Despre Cnp666

la 23:50
https://youtu.be/w1cp9W3PKDI

pacat ca cel care vorbeste este cu echilibristii eretici cu a lor erezie partasul constient la erezie=orthodox

13 thoughts on “Despre Cnp666

 1. Doar sa nu mai gândești normal sa ajungi sa spui ca partasul la erezie este ortodox. După aceasta logica nu este eretic nimeni. Sau doar episcopul, restul ca preotul și necredincioșii se roagă împreuna și se împărtășesc din același potir, adică au aceeași credința, nu nu sunt eretici ci ortodocsi.
  De aceea au înnebunit săracii, dar adevarul este ca din cauza păcatelor harul i-a părăsit și acum sunt intr-un duh eretic și sectar. Fiecare are credința lui, toți se roagă și se împărtășesc împreuna dar poți fi ‘partas’ și nu eretic!
  Nebunia nebuniiilor! Doamne ferește-ne de așa ceva! Avea dreptate Macarie, care la sintaxa de la Oituz le-a spus la toți, sa stea fiecare unde este și sa mărturisească nu sa facă grupări și sinaxe! Rad de el ca a căzut dar și ei tot acolo sunt, echilibratii și ingraditii! Doamne miluiește!

  1. sunt unii echilibrati care zic ca nu lepadare ci cadere , dar habar nu au ca lepadarea=cadere asa de intunecati la minte si necunoscatori sunt orice pacat este LEPADARE de Hristos

 2. Începând cu min.23,27despre cip şi CNP, actele din ziua de azi:

  -Înseamnă că Apocalipsa nu mai e valabilă? Nu a zis că va da nr.de om? 666 e numărul diavolului, al Antihristului. Și-atuncea, tu… ajungi din robul Lui Hristos, ajungi să fii robul diavolului, cu nr.nu știu care!
  Totul ca să fim roboți…d-aia NE DĂ NUMĂR, DUPĂ AIA NE DĂ CIP, APOI NE FACE ROBOȚI…robotul x…asta urmează!
  -Bio-robot. Povestiți întâmplarea cu buletinul, când ați renunțat și Dvs.
  -Vă zic și asta: aveam și eu acte…aveam și permis, da?
  Carnet de conducere.
  Aveam certificat de naștere, buletin, ce nu mai aveam, da?
  Purtând la mine sfinte moaște, la un moment dat, mă simțeam cumva ca-ntr-o temniță….deci, duhul meu era c-ntr-o temniță, ca-ntr-o pușcărie…mă vedeam în mod nevăzut legat de niște lanțuri, deși eram în munți – nu mă lega nimeni, nu-mi poruncea nimeni ca să fac aia sau ailaltă, ca să mă simt cu ceva îngrădit.

  Eu mă simțeam îngrădit…duhul meu era încătușat!
  Când am conștientizat starea asta, m-am înfricoșat, plângeam…”Doamne, ce se întâmplă?”
  Mă rugam, plângeam, nu puteam să scap…ziceam, ”Doamne, rânduiește…” și, după mult timp de rugăciune și pocăință, Duhul Sfânt mi-a zis, ”renunță la acte…din cauza asta!”
  Eu am zis, ”cum să renunț?
  Doamne, rânduiește Tu, cumva…”.
  Și Dumnezeu m-a dus la cineva și el mi-a spus pentru că așteptam un semn: ”Mă, renunță la astea (la acte), că din cauza asta ți se întâmplă!”.

  Și-atunci, GATA – LE-AM TĂIAT ȘI LE-AM DAT PE FOC!
  Și după ce le-am dat pe foc, chiar în momentul ăla, am avut atâta bucurie în sufletul meu, cum are un pușcăriaș care iese din închisoare!
  Am simțit o așa bucurie, am simțit cum s-a depărtat lanțul…zidurile-alea și lanțurile dintre mine și Dumnezeu, s-au dat la o parte!
  O bucurie de ne-imaginat!
  Ca și cum te-ai împărtăși cu Trupul și Sângele Domnului…UN MARE HAR ÎN INIMA MEA A IZBUCNIT, DA!
  Dar după aia, ce-a făcut VRĂJMAȘUL?
  După o săptămână, încontinuu A ÎNCEPUT SĂ MĂ AMENINȚE…ÎL AUZEAM cum striga: ”SĂ VEZI CE-ȚI FACEM? CE-ȚI PUNEM NOI (deci, mai mulți…) LA CALE! TE REZOLVĂM NOI!”
  Să vedeți întâmplare, ca să vedeți cum e diavolul: când am vrut să plec cu trenul, din Suceava spre București, eu, ne-având niciun act…toate date pe foc, VINE VRĂJMAȘUL LA MINE, CU AMENINȚAREA PE CARE MI-A FĂCUT-O ATUNCEA, CÂND AM RENUNȚAT LA ACTE….
  ”SĂ VEZI CE-ȚI FACEM! SĂ VEZI CE PUNEM PE CONTROLORI PE TINE…
  SĂ VEZI CE-ȚI FACEM!
  TE RUPEM, TE DISTRUGEM! TE FACEM PRAF!!!”
  Și eu am simțit amenințarea lor și m-am pus pe rugăciune…m-am rugat la Maica Domnului și m-am liniștit…au plecat dracii aceia!
  Am zis, ”Doamne, facă-Se Voia Ta, Tu, rânduiește Tu…”.
  Nu după puțin timp, ce-a făcut diavolul?
  S-a dus la părinții mei…m-a întrebat tata, ”ai acte?”, Zic, ”nu!” ”Păi, cum poți să mergi să faci așa-ceva? Dacă ți se întâmplă nu știu ce, nu știu cum? Nenorocitule….”, înțelegeți?
  Și eu le-am spus, ”măi oameni buni, lăsați, că rânduiește Dumnezeu….” și s-au liniștit și ei.
  Asta e o chestiune de dovedire a credinței…
  CREZI CĂ DUMNEZEU TE PĂZEȘTE?
  RENUNȚĂ LA ELE! PĂI, DACĂ NU RENUNȚI, ÎNSEAMNĂ CU NU CREZI ÎN DUMNEZEU!
  TE ÎNCREZI ÎN ASTEA…CĂ PÂINEA CEA DE TOATE ZILELE ȘI SĂNĂTATEA, ȚI LE DĂ ASTEA (actele)….CARDUL DE SĂNĂTATE…. SAU TU CREZI ÎN BULETINUL ĂLA CĂ DACĂ NU-L MAI AI, NU MAI ”EXIȘTI”, înțelegi?
  Eu am renunțat să mai exist pentru lumea asta…pentru sistemul ăsta, pentru societatea asta…să fiu rob al Lui Hristos, da?
  -Dar, nu te-au controlat controlorii de bilet, pe tren!
  -Dar nu s-a întâmplat NIMIC, a fost perfect, înțelegi?
  ERA DIAVOLUL, ÎNȚELEGEȚI?
  Și-atuncea a venit cu astea…cu Mila Lui Dumnezeu i-am dat VITEZĂ și m-am linștit…m-am lăsat în Voia Lui Dumnezeu…”Doamne, acoperă-Mă Tu, cu Harul Tău!”
  Și Dumnezeu M-a acoperit…stăteau controlorii de vorbă cu mine și NU m-au întrebat nimic.
  -Uite, eu veneam de la Piatra Neamț.
  Tot așa….că doar, nici eu!
  Aproape de Focșani, dincolo de Mărășești, văd că intră pe ușă doi civili și-un milițian.
  Eu m-am dat mai așa…vine milițianul, se pune lângă mine…cei doi în față și ăsta (milițianul) aici (lângă mine).
  Zic în gândul meu, ”ce-i cu ăștia, mă?”
  Cică, ”Veniți de departe?”
  Eu, când am plecat de la maici unde lucrasem acolo, la Paraclis…era dimineață și nu prea se vedea…m-am înnămolit pe bocanci!
  Cică, ”Veniți de departe? Rucsacul este de Afganistan!”
  Zic, ”Da, este din Afganistan! ”
  -Știți cum a fost CHESTIA? Când i-ai văzut, ți-a fost frică…oarecum!
  O mică chestie în suflet!
  -O fost! Dar nu mă temeam!
  Mă gândeam să văd care/cum va fi TREABA!
  Oricum, sunt în județ la mine, poate să mă verifice…
  -Nu trebuie să te gândești la astea, pentru că duhurile lucrează…tu trebuie să stai liniștit, ca și cum nu se întâmplă nimic…dacă tu te panichezi, te miroase…știe că ție-a frică, că e ceva în ne-regulă cu tine…ei, au PSIHOLOGIE!
  -Sigur!
  -Tu, când vezi ceva, te interiorizezi, te rogi…cu sufletul la Domnul, la Maica Domnului, fără să-ți fie frică.
  -Dar nici nu mă temeam pentru că…
  -Te rogi la Maica Domnului să te acopere și fuge ispita.
  N-o accepți ca ispită, ca frică în inima ta….chiar dacă vin din afară….tu, tot cu pace și liniște să vorbești!
  -Și, cică, ”aveți un act, ceva? Aveți bilet de tren? ” Zic, ”Acte n-am!” ”Dați-ne datele!”Zic, ”da, vă dau…le-am dat datele și bat/scriu ceva acolo…n-au stat un minut și au plecat!”
  Și am mai venit de la maici, că nu-mi terminasem treaba (la Paraclis…) și am coborât în Botoșani dând cu nasul de același milițian care m-a salutat: ”Sărut mâna, Părinte!”…de-acuma, mă cunoștea, eram prieteni!”

  1. Staretul Antonie: Desigur, cine doreste mantuirea si in numele ei va parasi confortul orasului, plecand intr-un loc pustiu, va fi intr-o siguranta mai mare. Dar oamenii se vor mangaia cu gandul ca se vor putea salva pretudindeni pana la a Doua Venire. Iata ca in curand toti vor fi numerotati, ca sa fie toti numarati pana vine antihristul, apoi vor introduce cartele-pasapoarte deosebite, aceasta e ceva mai serios, se va putea determina astfel unde se afla fiecare om. Se poate fara toate astea? Da, numai ca nu se va putea cumpara, nici vinde, nici sa ai locuinta, nici toate celelalte. Si se vor duce dupa buletinele acestea chiar si cei care se considera ortodocsi vor sta la rand pentru ele”

   1. Starețul Antonie se referea la noi, cei din zilele-astea…de pe urmă când…vrem, nu vrem, chiar manevrând bani cash (încă), fără card bancar sau de sănătate, unii permis de conducere, card de transport, CĂRȚI DE IDENTITATE (biometrice sau nu…)AVEM TOȚI…deci, suntem înregimentați, băgați în baza de date a Antihristului, prin Fiara de la Bruxelles care, odată cu venirea spurcatului la putere PE BUNE, nu doar din umbră cum acționează ACUM, prin înainte-mergătorii lui – oameni politici, bancheri – prin tasta ”V” i se va arăta CARE este băgat în sistem, urmând să-i fugărească/vâneze pe cei care NU sunt, așa cum spune Pr.Novikov!

    La asta se referea Starețul Antonie!
    NU că TOȚI vom alerga ca proștii stând la rând pentru ele, pierzându-și sufletul și mântuirea CHIAR TOȚI…este HULĂ împotriva Duhului Sfânt și a martirilor ulteriori care se vor opune fățiș, inclusiv a evreilor (nu toți…) care se vor întoarce la Hristos datorită propovăduirii Sf.Serafim din Sarov, înviat din morți și dus la propovăduire la Ierusalim!
    Ahh, uităm de Sf.Ilie și Enoh? Și ei vor fi pe-acolo! Ce credeți voi, vor dormi?
    Hai să nu facem ca Sf.Ilie care, din râvnă pentru credință credea că numai el stătea BINE în fața Dumnezeului Cel Viu, când i s-a spus că mai sunt și alții, nu numai el….
    Nu se spune că sistemul condus de Antihrist va avea împotrivitori și că va curge atâta sânge de creștin, până la zăbala cailor?
    Chiar și-acum, cine vrea/poate, îl luminează Duhul Sfânt și VA FUGI din orașe, dând pe foc certificatul de naștere, cartea de identitate veche, permis de conducere, pașapoarte…cu atâta mai mult!
    Cine VREA cu adevărat, va fugi din sistem lepădând TOT!

    P.S. Nu mai băgați lumea în deznădejde lucrându-i pe creier că nu mai e nicio șansă!

 3. Nu numai…a spus-o unul dintre sfinţii ruşi…că, dacă va cădea un copil pe jos, acela se va înneca în sânge şi nu-l vei mai găsi…
  P.S. O să caut şi o să dau citatul exact…

 4. Egumenul GURIE CHEZLOV (înainte-văzător):

  ”NECESITATEA PURTĂRII CRUCII LA GÂT, DAR NU DIN AUR PENTRU CĂ VA FI CONFISCAT!

  RECOMANDA: ÎMBRĂCĂMINTE SIMPLĂ, FĂRĂ ACCESORII ȘI PREGĂTIREA DIN TIMP A UNUI SAC CU HAINE VECHI, NU NOI… CA SĂ NU NE LASE GOI DUPĂ CE NE VOR BĂGA LA DUȘURI…O CANĂ DE METAL PENTRU TOPIT ZĂPADA, DE FĂCUT SUPĂ ÎN EA, CUTII CU CHIBRITURI, PESMET…apoi aninat în cârlig, la ușă pentru că vor da foarte puțin timp pentru strângere, cel mult 30 de minute, înainte de a pleca.

  Spunea că vor veni la tine, să nu te ascunzi, îți vor zice să te îmbraci s-o faci pentru că e de la Dumnezeu (1:11:26), te ridici și mergi, dar să nu te ascunzi.
  Astfel spunea: ”vă vor duce, vă vor duce, dar nu veți rămâne acolo mult timp, iar apoi vă veți întoarce și în Vologda toate casele vor fi pustii, vei putea ocupa orice apartament. Domnul, pe ai săi, îi va izbăvi!”

  Aceasta se va întâmpla cu ajutorul bastoanelor, adică a milițienilor…el spunea că prin acest baston, vă vor elibera. Vă vor așeza într-un tren, pe cei inutili și vă vor scoate.
  Se vor întâmpla unele lucruri: DACĂ UN BEBELUȘ VA CĂDEA, EL SE VA ÎNECA ÎN SÂNGE, IAR UN CAL DE VA TRECE, VA FI PÂNĂ LA JUMĂTATE ÎN SÂNGE, AȘA MĂCEL VA FI! (deci, vor fi vărsări de sânge ”până la zăbala cailor”, așa cum a fost scris…)”

 5. VEDENIA ÎNFRICOȘĂTOARE a Sfântului IOAN de KRONSTADT despre ANTIHRIST, căderea în erezii, semnul fiarei, sfârșitul lumii…

  Convorbirea sa, cu Sf.Serafim din Sarov:

  ”Apoi, dintr-odata, peretele a disparut, iar eu l-am urmat pe Staret, mergând peste un câmp verde. Si am vazut o multime mare de cruci de lemn, mii de cruci pe morminte: cruci mari de lemn, de lut, si de aur. L-am întrebat pe Staret: „Ale cui sunt aceste cruci?”. El mi-a raspuns cu blândete: „Ale celor care au patimit pentru credinta în Hristos si pentru cuvântul lui Dumnezeu au fost ucisi si au devenit mucenici!” Si iarasi am mers mai departe. Deodata am vazut un râu plin cu sânge, si l-am întrebat pe Staret:
  „Ce sânge este acesta? Atât de mult s-a varsat!”.
  Staretul a privit în jur, zicând:
  „Acesta este sângele dreptmaritorilor crestini!”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s