Cardasie in cele lumesti institutii dracesti(cardasie ca la ecumenisti dar si ca la echilibristi cu ecumenisti) vezi modelul? vezi asemanarea?

de pe fb:

Iosefina Pascal

Ce-ați făcut, Bobiță?

Lumea Juridică prezinta in exclusivitate Protocolul incheiat intre Institutul National de Medicina Legala „Mina Minovici” si Serviciul de Telecomunicatii Speciale.

Este vorba despre un document semnat in noiembrie 2015 intre STS si INML, institutii conduse in acea perioada de catre generalul Marcel Opris, respectiv profesorul Dan Dermengiu – ale caror semnaturi apar pe protocol. Alte parti semnatare sunt mai multe servicii teritoriale ale INML (Iasi, Timisoara, Craiova, Targu-Mures si Cluj-Napoca).

Documentul se intituleaza „Protocol de cooperare privind furnizarea de servicii de comunicatii de date si de tehnologia informatiei pentru activitatea de medicina legala

Și este încă în vigoare.

———————–

===cam asemanator se apara si echilibratii cu ecumenistii(partasii constienti cu erezia) semnand erezii de declaratii (BOTOŞANI II = Vatican II) in care spala pe creier cu minciuna:

  • ca pacatul de moarte=partasia constienta cu erezia(partasii la erezie constienti) este ortodoxie/sunt ortodocsi
  • cam acelasi lucru au bagat si la CRETA 2016 : ecumenismul nu e erezie ci traditia Bisericii si ecumenistii(eretici) is ortodocsi

====Vezi asemanare? cum din eretici au facut ortodocsi si echilibratii ereticii si ecumenistii eretici, vezi tu oare ce demoni ii stapanesc pe ereticii echilibrati????

One thought on “Cardasie in cele lumesti institutii dracesti(cardasie ca la ecumenisti dar si ca la echilibristi cu ecumenisti) vezi modelul? vezi asemanarea?

Leave a comment