Ereticul Teofan botez nevalid

Advertisements

7 thoughts on “Ereticul Teofan botez nevalid

  1. pai is 2 la el 1. ca e eretic ecumenist ca ecumenismul dupa el e Traditia Bisericii a semnat la Creta asta, d-aia masonii templieri se jura sa il sustina, si 2. mana neafundata a baiatului. Deci lipsesc ambele si credinta si forma

 1. e valid botezul !
  daca afundarea nu e 100% e pacatul/ greseala celui ce boteaza, pruncul e botezat in Numele Sf. Treimi !

  1. tu te uita-i la afundarea 2 cand mana e afara din apa? si afundarea 3 cand mana si omoplatul stang is inafara de apa? dar SEMNATURA ca erezia ecumenista este traditia bisericii la CRETA 2016 nu mai conteaza nu? pai ereticului Teofan ii lipsesc cele 2 lucruri esentiale ca sa fie botezul valid: credinta dreapta + forma botezului, ori Teofan e ecumenistoid cu semnatura si botezu’ e facut in stilul necredintei lui nerespectand forma…

 2. nu contează ca e ecumenist , daca botezul se face in Numele Sfintei Treimi si Crezul corect atunci chiar daca el a semnat erezii in creta, botezul e valid pt pruncul acela !
  Iar ca forma , nu afunda de tot…astea is scăpări de-ale lor , si in Ardeal is preoti care nu afunda de tot sau de astea…ba de emotii, ba nush ce ! e păcatul lor, botezul e valid chiar si asa !
  si mai demult erau altfel de eretici , cărora le era primit botezul deoarece era intreita afundare , însă erau nush ce eretici !
  scrie in molitfelnic la botezuri acolo !
  Deci si la ecumenisti si cretani botezul e valid , rămâne doar sa crească pruncul la desavarsita intelegere si sa invete ortodoxia !
  Am văzut clipuri cu botez si in Africa si nu îl afunda cum trebe pana la cap doar si apoi arunca apa pe cap cu mâinile….nici asta nu-i bine, dar e valid , n-ai ce face ! is unii care poate se tem sa nu se innece pruncul …lipsa de credinta sau de catehizare !
  tu de ex. de unde stii ca ai fost afundat cu totul 100% ?
  ai dovada sigura? te-ai filmat?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s