Masonul Cumpanasu alte amanunte despre traficul de desfrau

Alexandru Cumpanasu

Spuneți că nu există rețea în cazul Alexandrei? Aveți tupeul să ne prostiți pe frață? Am început de ieri demersul de a prezenta probe că această rețea există încă din 2003, iar fetele sunt răpite la comandă după plăcerile bolnăvicioase ale unor indivizi psihopați ce trăiesc printre noi, iar brute precum Dincă nu sunt decât pionii unor rețele uriașe…

Denunțul în ceea ce îl privește pe B.G, traficantul despre care am vorbit ieri și astăzi, a fost facut și în România de către fata obligată să se prostitueze, deci nu numai la procuratura italiană. Deși filiera a fost atent monitorizată de autoritățile italiene, până la această dată nu se cunoaște nici un indiciu din care să reiasă ca procurorii români au demarat vreo anchetă și în țara noastră!Documentele dovedesc faptul că denunțul a fost redactat și în limba română, mai ales că din întreaga rețea de prostituție faceau parte fete care proveneau din România, documentul a fost certificat cu data certă de un notar român.

Din motive lesne de înțeles, acțiunile investigatorilor desfășurându-se în “miezul rețelei”, adică printre proxeneți și gărzile de corp ale acestora, eu, Cumpănașu, voi păstra sub tacere anumite aspecte și amănunte care i-ar putea deconspira, sau care le-ar pune în primejdie acoperirea și viața. Oameni buni, vorbim despre MAFIE, investigatorii mei sunt în INTERIORUL MAFIEI, mafie mai rău ca în filme, vorbim de viețile lor, ale fetelor, eu vreau să am TOTUL, TOATE MĂRTURIILE, TOATE DOCUMENTELE, NU MĂ JOC AICI!

Continuăm: În orașul vechi, de fapt în portul vechi din Bari, investigatorii au reușit să afle că matroana rețelei era rudă cu B.G, traficantul român, pe numele ei real B.L. Această matroană a coordonat o perioadă rețeaua chiar din închisoare. Cind s-a eliberat a început să locuiască cu denunțătoarea, în Roma pe str. Rivoli 49. De ce rețeaua și-a mutat cartierul general din Bari? Pentru că gruparea albaneză condusă de I.K, care o avea ca matroană pe o româncă din Timișoara, și-a revendicat teritoriul pentru faptul că “livrau cafea proaspătă pentru export“. Adică aveau o filieră de aprovizionare curentă cu fete tinere din ROMÂNIA și ESTUL EUROPEI, pe care le expediau la “comandă” clienților externi, folosind modalitatea pe care v-am explicat-o ieri. Rețeaua albaneză ar fi cerut 700.000 € în schimbul cedării unor zone controlate din Bari, dar de frica unei răfuieli ulterioare, românii nu au plătit.. și și-au continuat afacerea la Roma.

Foarte important este că matroana din Timișoara a continuat să livreze marfă, adică fete din România, pentru rețeaua albaneză, care-i asigura protecția și care suporta cheltuielile de transport, pază și obținerea de documente false pentru fetele care erau aduse din România. De racolarea (adică răpirea) acestora, folosind interpuși, de scoaterea lor din țară, se ocupa matroana din Timișoara.

Investigatorii mei au reușit să afle modul de operare al rețelei lui B.G: româncele, obligate să se prostitueze sub amenințarea cu moartea, aveau aria de acțiune în Roma, în zona restaurantului chinezesc, din Villa di Lucina. Dimineața la ora 5, când fetele își terminau treaba, acestea se întorceau în “stabilimentul păzit” din Rivoli 49 cu un taxi, dar traseul trebuie NEAPĂRAT să fie prin strada Portuense, pentru a se evita controalele poliției și carabinierilor. Cu alte cuvinte, REȚEAUA cunoștea și AVEA INFORMAȚII precise despre ACȚIUNILE POLIȚIEI din Roma, și despre RAZIILE ce aveau ca obiectiv prostituția.

Banii și transferul prostituatelor se realiza cu un autoturism FIAT UNO de culoare NEAGRĂ, ÎNMATRICULAT pe numele lui B.G, cumpărat de la un concesionar din Fiano Romani, cunoscut sub numele de EGIDIO.

Tot investigatorii au aflat că REȚEAUA avea conexiuni în justiție, matroana B.L fiind frecventată de avocatul D’ALOISI Sandro, membru al FORULUI din Roma, care ținea legătura cu B.L, încercând să-i obțină documentele procesuale care să confirme existența denunțului prostituatei românce.

Câștigurile rețelei se ridicau la 30003500 € pe zi cash, deci aproximativ 90.000 € pe lună!!!

Cu acești bani, s-a încercat și reusit angajarea unui “intermediar” care se ocupa cu aprovizionarea rețelei cu “cafea proaspătă”, adică fete noi din România pentru rețeaua din Roma, dar și pentru export!

Despre toate acestea veți mai afla în curand, atunci veți afla și cum a încercat să “scape” rețeaua monitorizată de noi de magistrații italieni incomozi!!

#OriNoiOriEi

#oromaniefaraclanuri

#112vreausatraiesc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s