O alta lepra GLOBALIST-Ecumenista Antonie-Emanuel Oros

  1. Confirmat de doi oameni ca Antonie Oros nu este impotriva CNP666, ci si mai mult indeamna oamenii ce vor sa renunte la cnp666 SA SI-L REFACA, ca zice el cel cu cip nu tre luat (motivand nebunia cnp666 cu vorba ca si pr. Justin Parvu avea , Antonie fiind eretic nu stie sa asculte de Maica Domnului si nici de Iisus Hristos care au spus ca e lepadare Cnp666 daca facea asa Sv Ap. Pavel nu mai mucenicea daca se lua dupa proroc sa nu se mai suie la Ierusalim care(proroc) era mai mic ca APOSTOLUL Pavel in treapta de ce acest preasuprcat saduche in inteles duhovnicesc Antonie Oros nu zice nimic de ce a spus Stapanul Iisus si Maica Svanta, ASCULTAND DE MAICA DOMNULUI SI IISUS HRISTOS se face O PAZIRE A BUNEI RANDUIELI! https://ayeaye20.wordpress.com/2019/08/13/parca-am-trai-un-film-lumesc-si-nu-realitatea-cand-vine-vorba-de-apararea-cnp-ului-dracesc-666/
  2. Fiind din fosta gasca eretica a lui Staicu arianul si el foloseste ecteniile de pomenire a ereticilor ecumenisti asemanatoare cu ale ereticului Ieronim ( https://ayeaye20studio.wordpress.com/2022/04/05/dovada-ca-ereticul-ecumenist-ieronim-fals-ingradit-inca-pomeneste-pe-ecumenistul-eretic-teofan-prin-numirea-demnitatii-episcopesti-arhiepiscop-episcopia-arhieria-03-04-2022/ ) si Staicu iconomahul deci TOT IN COMUNIUNE CU ERETICII ECUMENISTI E! adica pomeneste TREAPTA respectiva a ereticilor (prin asta ii recunoaste de păstori nu de eretici cum se bate cu caramida in piept ca el se lupta cu erezia https://ayeaye20.wordpress.com/2021/02/24/semnaturile-ereticilor-ecumenisti-care-au-acceptat-erezia-ecumenismului-sub-alta-formulare-mascata-la-roman-mestecanis-adica-biserica-eretica/ /// https://ayeaye947288961.wordpress.com/2021/04/29/antonieoros-emanuel-ereticul-ce-a-semnat-ca-orthodocsii-sunt-eretici-adica-is-biserica-eretica-si-alte-erezii-ale-ereticilor-sava-staicu-stilor-ecumenisto-arieni-la-roman/ /// https://ayeaye20.wordpress.com/2021/04/29/un-alt-eretic-din-gasca-ecumenisto-arienilor-margaritare-sava-staicu-stilor-adica-antonie-zis-emanuel-oros/ /// https://ayeacy20.wordpress.com/2021/07/20/ereticul-ecumenistoid-emanule-orosantonie-laudatorul-ereticului-orban-cel-pro-sodomie-oros-mai-e-sustinator-si-votangiu-al-familei-traditioase-ecumenist-curvite-laudata-de-papa-francisc-pub/ )

17 thoughts on “O alta lepra GLOBALIST-Ecumenista Antonie-Emanuel Oros

  1. Mi a transmis o fiica duhovniceasca a Paintelui sa te potolesti ca iti atragi blesteme asupra ta!

    iar din partea mea.lepra esti tu care maninci de la mata si tactu cu cnp.si ai net tot cu cnp .si casa in care stai e tot pe baza la cnp.si contractul la lumina tot prin cnp este .FARISEULE! ca doar nu scrii pe blog din pestera!

    1. sa ii transmiti asa: Anathema ereticului ecumenist globalist Mascat in ingradit Antonie zis Emanuel Oros ca detaliu ptr iluminatul de tine mama a renuntat la cnp666 tu fiind eretic ce sa stii??? tu spui din banuieli ce spui eu nu vorbesc din banuieli eu vorbesc din martori si FAPTE REALE! nu el zice ecteniile de pomenire cu treapta a lu Staicu nu el a srmnat ereziile lu Staicu deci cine e fariseu cel care renunta sau cel care o arde mascat cu ecumenistii??

    2. stii cum zici tu ipocritule ca daca s-au implantat altii eu is de vina ca ei trag cu dintii ca ei nu vor sa renunte, daca Maica Domnului a zis ca Lepadare veniti voi si gata ca pamantul e cu cnp de cand pamantul e cu cnp666 ptr mintile vostre dresate care nu vor sa renunte la cnp si va inchinati la el ptr un blid de linte tu de ce nu renunti la cnp666 ca Antonie nu mai are cu ce sa isi faca plimbarile prin afara ce zicea parintii din Sarea Pamantului de plimbagii?? du-te pe alt site cu ereticul tau Antonie si cu secta cnp666-istilor ca blestemele de eretici se prind apropo nici nu stii ca e ma-ta nu mata :)))

      1. si ce te fute grija ma pe tine .cine si unde se plimba???ce pana mea asociere faci tu ma descreieratule?veziti ma de mantuirea ta.daca nu ai cnp si cu atitudinea asta crezi ca te mantuiesti?este doar o parte din ceea ce trebuie sa facem..nu itu iubesti aproapele ..nu ai mila…jignesti si ataci pe toti ,nu ii cunosti si faci judecati din capul tau..vezi ti ma baiatule de treaba..tu esti o rusine…un falks crestin .pocaieste te!baaa nu asa!!!asa mustrau parintii din vechime????cum faci tu?timpitule cite blesteme si anateme iti atragi ..trezeste te!

    3. te-a racait pe maţ ca esti si tu un idolatrizator al cnp-ului dracesc :))) nu e asa ca vrei sa iti refaci numa sa nu fie cu cip ca aia sunt lepadati nu si ceilalti idoliatrizatorii cnp666 masonic :)))

      1. iar delirezi si provoci ..cnp ul este dracesc.mai repet?iar maninci cacat .iar ai o bila neagra

    4. stii ce e interesant ca tot aceiasi idolatrii ai cnp is si cu falsa ingradire adica pomenirea mascata a episcotului prin treapta :)))

    5. ia nu imi zici ca telefonu fu luat pe cnp :))) net cu cnp la lepadati poate care si-au tras digi STS de ce nu le zici la lume ca acu ca sa renunti la contract cu digi te pune SA SEMNEZI ELECTRONIC PE ECRAN ! !!

      1. troriile tale cad prin asemnare uite una tu esti de vina ca se vaccipara lepadatii si chiar de le spui ei tot continua sa faca si doza 4 “Fariseule” dar tu esti de vina :)) ca deh nu vaccipatii camionagii iti aduc mancare cnp ca fara cnp nu creste si nu transportata cnp are si picioare si viata e idolul vostru :)))

    6. blesteme isi atrage prea-LEPRA OROŞ care trage lumea de la calea mantuirii si ii baga in sistem inapoi adormindu-le constiinta ca nu e asa mare pacat lepadarea cnp666 si bine ca sunt oameni care nu pun gura la vrajeliile si aburelile lui ecumeniste si globaliste

Leave a comment