Chipul fiarei reprezinta documentele antihristice

Biblia 1688 pag. 961

Apocalipsis CAP XIV

9. Şi al treilea înger au urmat, zicînd cu glas mare: „Oricine fiarăi să închină şi chipului ei şi ia semn pre fruntea lui sau pre mîna lui,

10. Şi acela va bea den vinul mîniei lui Dumnezău cel dries neamestecat în păharul urgiei Lui şi se va munci cu foc şi cu iarbă pucioasă înaintea îngerilor celor sfinţi şi înaintea Mielului.

11. Şi fumul muncii lor să suie în veacul veacurilor şi n-au odihnă ziua şi noaptea ceia ce să închină fiarăi şi chipului ei şi cine ia însemnarea numelui ei.

12. Aicea răbdarea sfinţilor iaste, aicea ceia ce păzesc poruncile lui Dumnezău şi credinţa lui Iisus“.

Advertisements

3 thoughts on “Chipul fiarei reprezinta documentele antihristice

    1. nici acu nu ai inteles?, orice stapanire antihristica e fiara, comunismul a fost fiara rosie, si declaratia serghianista era un document de lepadare, plus ca ortodocsii au spus clar documentele cu simbolurile cabalistice secera si ciocanul erau satanice svantii rusi nu le-au luat! cata vreme un stat, o tara care impune documente cu numere si simboluri oculte diavolesti si aproba sodomia si marsurile sodomite ce poate fi decat fiara=imparatia lui antihrist?? apoi orice document care il da un astfel de stat e asemenea cu declaratia serghianista o recunoastere a atheismului adica o inchinare la CHIPUL/imaginea fiarei care e echivalenta cu semnul pe mana dreapta 666, cati mai au parintii pe cardu de identitate ? NU E ASTA O RENUNTARE LA FAMILIE , e o acceptare a SODOMIEI si ei cica voteaza familia…la atata orbire duhovniceasca s-a ajuns!!!

  1. Pot fi de acord cu ce ai scris. Dar atunci primirea documentelor eliberate de un asemenea stat ar reprezenta lepadare de Hristos INDIFERENT dacă ar avea pe ele 666 sau nu. De aia am spus eu că nu vorbeşte de importanţa de sine stătătoare a cipurilor, CNP, etc.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s