Trei “oameni” si toti trei

De pe fb:

Ăștia se ocupă de soarta copiilor noștri. Au dreptul legal să ceară măsura plasamentului, să decidă dacă suntem părinți buni sau răi, să bage oameni în pușcării și copii în orfelinate. Au 0 experiență, sunt doar niște mameluci puși politic. Păienjenișul din DGASPC-uri începe să iasă la iveală, cazul Sorina a pus reflectoarele pe ei. Dacă nici acum nu se va curăța sistemul, adio. Din tragedia copilei nu am învățat numai noi, ci și ei. Își vor acoperi urmele mult mai eficient, se vor folosi de falsuri, amenințări, minciuni. Sprijin au berechet, de la toate partidele, inclusiv de la cele anti-corupție, salvatoare de România.
Iată câteva poame cocoțate pe salarii babane:
DGASPC sector 4-Dragoș Pelmuș, director. Fost ofițer DGIPI, plasat prin 50.000 de sinecuri, conform documentelor descoperite de Sorina Matei.
DGASPC sector 6-Gabriela Schmutzer, director. Absolventă de “științele apărării.” 0 experiență în asistență socială. Singurul său “merit” la cârma DGASPC este promovarea intensă a ideologiilor de gen.
DGASPC Mehedinți-Roxana Manofu, inspector principal. Fostă dansatoare la bară. A devenit cunoscută publicului larg(că publicul din baruri o cunoștea deja) după ce a măsluit mai multe documente din dosarul Sorinei Lucan.

One thought on “Trei “oameni” si toti trei

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s