l-am adus pe popa pomenitor la spital la bunicul meu care era pe moarte , însă fiind eu intr-o situație specială, de limita si chiar disperata ca nu stiam ce sa fac si nu eram sigur ca ceea ce fac este bine sau rău , m-am rugat la Dumnezeu sa se facă numai Voia Lui si sa ma ajute, nu voia mea si nici a nepomenitorilor Grigorie Sanda si a fiilor lui duhovnicești care m-au trimis la popa pomenitor cu “cuget ortodox “! Si , ce sa vezi , ce credeti, popa pomenitor a venit la spitl si nu a putut nici măcar să-l spovedească pe bunicul meu muribund, care era constinet, inainte sa vina popa si se putea vorbi cu el cat de cat coerent, iar cand a venit popa pomenitorul, brusc bunicul meu a dat un raspuns Preotului pomenitor , din care popa a înțeles ca nu este conștient , ca nu-i lucid si in consecința a refuzat si sa-l spovedească , ce sa mai vorbim de împărtășit ! Asadar, popa pomenitorul l-a întrebat pe bunicul meu, “cati copii ai” , el a răspuns ca “are un baiat si o fata”, si a dat numele părinților mei, tatal si mama mea, insa in realitate bunicul meu are 3 fete care erau acolo toate prezente, si popa știa răspunsul corect dinainte, si desi popa a repetat intrebarea, a primit ferm si categoric același răspuns din partea bunicului meu., “NU, eu am o fata si un băiat, nu trei fete ” !
    Poate o sa ziceti ca a fost doar o intamplare , dar nu-i asa, caci este un detaliu, essential care pentru mine face ca intamplarea sa fie o minune, bunicul meu fiind vaduv si mult timp singur de 20 de ani, a fost in ultima parte a vieții lui supărat pe mama si pe tata, era nemultumit de ei (..) pe nedrept , desi dintre toti, mama si tata au fost cei mai aproape de el , in fine, in consecință eram toti cu frica-n san ca v-a muri supărat pe ei, si nu-i va ierta si nu-i va trece supararea ! Pai, cum, de bunicul meu era conștient înainte de a veni popa, (l-am intrebat eu personal , tataie vrei sa vin cu preotul sa te spovedesti, si mi-a repetat , da maa, vino !) si deci puteai vorbi coerent cu el ; cum se face , ca atunci cand a venit popa pomenitorul a dat tocmai răspunsul asta , care mie si acum ma face sa lacrimez , ba chiar popa a repetat intrebarea, si a contrazis de bunicul meu , “nu am trei fete , eu am un băiat si o fata, si a dat numele părinților mei…” ! (…) Pai asta este o minune de la Dumnezeu, ne-a arătat ca i-a iertat in inima lui pe tata si pe mana, si ca a murit împăcat cu ei si cu toti, dar prin același răspuns dat de bunicul meu, popa nu l-a mai spovedit , ceea ce iar era Voia Lui Dumnezeu ! Ori cine stia in afara de mine, nimeni, ca eu m-am rugat la Dumnezeu sa se faca Vaia Lui, si ca eu desi am chemat pe popa pomenitorul , de fapt nu vroiam sa-l spovedească acel popa ci un Preot ortodox, dar de unde sa-l aduc eu atunci, caci “vedem si azi ca nu e”, vb. lui Eminescu ! Pai repet si intreb retoric, asta nu este o minune, ba da, este o minune prin care Dumnezeu, mi-a arat ca trebuie sa fug cat mai departe de acești falși nepomenitori si de înșelarea lor -” părtașul la erezie este ortodox ” !

    Slava Tie Doamne si iti multumesc, ca mi-ai atat mie orbului si puțin credinciosului ca m-am îndoit, de cceea ce vedeam si nu credeam ce vad ochii !

 6. Mihai R. si ai ramas cu ingraditii? Cu Staicu-Sava? Ca astia zic ca e in regula sa ti numarul omului=cnp. Desi Parintele Iustin Parvu zice clar ca e cadere din Har la care are buletin(deasta vechi electronic cu cnp), carnet(se refera la documente cu cipuri) si pasaport(biometric).
  Apropo, ca se tot mananca astia de fund si l-a dat ologu MSC pe Sava in vileag ca a avut biometric (chipurile cu cip), dar de Vulcanescu care are biometric nu zice nimic ologul MSC :))). https://www.marturisireaortodoxa.ro/monahul-sava-recunoaste-ca-are-a-avut-pasaport-cu-cip/ probabil au toti biometrice si sint insemnati cu laser si de la astea li se trag ereziile si resping Anatema ROCOR 1983 si nu accepta Biblia 1688 (nemodificata in limba si continul) care zice clar la Apocalipsis A Sfintului Ioan CAP XIII:”numarul omului iaste” – care numarul omului e exact cnp-ul din certificatul de “nastere” cu care te numeroteaza astia, de parca trebuie sa certifice cineva ca te-ai nascut si ca traiesti, certificat de nastere urmat de buletinul cu numarul omului = cnp.

   1. @ Oaye – eu torn, la mine te referi , si unde torn, torn tie in pahar, pai tu cine esti, cine te crezi, securistul șef – miezul si site-ul tau este sursa deschisa a SRI sau (..), zic că același lucru faci si tu pe site-ul asta, torni , cand pe unii si cand pe altii sau nu-i chiar asa, ca tu ai voie, la tine nu se pune ..???
    Dacă este vorba de mine si ești invidios pe turnătoria mea, nu-ti convine, sterge-o acum , cat mai repede !
    Cred ca a fost o mare gresala sa fiu sincer cu voi (…) , dar nu era pentru voi ci pentru cei începători si care cauta sa afle ceea ce s-a intamplat si nu știu cine sunt antiecumenistii, ba unii – ba altii , dar nu se va mai repeta , sa aveți parte numai de cei ca voi, ca cine se aseamănă se adună !
    Sterge-o acum , cat mai repede , marturisirea mea, de mai sus !

   2. da si jegurile de la SRI se uita la noi :)) un belerin SRI a trimis si el vro cativa virusi de oftica ce li se spuse pe glasustramosesc

  1. @ Radu Dacia – Eeee da bine maa, dar tu esti si invatator de acuma, insa pacat ca vorbesc valaha ca sa vb aceeași limbă, dar cred ca gramatica in valaha este aceeași ca si in romana, nu pot ramane cu cineva cu care as vrea si ma lupt sa fiu, dar nu reusesc! Da, te-ai prins este vorba de Pr Staicu Ciprian si de faptul ca vreau si ma lupt sa-i fiu si eu fiu duhovnicesc, de ce, pai de ce nu, nu-mi dati tu voie sau cum. ???
   Deci , trecutul nu este tot una cu viitorul ! In fine, lasa-o asa , asa o fi in valaha., ca tu esti anti-roman de la o vreme , din cate zici tu, nuu sau nu ?? Ce sa zic, succesuri !

   1. ma bag ca musca… pai tu(Mihai R.)accepti 1983, Staicu nu accepta 1983 prin ce a semnat la Roman si Mestecanis, tu devenind ucenicul lui inseamna ca nici tu nu mai accepti 1983(anathema ROCOR) si accepti ce a semnat Staicu la Roman si Mestecanis care “spun” ei ca e peste acea Hotarare obligatorie sinodala…

   2. Mihai, despre subiect era vorba ca se sifoneaza unu pe altu, nu era vorba de tine, ca te-am intrebat de “ingraditi” te-am intrebat ca fapt divers, si nu ti-am atacat alegerea, ca nu vreau si nici nu imi permit sa iti indradesc libertatea.
    Eu sunt lepadatura pamantului si sunt nevrednic de a invata ceva bun pe careva.
    Despre limba, da, iubesc limba stramosilor mei geto-daci=valahi prin care s-a increstinat ortodox limba stramoseasca a neamului meu locuitor al Daciei. Din nefericire si eu am fost instruit in institutiile sistemului antihrist si antinational cu minciuna istorica ai cu noua forma falsificata de scoala ardeleana si denaturarea limbii valahe in “romana” si “latinizata” dupa sec. XVIII.

    Da ce ai cu limba valaha a neamului meu ortodox din Dacia, esti xenofob de-ala!? :)))

   3. Mihai R. eu as zice sa mai vizionezi odata Sarea Pamantului, daca n-ai vizionat, vizioneaza. Eu le-am vizionat de mai multe ori, si Inger Rus, e o bucurie sa asculti oameni Sfinti, nu ma mai satur, dar ma intristez ca trebuie sa le vad de pe icoanele antihristului, dar cu ajutorul Domnului voi renunta si la toata tehnica draceasca. Nu trebuie decat sa nu ne mai luam dupa mintea noastra ci sa ne smerim sa ascultam de ce au zis mai marii nostri Sfinti, si sa nu ne mai indoim de cuvintele lor si sa nu mai rastalmacim sa iasa altceva. Hristos a Inviat !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s