Veste proasta ptr. alternativistii permisului auto fara cip!

Mi-au confirmat 4 persoane ca la permisul auto au semnat pe un dispozitiv electronic (ecran) si acea semnatura e pusa pe permisul lor auto deci lepadare prin semnatura electronica 666 si popii falsi care au permis va mint ca cipu sa nu fie in permis dar DEJA au comis-o si asta din 2015

e uite de asta nu ii va ierta Dumnezău pe astfel de popi care indeamna lumea la lepadare prin semnatura electronica,

  • ANATHEMA POPILOR SI CELOR CE INDEAMNA LA LEPADARE PRIN SEMNATURA ELECTRONICA666 SPUNAND CA ASTA E O ALTERNATIVA ce nu ar reprezenta o lepadare ca e FARA CIP 666!!!
Advertisements

4 thoughts on “Veste proasta ptr. alternativistii permisului auto fara cip!

  1. Da’ cum e lepadare ,aceasta semnatura electronica ?Ce inseamna semnatura asta ,mai mult decat de a fi pusa pe permisul auto ?Lamureste-ma si pe mine ,ca si eu sunt dintre aia care nu ma pricep prea bine la aceste lucruri!Adica stiu ca Pr Iustin spune sa nu luam cu nici un chip actele cu CIP,dar daca se pune problema ca deja e LEPADARE de Hristos si de Botezul Ortodox si este deja insemnare si CNP ul,permisul auto cu semnatura electrica,pai atunci care e diferenta intre ce spune Pr Iustin si ceea de care ne-am pregatit/pregatim (mai mult sau mai putin) unii, de a NU primi actele cu CIP ,alea care se anunta deja ca din 2021 sunt OBLIGATORII si diferenta cu cele care deja le avem !Cum Pr Iustin nu stia ca si CNP-ul sau permisul sunt tot insemnari?Nu pot sa cred asa ceva…Atunci de ce nu stim si de CNP sau permis? Adica eu inteleg ca e cadere CNP-ul ,sunt foarte sigur de asta ,dar inca eu personal, nu contientizez ca chiar daca nu voi lua acte cu CIP sau implantul cu cip ,tot lepadat si insemnat sunt,adica tot in iad merg….Adica nu mi se iarta asta oare in stadiul de azi?Explica-mi oleaca si idiotului de eu,daca te pricepi mai bine!Iarta-ma!

    1. pai asta e biometrie curata a da semnaturii tale un cod cu 666, biometric asta inseamna a atribui un cod unei fiinte, unui lucru, unui obiect, Sfantul Justin a zis si de semnatura electronica nu numai de cip , “Despre ea vorbeste pe larg o lege, nr. 455 din 18 iulie 2001. Ea zice asa: „Semnatura electronica reprezinta date in forma electronica, care sunt atasate sau logic asociate cu alte date in forma electronica si care servesc ca metoda de identificare”, art. 4, alin. 3. in cei 10 ani de cand e in vigoare legea, ea a generat in Romania cu putin peste 50.000 de posesori ai semnaturii electronice. Prin Hotararea de Guvern din aprilie 2010, insa, toata populatia tarii va fi obligata sa treaca la efectuarea platilor prin semnatura electronica.” si inca ceva Sf Justin nu e Maica Domnului si Stapanul Iisus , oricum el a zis si de lipsa parintilor de pe carduri si de drac=CARD scris pe frunte si noi ce am facut am ascultat de el?, nu se stie daca si cei care am renuntat la cnp nu vom lua ce urmeaza de aceea sa spunem cum a zis pr Fageteanu Doamne ajuta-ma sa nu te parasesc ,adica sa nu ne incredem in noi ca noi vom refuza ca toti care se bizuie pe ei insisi le vor lua pe toate chiar daca ei zic ca nu le vor lua vor pati ca Sf Ap Petru dar Sf Petru macar a iesit din lepadare ce urmeaza nu se stie daca se vor mai intoarce din lepadare, se iarta pacatul lepadari prin spovedanie si renuntatea de buna voie la actele dracesti, unii deja umbla cu pecetea si NU AU DE GAND sa le para rau si chiar si asa…

    2. Parintele Hristodul in lucrarea citata mai sus: „Unii nu au inteles cum vor fi culese si inregistrate datele lor personale si cred ca vor exista anumiti oameni care-i vor urmari prin vechiul sistem traditional; de aceea vom spune doua cuvinte si despre noul sistem economic mondial care incet, incet se impune si creeaza societatea fara bani. Scopul celor care il promoveaza este acela de a inlocui banii lichizi cu un numar codificat. Vor sa dea fiecarui om un numar de cod unitar, unic in lume, pe care sa nu-l mai aiba un al doilea om de pe pamant. Acest numar de cod se va da in primul stadiu pe un card sau pe o carte de identitate electronica si treptat se va transfera pe mana sau pe frunte. La scurta vreme se va interzice circulatia banilor sub forma de numerar si cel care va arata si folosi bani lichizi va fi pedepsit, si acest lucru cu pretextul ca vor dori sa controleze operatiunile ilegale, in acelasi timp, insa, vor controla orice ranzactie. Asadar, sistemul va functiona dupa cum urmeaza: orice tranzactie economica pe care o va face cineva se va face pe baza numarului unitar codificat al cartii sale de identitate sau al microcipului de pe mana sau de pe frunte si numai electronic”.

      1. E grav tare!Am vazut si eu ce zic si Preotii rusi,ca aia nu fac rabat la nimic,aia is/erau stanca,nu-ti trebuie sa cauti minuni la ei(cel putin eu ),cand vezi ce invataturi CLARE aduc prin cuvant.Speram ca mai este vre’ oleaca de vreme….dar mi-e frica ca e SFARSITUL lu’…e mai tarziu decat credeti….si urmeaza doar vremurile cu spurcatul pe fata ,la vedere.Iertare!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s